Opinie Użytkowników o serwisie

Opinie o serwisie MyDwoje

Użytkownicy wypowiadają się o jakości usług MyDwoje


Cenimy opinie Użytkowników MyDwoje.pl. Interesuje nas, co sądzicie o naszym portalu. Zachęcamy do wyrażania komentarzy o naszym serwisie! Dla Was zmieniamy się codziennie!
 
 
Otrzymano: 26.10.2017

 " My Dwoje oceniam bardzo dobrze, ten portal jest lepszy od edarling. U Państwa dużo więcej można dowiedzieć się o dopasowywanej osobie. Chyba posiadacie lepszy program. /Informatyków,psychologów/.Cena u Państwa jest jednak wyższa i to jest jedyny mankament. Serdecznie pozdrawia Wiesława. Łączna ilość pnkt. 5 minus za cenę."

K18D28AF, 65 lat, mgr.inż., Starachowice
 
 
 
Otrzymano: 21.10.2017

 "Portal jest czytelny i przejrzysty. Użytkownik codziennie otrzymuje na maila raport dzienny, z którego dowiaduje się m. in. kto odwiedził jego profil, kto do niego napisał, kto odczytał wiadomość. Wszystko prowadzone jest na jasnych, uczciwych zasadach."

KCD44CBD, 41 lat, kontroler jakości, Koszalin
 
 
 
Otrzymano: 21.10.2017

 "Wystawiam bardzo dobry ponieważ portal jest bardzo precyzyjnie zrobiony. Można na nim znaleźć osoby dopasowane pod względem temperamentu zainteresowań wieku upodobań itp w bardzo szybki sposób. Jeden minus- opłata jest trochę wygórowana. Ale poza tym bez zastrzeżeń. Fajnie ze jest dostępny również za granica. Dziękuje."

K222361E, 53 lata, Technik rolnik, Sokółka
 
 
 
Otrzymano: 15.10.2017

 "Większość prób nawiązania kontaktu spotyka się z odpowiedziami."

M816119C, 59 lat, własna działalność, okolice Jeleniej Góry
 
 
 
Otrzymano: 15.10.2017

 "Uważam ,że serwis działa sprawnie wszystko jest bardzo czytelne, jasne łatwe w obsłudze . bardzo dobry przegląd profili. Nic dodac nic ująć . Osobiście jestem bardzo zadowolony"

MAEC1FA1, 64 lata, metaloplastyk, Turek
 
 
 
Otrzymano: 11.10.2017

 "dziękuję napewno nie tylko w swoim imieniu że ostrzegacie przed oszustami."

K1C33388, 54 lata, administracja biurowa, Warszawa
 
 
 
Otrzymano: 11.10.2017

 "Solidny i profesjonalnie zrobiony portal. Bardzo fajna i czytelna szata graficzna. Oferty są weryfikowane. Test doboru partnerskiego pozwala lepiej dopasować partnerów wg osobowości i wartości życiowych. Polecam."

MFCF1DC2, 44 lata, Elektronik, Wrocław
 
 
 
Otrzymano: 01.10.2017

 "Ciekawe osoby,można nawiązać tutaj interesującą znajomość."

M71FD987, 47 lat, właściciel, Kraków
 
 
 
Otrzymano: 01.10.2017

 "Serwis dobry, tylko mogła by być trochę niższa cena."

K2F22CBA, 63 lata, Tech.ekonomista, Warszawa
 
 
 
Otrzymano: 01.10.2017

 "Dziękuję za profesjonalne prowadzenie jakże sympatycznego portalu, którego mam okazję być użytkowniczką. Z wyrazami szacunku Lidia"

K6B5B754, 55 lat, administracja państwowa, Bielsko-Biała
 
 
 
Otrzymano: 18.09.2017

 "Witam, chcę bardzo serdecznie podziękować Państwu za mój pobyt na tej stronce niewątpliwie sympatycznej ponieważ znalazłam osobę, z którą jest mi wyjątkowo super. Dziękuję jeszcze raz i proszę o usunięcie mojego profilu. Pozdrawiam."

K26491ED, 60 lat, pracownik biurowy, Nysa
 
 
 
Otrzymano: 15.09.2017

 "Trudno oceniać, gdy nigdy się z takiego portalu nie korzystało, jednak w dobie takiego tempa życia jak dzisiaj nie wiem czy dla niektórych to jedyna droga by kogoś odnaleźć. Dlatego oceniam właśnie tak."

