Opinie Użytkowników o serwisie

Opinie o serwisie MyDwoje

Użytkownicy wypowiadają się o jakości usług MyDwoje


Cenimy opinie Użytkowników MyDwoje.pl. Interesuje nas, co sądzicie o naszym portalu. Zachęcamy do wyrażania komentarzy o naszym serwisie! Dla Was zmieniamy się codziennie!
 
 
Otrzymano: 21.01.2018

 "Przejrzysty serwis. Polecam."

KF3DC1E9, 29 lat, księgowa, Cieszyn
 
 
 
Otrzymano: 20.01.2018

 "Jest ok proszę żadnych zmian nie wprowadzać jestem zadowolona z pobytu tutaj jest ok pozdrawiam i dziękuje."

K71F24E9, 65, emerytura, Toruń
 
 
 
Otrzymano: 17.01.2018

 "Portal z rzetelnymi ofertami i łatwą obsługą godny polecenia."

M1CAD914, 42 lata, Samozatrudniony, Bytom
 
 
 
Otrzymano: 14.01.2018

 "Serwis spoko, ale żeby użytkownicy byli bardziej aktywniejsi :D:D"

M42A98D8, 25 lat, Kierowca, Gorlice
 
 
 
Otrzymano: 14.01.2018

 "miły przyjemny portal"

M117399F, 60 lat, własna działalność, Jelenia Góra
 
 
 
Otrzymano: 14.01.2018

 "Ciekawy program dopasowania osobowości. Minus mała liczba nowych ofert."

K8B61367, 42 lata, Kontroler Finansowy, Warszawa
 
 
 
Otrzymano: 08.01.2018

 "Dość bezpiecznie i sprawnie organizacyjnie."

K151C315, 51 lat, nauczyciel języka angielskiego, Zawiercie
 
 
 
Otrzymano: 06.01.2018

 "Serwis inny niż wszystkie Lepszy :)"

M6D488F6, 31 lat, Team Leader, Wrocław
 
 
 
Otrzymano: 30.12.2017

 "Jestem u Państwa w serwisie trzeci raz. Dwa razy miałam wykupiony abonament, aktualnie mam darmowy profil. Chciałabym serdecznie podziękować za odpowiedź na moje pytanie. To bardzo budujące, że nie lekceważycie użytkowników z darmowym kontem. Kolejny raz potwierdziliście Państwo swój profesjonalizm. "

KAB6119A, 42 lata, firma rodzinna, Słubice
 
 
 
Otrzymano: 26.12.2017

 "Pomysł wraz ze wszystkimi szczegółami formalnymi - bardzo trafny i rzetelnie wdrożony."

MDF7585E, 41 lat, inżynier ds. realizacji projektu, Dąbrowa Górnicza
 
 
 
Otrzymano: 06.12.2017

 "Serwis '' mydwoje'' jest rewelacyjny, pod względem jasnych reguł i prawa do wyboru, tylko moim zdaniem, facetom tutaj poprzewracało się w głowach, myślą, że jak już tu się zarejestrowali i zapłacili pare złoty to należy im się księżniczka z Maroka lub piękna i wysoka modelka prosto z wybiegu. Mają bardzo wygórowane wymagania, sami męscy showiniści, którzy w rzeczywistości byli porzuceni."

K6743ACA, 49 lat, produkcja- pakowanie, Reykjavik
 
 
 
Otrzymano: 06.12.2017

 "Świetne "

M8363151, 18 lat, Grafik , Kraków
 
 
 
Otrzymano: 28.11.2017

 "profile zawierają szczegółowe informacje o kandydatach, dobrze ,ze jest podana wielkość dopasowania, strony są przejrzyste,czytelne, łatwe w obsłudze.Jedyny minus / nie ze strony portalu a kandydatów/ ,że pomimo posiadania przez niektórych certyfikatu wiarygodności kandydaci nie podają prawdy w podstawowej kwestii jak miejsce zamieszkania."

KCC9B2C1, 57 lat, pracownik biurowy, Warszawa
 
 
 
Otrzymano: 28.11.2017

 "Dziękujemy Wam za pracę Waszą i porządne miejsce do poznawania porządnych ludzi :) 87 podobieństwa i cała pompejanka (dużo modlitwy) :) i poznaliśmy się :) Póki co pozdrawiamy :) I życzymy innym powodzenia :)"

K158E116, 29 lat, Specjalista ds. ochrony środowiska, Łęczyca
 
 
 
Otrzymano: 24.11.2017

 "Bardzo mi pomógł was portal, poznałem dwie kobiety, które są dla mnie interesujące, no pewnie okaże się za jakiś czas, która będzie tą jedyną."

M83CB631, 56 lat, specjalista terapii uzależnień, Miastko
 
 
 
Otrzymano: 22.11.2017

 "Jestem z Wami zbyt krótko aby oceniać, jednak na dzień dzisiejszy jestem bardzo zadowolony i cieszy mnie to, że zdecydowałem się na uczestnictwo w Waszym portalu."

M68B91E4, 52 lata, kontrola jakości, Ansbach
 
 
 
Otrzymano: 18.11.2017

 "Od strony technicznej serwis działa doskonale i jest bardzo dobrym narzędziem do poznania drugiej osoby. Cała reszta zależy od użytkowników - od ich dojrzałości, intencji, odpowiedzialności i wielu innych cech. A z tym nie jest najlepiej, niestety. Mężczyźni są pełni kompleksów i właściwie nie wiadomo, po co zgłaszają swoje oferty. "

K7EDDB9D, 62 lata, filolog - teatrolog, Warszawa
 
 
 
Otrzymano: 13.11.2017

 "Są różne oferty, jest w czym przeglądać. Charakterystyki jeśli są, są dobrze określone pod względem pytań. Oferty są aktualizowane na bieżąco."

