Opinie Użytkowników o serwisie

Opinie o serwisie MyDwoje

Użytkownicy wypowiadają się o jakości usług MyDwoje


Cenimy opinie Użytkowników MyDwoje.pl. Interesuje nas, co sądzicie o naszym portalu. Zachęcamy do wyrażania komentarzy o naszym serwisie! Dla Was zmieniamy się codziennie!
 
 
Otrzymano: 29.12.2011

 "Witam serdecznie ! Jesteście wspaniałym biurem, macie wyjątkową, piękną prace pomagać odnaleźć samotnym ludziom szczęście. To wspaniale!!! Z okazji nadchodzącego Nowego Roku składam wam najserdeczniejsze życzenia zdrowia, wszelkiej pomyślności w zyciu osobistym oraz sukcesów w pracy jak najwięcej z samotnych jabłuszek zlepić piękne, zdrowe i twarde jabłuszka"

KE2E191E, 55 lat, własna działalność
 
 
 
Otrzymano: 28.12.2011

 "Wasz portal podoba mi się ,gdyż jest konkretny i dość precyzyjny."

KA65621E, 42 lata, pielęgniarka, Mantova / Sanok
 
 
 
Otrzymano: 25.12.2011

 "Witam po półrocznej przerwie mój ulubiony portal MyDwoje.pl. Na poczatku przepraszam za brak polskich znaków ale jestem za granica i korzystam z goscinnego laptopa. Wrocilam do Was i czuje jakbym wracala do dobrych przyjaciol i jest to Wasza zasluga bo jestescie po prostu najlepsi pod kazdym wzgledem i jest mi milo znowu goscic u Was. (...) Na szczęście życie jest fascynujące i jestem pewna, że tuż za progiem czeka na mnie ta prawdziwa miłość, więc jestem pełna radosnego oczekiwania, bogatsza o wspaniałe doświadczenie. Wracam więc do Was i przedłużam abonament. Cieszy mnie też ogromnie, że po przerwie zastałam tyle nowości chociaż uważam, że już jesteście doskonali. Pozdrawiam serdecznie caly zespół Mydwoje. Renata P.S. Chciałam napisać, że czuję jakbym wracała do domu, ale to by oznaczalo,ze do domu wraca sie ciągle, a ja tak bardzo wierze, ze w końcu poznam TEGO MOJEGO JEDYNEGO MEZCZYZNE: i najwyżej, jak już znajdę, to mogę Wam sekundować, a polecam już od dawna wszystkim swoim znajomym. Oburzona tez jestem bo przeczytałam, że w ktoryms rankingu jesteście po Sympatii, co uważam za nieporozumienie, bo nie ma takiego dobrego i wspaniałego portalu, jak Wasz. Nie rozmawiali ze mna. Pozdrawiam, Renata"

K2FDC7CC, 58 lat, doradca, Słupsk
 
 
 
Otrzymano: 25.12.2011

 "Zdrowych, wesołych Świąt Bożego Narodzenia i szczęśliwego Nowego Roku 2012 pracownikom biura ,,My Dwoje.pl życzy Ania PS Jestem z usług Waszego biura bardzo zadowolona. Dziękuję. Jesteście super ."

K483F8EA, 49 lat, tłumaczenia, Szczecin
 
 
 
Otrzymano: 19.12.2011

 "Rezygnacja z konta spowodowana jest przewidywaną dłuższą nieobecnością moją w miejscu zamieszkania. Nie mam żadnych zastrzeżeń co do profesjonalizmu organizatorów. Jestem zadowolony z tego co mogłem skorzystać będąc Użytkownikiem konta. Nie chcę jednak utrzymywać czegoś co nie jest mi w danym okresie potrzebne. Sądzę, że w stosownym czasie powrócę do konta. (...) Z szacunkiem, Zygmunt"

M8B53121, 73 lata, inżynier mechanik, Poznań
 
 
 
Otrzymano: 12.12.2011

 "Szanowna Pani, bardzo dziękuję za szybkie aktywowanie mojego konta. Służy Pani dużą pomocą-bardzo dziękuję. Serdecznie pozdrawiam, Kasia PS PS. Jestem zaszokowana ilością odwiedzin mojego profilu i Państwa profesjonalną obsługą. Mam nadzieję, że niebawem porzucę stan singla :)"