MCED7A51, 52 lata, inżynier, Trzebnica
 
 
 
Otrzymano: 13.09.2017

 "Strona bardzo dobra, kontakt z osobami bardzo dobry, obsługa klienta bardzo dobra. Brak zastrzeżeń"

KA49B9A3, 54 lata, rzeczoznawca, Bielsko-Biała
 
 
 
Otrzymano: 06.09.2017

 "Uważam, że portal MD podchodzi bardzo profesjonalnie do tematu zarówno pod względem merytorycznym jak i bezpieczeństwa użytkowników. Przedstawiona oferta jest szeroka i cały czas uzupełniana, jest przedstawiony dobór w kilku wariantach. Portal umożliwia szeroki kontakt i dba o bezpieczeństwo użytkowników co jest dzisiaj bardzo ważne a niestety zaniedbywane u konkurencji."

M7B8A149, 45 lat, inżynier budownictwa, Piaseczno
 
 
 
Otrzymano: 03.09.2017

 "Wszystko działa świetnie. Do poczytania bardzo ciekawe artykuły..coś więcej niż tylko portal.Pozdrawiam Alicja G."

KFABB518, 46 lat, menadżer, Murowana Goślina
 
 
 
Otrzymano: 01.09.2017

 "W tym wypadku słowo "obsługa" mi jakoś nie pasuje, nie wyraża dobrze tego co robicie ale, że nie mogę znaleźć w tej chwili lepszego określenia to napiszę banalnie: "To się nazywa obsługa na medal" ;-)"

M13F9CFC, 34 lata, pracownik fizyczny, przedsiębiorca, Andrychów
 
 
 
Otrzymano: 23.08.2017

 "Chciałabym podziękować państwu za miły pobyt na tym portalu,doceniam wkład jaki musicie włożyć w obsługę ,rzeczywiście bardzo pracochłonny i dlatego postanowiłam wykupić abonament na okres miesiąca. Pomysł darmowego pobytu u was jest bardzo trafiony,można się rozeznać w możliwościach i zasadach funkcjonowania.Dużo osób korzysta z tej opcji, stąd wrażenie zastoju w kontaktach interpersonalnych,ja już wiem,że są tylko obserwatorami z racji braku abonamentu. Dziękuję szczególnie moderatorom za szczególne wyróżnienie mojej osoby.Teraz chciałabym sama zainicjować znajomości .Gratulacje dla państwa ,bardzo dobry portal,z pewnością będę polecać znajomym."

K9D7A12D, 63 lata, rehabilitacja, Świętochłowice
 
 
 
Otrzymano: 16.08.2017

 "droga redakcjo, dawno nie byłem na waszym portalu, zależne to było od wielu zdarzeń i trudności życiowych , lecz bardzo was miło wspominam, piszę prawdę w moich słowach. poznałem kilka kobiet i korespondencja w kilku przypadkach miała miejsce i była miła,lecz niestety zakończyło się to , urwanym kontaktem i pożegnaniem korespondencji z strony kobiecej. oczywiście ja to uszanowałem ,lecz.....chciałbym coś dodać ,za waszym pośrednictwem do pozostałych uczestników na państwa portalu. bardzo proszę , by osoby chcące poznać wspaniałe osoby ,które tworzą ten portal jak i są uczestnikami korzystającymi z tak wielkich możliwości internetu , by użytkownicy piszący w geście potrzeby kochania z całych sił uczuć, by jednocześnie ,myślały o zasadach ,jakie są na portalu, utworzone, by bardzo mocno i z dozą wspaniałych przemyśleń, by dojrzały , jak ważne są zasady , które powodują istnienie słów zawartych regulaminie, proszę by była w delikatnej formie acz mądrze, przestudiowana kwestia zasad ,które są zawarte od początku umieszczenia swoich słów profilowych , by wszystkie strony, był szczęśliwe , a nie musiały powstawać ,trudne emocjonalnie błędy. drodzy użytkownicy, jestem przekonany ,że że wasze dusze i serca , to piękny świat, to poezja , sztuki opartej w nadziei, to gwiazdy ,które są w naszym zasięgu i możemy ich dotykając, możemy dokonać rzeczy niezwykłych, ..proszę zatem , zbudujcie wokół siebie świat marzeń, na wspaniale przemyślanych gestach i czynach, z których sami będziecie dumni. pozdrawiam całą redakcję bardzo ciepłego portalu. Piotr"

ME3B3221, 44, grafik komputerowy , Łódź
 
 
 
Otrzymano: 12.08.2017

 "Korzystałem z wielu portali tego typu. Jednak tak profesjonalny portal, czyli zgodność osobowości, bardzo rozbudowany test charakterologiczny, wiarygodność partnerów, to nie spotkałem. Dzięki Państwa pracy ufam, że i ja znajdę drugą połowę. Gratuluję bo portal idealny :-)"

MD227F44, 47, pedagog, Gdańsk
 
 
 
Otrzymano: 10.08.2017

 "Portal jest podobny w budowie jak każdy tego typu jednak nie mam nic do zarzucenia. Polecam szczerze."