K5C8A78A, 64 lata, księgowa, Grudziądz
 
 
 
Otrzymano: 01.11.2017

 "portal działą bardzo sprawnie"

KDD1BEE2, 59 lat, pielęgniarka, Pruszków
 
 
 
Otrzymano: 01.11.2017

 "Portal jest prowadzony w sposób profesjonalny i w miarę bezpieczny. Osoby poszukujące swojej drugiej połówki, zwracają uwagę na to aby partner lub partnerka mieszkali w tej samej miejscowości lub w okolicy. Niestety takich osób o zbliźonym wieku jest za mało na portalu. Uważam, źe taki portal jest bardzo potrzebny."

K9341DDA, 64 lata, Technik ekonomista, Bielsko-Biała
 


* autorzy wszystkich cytowanych listów wyrazili pisemną zgodę na ich publikację oraz podanie wybranych danych osobowych do publicznej wiadomości.

1-20 | 21-40 | 41-60 | 61-80 | 81-100 | 101-120 | 121-140 | 141-160 | 161-180 | 181-200 | 201-214 |

Dołącz do nas!
* POLA OBOWIĄZKOWE
e-mail:*
hasło (min. 6 znaków):*
powtórz hasło:*
jestem:*
  kobietą piksel
  mężczyzną
data urodzenia:*
skąd znasz mydwoje.pl:
*Oświadczam, iż zapoznałem się z Regulaminem świadczenia usług oraz Polityką prywatności i je akceptuję.
*Zgoda na przesyłanie informacji handlowych drogą elektroniczną (powiadomienia dzienne i natychmiastowe). Zgodę można wycofać w każdej chwili.
Wyrażam zgodę na Newsletter z ofertami matrymonialnymi i wydarzeniami dla singli.

lub zarejestruj się przez Facebooka
facebook register

Klauzula Informacyjna My Dwoje: 1. Administratorem danych osobowych (ADO), czyli podmiotem decydującym w jaki sposób będą przetwarzane Twoje dane osobowe jest: My Dwoje z siedzibą przy ul. Domaniewskiej nr 37 lok. 2.43, Warszawa 02-672, NIP: 951-187-51-87, 2. ADO wyznaczył Inspektora Danych Osobowych, z którym kontakt jest możliwy pod adresem e-mail iod@mydwoje.pl, 3. Twoje dane osobowe są gromadzone i przetwarzane w następujących celach: - realizacji zawartej z Tobą umowy, w tym umożliwienia nam świadczenia usług drogą elektroniczną, - realizowania usług oferowanych przez serwis na podstawie wyrażonej przez ciebie zgody, - w celach podatkowych, rachunkowych i ewentualnych roszczeń i. in.– na podstawie obowiązujących i nałożonych na ADO przepisów prawa oraz do ochrony żywotnych interesów osoby, której danej dotyczą lub innej osoby fizycznej, -celach marketingowych w tym prowadzenie marketingu bezpośredniego, prowadzenia badań i analiz serwisu, między innymi pod kątem jego funkcjonalności, poprawy działania czy też oszacowania głównych zainteresowań i potrzeb użytkowników - na podstawie prawnie uzasadnionego interesu ADO, 4. Twoje dane są przekazywane do zaufanych podmiotów współpracujących z serwisem w ściśle określonych celach. 5. Dane osobowe będą przechowywane przez czas obowiązywania zawartej umowy, a po tym czasie przez okres wymagany obowiązkami nałożonymi na ADO przepisami prawa, tj. obsługi po usługowej, dochodzenia ew. roszczeń w związku z wykonywaniem umowy, w celu wykonania obowiązków wynikających z przepisów prawa, w tym w szczególności podatkowych i rachunkowych oraz w celach prawnie uzasadnionego interesu ADO maksymalnie przez okres 30 lat. 5. Osoba, której dane są przetwarzane w granicach określonych w RODO ma prawo do żądania od administratora dostępu do swoich danych osobowych, sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych, a także przenoszenia danych oraz wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, ul. Stawki 2, 00-193 Warszawa, a w przypadku wyrażenia dobrowolnej zgody na przetwarzanie danych osobowych – prawo do cofnięcia tej zgody w dowolnym momencie, co nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem, 6. Dane będą wykorzystywane do automatycznego podejmowania decyzji w celu przygotowania wyboru ofert matrymonialnych dopasowanych do kandydata, 7. Dodatkowe informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych znajdziesz w Polityce prywatności Serwisu. 

Napisz do nas



Konsultacje telefoniczne
są dostępne w abonamentach VIP


MyDwoje - krok po kroku

powered by WEB interface


Szanowna Użytkowniczko, Szanowny Użytkowniku!

Nasza strona używa plików cookie w celu personalizowania treści i reklam, zapewnienia funkcji mediów społecznościowych i analizy ruchu na naszej stronie. Udostępniamy również informacje o korzystaniu z naszej strony internetowej naszym zaufanym partnerom. Dzięki cookies możemy dopasować wyświetlaną treść do Twoich preferencji.

Zaakceptuj wszystkie stosowane przez nas pliki cookie lub dokonaj własnych ustawień i zmieniając zakres swojej zgody w ustawienia zaawansowane. Czytaj więcej o ciasteczkach w Polityce prywatności.  Jeżeli korzystasz ze strony, wyrażasz zgodę na stosowanie przez nas plików cookie.


  Akceptuję
zamknij