K584B18F, 44 lata, handlowiec, Pruszków
 
 
 
Otrzymano: 27.11.2011

 "Witam Panstwa ! Przede wszysktim gratuluje Panstwu za tak dobrze organizowana i prowadzona dzialalnosc. Serdecznie dziekuje Panstwu za wszystkie oferty, które w ciagu 6 miesiecy od Panstwa otrzymalam. W tej chwili zaplanowalam mala przerwe w abonamencie, dzisiaj jednak otrzymałam od Panstwa dla mnie interesujaca oferte w osobie jednego Pana z Kolonii. Dziekuje jeszcze raz za Panska prace, przesylam serdeczne pozdrowienia, Marta"

KEFA32D1, 64 lata, przewodniczka, Debrecen
 
 
 
Otrzymano: 20.11.2011

 "Witam (...) Wasz serwis był najlepszym z dotychczasowych, z którymi miałem przyjemność współpracować i na pewno będę go polecać, jeśli ktoś będzie zainteresowany. (...). Pozdrawiam, Marcin"

MAAB7E14, 30 lat, geolog, geofizyk, Kraków
 
 
 
Otrzymano: 14.11.2011

 "Witam. Na początku chce napisac, ze gdybym wiedzial wczesniej, ze taki portal istnieje, jak wasz, o wiele wczesniej zarejestrowalbym sie tutaj. Do tej pory(jestem zarejestrowany kilka dni) jestem pod wrazeniem profesjonalnosci i nie tylko, tego portalu..."

Dane Użytkownika znane Redakcji
 
 
 
Otrzymano: 05.11.2011

 "Witam! Lubię Państwa portal za przejrzyste zasady, czym odróżniacie się od innych. (...) Pozdrawiam! Marek "

M9A3981B, 46 lat, kierownik, Szczecin
 
 
 
Otrzymano: 25.10.2011

 "Witam serdecznie, jakiś czas temu miałem u państwa profil, abonament opłacałem w promocyjnej cenie. Ogólnie byłem bardzo zadowolony, poznałem wiele kobiet, bardzo fajnie pisało się maile.(...) sądzę, że jesteście najlepszym portalem..."

Wrocław
 
 
 
Otrzymano: 01.09.2011

 "Witam! Po 2-letniej przerwie zdecydowałam się zalogować na Państwa stronie ponownie. Uważam,że jesteście Państwo najlepsi w kojarzeniu par.Dwa lata temu,już po tygodniu poznałam odpowiedniego partnera,z którym byłam związana do tej pory. Niestety,teraz znowu poszukuję. Pozdrawiam"

K9FDC681, 47 lat, księgowa, Radom
 
 
 
Otrzymano: 23.08.2011

 "Witam serdecznie Bardzo dziękuję za tak miłą wiadomość i niespodziankę, jestem bardzo mile zaskoczony tą wiadomością od Państwa. Ja wypełniłem profil jak najbardziej szczerze, gdyż jestem osobą szczerą i otwartą. Teraz mi będzie łatwiej poznać dziewczynę, ponieważ uważam Państwa za najlepszy portal w sieci i najbardziej wiarygodny, dzięki któremu ludzie mogą się ze sobą wiązać.Jestem niezmiernie szczęśliwy, że zostałem przez Państwa wybrany i moja wizytówka będzie publikowana jako twarz mydwoje.pl. Serdecznie wszystkich Państwa pozdrawiam Z poważaniem Przemek z Sosnowca"

MA13D124, 34 lata, inspektor nadzoru na kopalni węgla, Sosnowiec
 
 
 
Otrzymano: 21.07.2011

 "Witam, od niedawna jestem zalogowana na koncie. (...) Czytając opinie innych użytkowników, nie mam wątpliwości, że dobrze trafiłam. Sama dopiero uczę się i poznaję stronę, poruszanie się po niej. Jestem pod wrażeniem jej przejrzystości i logistycznych ułatwień. (...) Dziękuje i pozdrawiam Bożena"

K2BB1AAA, 48 lat, nauczyciel, okolice Bydgoszczy
 


* autorzy wszystkich cytowanych listów wyrazili pisemną zgodę na ich publikację oraz podanie wybranych danych osobowych do publicznej wiadomości.