K97244F1, 22 lata, autor, Kleszczów
 


* autorzy wszystkich cytowanych listów wyrazili pisemną zgodę na ich publikację oraz podanie wybranych danych osobowych do publicznej wiadomości.

1-20 | 21-40 | 41-60 | 61-80 | 81-100 | 101-120 | 121-140 | 141-160 | 161-180 | 181-200 | 201-214 |

Dołącz do nas!
* POLA OBOWIĄZKOWE
e-mail:*
hasło (min. 6 znaków):*
powtórz hasło:*
jestem:*
  kobietą piksel
  mężczyzną
data urodzenia:*
skąd znasz mydwoje.pl:
*Oświadczam, iż zapoznałem się z Regulaminem świadczenia usług oraz Polityką prywatności i je akceptuję.
*Zgoda na przesyłanie informacji handlowych drogą elektroniczną (powiadomienia dzienne i natychmiastowe). Zgodę można wycofać w każdej chwili.
Wyrażam zgodę na Newsletter z ofertami matrymonialnymi i wydarzeniami dla singli.

lub zarejestruj się przez Facebooka
facebook register

Klauzula Informacyjna My Dwoje: 1. Administratorem danych osobowych (ADO), czyli podmiotem decydującym w jaki sposób będą przetwarzane Twoje dane osobowe jest: My Dwoje z siedzibą przy ul. Domaniewskiej nr 37 lok. 2.43, Warszawa 02-672, NIP: 951-187-51-87, 2. ADO wyznaczył Inspektora Danych Osobowych, z którym kontakt jest możliwy pod adresem e-mail iod@mydwoje.pl, 3. Twoje dane osobowe są gromadzone i przetwarzane w następujących celach: - realizacji zawartej z Tobą umowy, w tym umożliwienia nam świadczenia usług drogą elektroniczną, - realizowania usług oferowanych przez serwis na podstawie wyrażonej przez ciebie zgody, - w celach podatkowych, rachunkowych i ewentualnych roszczeń i. in.– na podstawie obowiązujących i nałożonych na ADO przepisów prawa oraz do ochrony żywotnych interesów osoby, której danej dotyczą lub innej osoby fizycznej, -celach marketingowych w tym prowadzenie marketingu bezpośredniego, prowadzenia badań i analiz serwisu, między innymi pod kątem jego funkcjonalności, poprawy działania czy też oszacowania głównych zainteresowań i potrzeb użytkowników - na podstawie prawnie uzasadnionego interesu ADO, 4. Twoje dane są przekazywane do zaufanych podmiotów współpracujących z serwisem w ściśle określonych celach. 5. Dane osobowe będą przechowywane przez czas obowiązywania zawartej umowy, a po tym czasie przez okres wymagany obowiązkami nałożonymi na ADO przepisami prawa, tj. obsługi po usługowej, dochodzenia ew. roszczeń w związku z wykonywaniem umowy, w celu wykonania obowiązków wynikających z przepisów prawa, w tym w szczególności podatkowych i rachunkowych oraz w celach prawnie uzasadnionego interesu ADO maksymalnie przez okres 30 lat. 5. Osoba, której dane są przetwarzane w granicach określonych w RODO ma prawo do żądania od administratora dostępu do swoich danych osobowych, sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych, a także przenoszenia danych oraz wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, ul. Stawki 2, 00-193 Warszawa, a w przypadku wyrażenia dobrowolnej zgody na przetwarzanie danych osobowych – prawo do cofnięcia tej zgody w dowolnym momencie, co nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem, 6. Dane będą wykorzystywane do automatycznego podejmowania decyzji w celu przygotowania wyboru ofert matrymonialnych dopasowanych do kandydata, 7. Dodatkowe informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych znajdziesz w Polityce prywatności Serwisu. 

Napisz do nas



Konsultacje telefoniczne
są dostępne w abonamentach VIP


MyDwoje - krok po kroku

powered by WEB interface


Szanowna Użytkowniczko, Szanowny Użytkowniku!

Nasza strona używa plików cookie w celu personalizowania treści i reklam, zapewnienia funkcji mediów społecznościowych i analizy ruchu na naszej stronie. Udostępniamy również informacje o korzystaniu z naszej strony internetowej naszym zaufanym partnerom. Dzięki cookies możemy dopasować wyświetlaną treść do Twoich preferencji.

Zaakceptuj wszystkie stosowane przez nas pliki cookie lub dokonaj własnych ustawień i zmieniając zakres swojej zgody w ustawienia zaawansowane. Czytaj więcej o ciasteczkach w Polityce prywatności.  Jeżeli korzystasz ze strony, wyrażasz zgodę na stosowanie przez nas plików cookie.


  Akceptuję
zamknij