1-20 | 21-40 | 41-60 | 61-80 | 81-100 | 101-120 | 121-140 | 141-160 | 161-180 | 181-200 | 201-214 |

Dołącz do nas!
* POLA OBOWIĄZKOWE
e-mail:*
hasło (min. 6 znaków):*
powtórz hasło:*
jestem:*
  kobietą piksel
  mężczyzną
data urodzenia:*
skąd znasz mydwoje.pl:
*Oświadczam, iż zapoznałem się z Regulaminem świadczenia usług oraz Polityką prywatności i je akceptuję.
*Zgoda na przesyłanie informacji handlowych drogą elektroniczną (powiadomienia dzienne i natychmiastowe). Zgodę można wycofać w każdej chwili.
Wyrażam zgodę na Newsletter z ofertami matrymonialnymi i wydarzeniami dla singli.

lub zarejestruj się przez Facebooka
facebook register

Administratorem podanych danych osobowych jest: Katarzyna Bieber reprezentująca Serwis Doboru Partnerskiego z siedzibą przy ul. Domaniewskiej nr 37 lok. 2.43, Warszawa 02-672, NIP: 9511875187. Administrator wyznaczył IOD, jest nią Małgorzata Lewandowska, z którą kontakt jest pod adresem e-mail iod@mydwoje.pl. Kategorie danych jak: e-mail, data urodzenia, fotografia, wiek, zawód, miasto, charakterystyka, poglądy oraz dane dotyczące preferencji tzw. dane szczególnej kategorii zostają przekazane dobrowolnie w celu realizacji usługi i przesyłania oferty marketingowej zgodnie z Regulaminem Serwisu. Podstawa prawna: Serwis Internetowy przetwarza dane osobowe na podstawie wyrażonej zgody, jest to niezbędne do wykonania umowy, do wypełnienia obowiązku prawnego ciążącego na administratorze, na podstawie prawnie uzasadnionych interesów administratora i jest niezbędne do ochrony żywotnych interesów osoby, której danej dotyczą lub innej osoby fizycznej. Dane osobowe będą przetwarzane przez okres wymagany obowiązującymi przepisami prawa i maksymalnie trzydzieści lat od czasu ustania trwania umowy. Dane są przekazywane do zaufanych podmiotów współpracujących z serwisem w ściśle określonych celach. Użytkownik ma prawo poprawiania danych, usuwania, ograniczenia przetwarzania a także wniesienia sprzeciwu, oraz przeniesienia ich do innego administratora. Podanie danych nie jest wymogiem ustawowym lecz umownym i jest dobrowolne jednak niezbędne do wypełnienia umowy. Dane będą wykorzystywane do automatycznego podejmowania decyzji w celu przygotowania wyboru ofert matrymonialnych dopasowanych do kandydata. Użytkownik ma prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego na adres Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, ul. Stawki 2, 00-193 Warszawa. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajdziesz w Polityce prywatności Serwisu.

Napisz do nas



Konsultacje telefoniczne
są dostępne w abonamentach VIP


MyDwoje - krok po kroku

powered by WEB interface


Szanowna Użytkowniczko, Szanowny Użytkowniku!

Nasza strona używa plików cookie w celu personalizowania treści i reklam, zapewnienia funkcji mediów społecznościowych i analizy ruchu na naszej stronie. Udostępniamy również informacje o korzystaniu z naszej strony internetowej naszym zaufanym partnerom. Dzięki cookies możemy dopasować wyświetlaną treść do Twoich preferencji.

Zaakceptuj wszystkie stosowane przez nas pliki cookie lub dokonaj własnych ustawień i zmieniając zakres swojej zgody w ustawienia zaawansowane. Czytaj więcej o ciasteczkach w Polityce prywatności.  Jeżeli korzystasz ze strony, wyrażasz zgodę na stosowanie przez nas plików cookie.


  Akceptuję
zamknij