Opinie Użytkowników o serwisie

Opinie o serwisie MyDwoje

Użytkownicy wypowiadają się o jakości usług MyDwoje


Cenimy opinie Użytkowników MyDwoje.pl. Interesuje nas, co sądzicie o naszym portalu. Zachęcamy do wyrażania komentarzy o naszym serwisie! Dla Was zmieniamy się codziennie!
 
 
Otrzymano: 21.01.2018

 "Przejrzysty serwis. Polecam."

KF3DC1E9, 29 lat, księgowa, Cieszyn
 
 
 
Otrzymano: 20.01.2018

 "Jest ok proszę żadnych zmian nie wprowadzać jestem zadowolona z pobytu tutaj jest ok pozdrawiam i dziękuje."

K71F24E9, 65, emerytura, Toruń
 
 
 
Otrzymano: 17.01.2018

 "Portal z rzetelnymi ofertami i łatwą obsługą godny polecenia."

M1CAD914, 42 lata, Samozatrudniony, Bytom
 
 
 
Otrzymano: 14.01.2018

 "Serwis spoko, ale żeby użytkownicy byli bardziej aktywniejsi :D:D"

M42A98D8, 25 lat, Kierowca, Gorlice
 
 
 
Otrzymano: 14.01.2018

 "miły przyjemny portal"

M117399F, 60 lat, własna działalność, Jelenia Góra
 
 
 
Otrzymano: 14.01.2018

 "Ciekawy program dopasowania osobowości. Minus mała liczba nowych ofert."

K8B61367, 42 lata, Kontroler Finansowy, Warszawa
 
 
 
Otrzymano: 08.01.2018

 "Dość bezpiecznie i sprawnie organizacyjnie."

K151C315, 51 lat, nauczyciel języka angielskiego, Zawiercie
 
 
 
Otrzymano: 06.01.2018

 "Serwis inny niż wszystkie Lepszy :)"

M6D488F6, 31 lat, Team Leader, Wrocław
 
 
 
Otrzymano: 30.12.2017

 "Jestem u Państwa w serwisie trzeci raz. Dwa razy miałam wykupiony abonament, aktualnie mam darmowy profil. Chciałabym serdecznie podziękować za odpowiedź na moje pytanie. To bardzo budujące, że nie lekceważycie użytkowników z darmowym kontem. Kolejny raz potwierdziliście Państwo swój profesjonalizm. "

KAB6119A, 42 lata, firma rodzinna, Słubice
 
 
 
Otrzymano: 26.12.2017

 "Pomysł wraz ze wszystkimi szczegółami formalnymi - bardzo trafny i rzetelnie wdrożony."

MDF7585E, 41 lat, inżynier ds. realizacji projektu, Dąbrowa Górnicza
 
 
 
Otrzymano: 06.12.2017

 "Serwis '' mydwoje'' jest rewelacyjny, pod względem jasnych reguł i prawa do wyboru, tylko moim zdaniem, facetom tutaj poprzewracało się w głowach, myślą, że jak już tu się zarejestrowali i zapłacili pare złoty to należy im się księżniczka z Maroka lub piękna i wysoka modelka prosto z wybiegu. Mają bardzo wygórowane wymagania, sami męscy showiniści, którzy w rzeczywistości byli porzuceni."

K6743ACA, 49 lat, produkcja- pakowanie, Reykjavik
 
 
 
Otrzymano: 06.12.2017

 "Świetne "

M8363151, 18 lat, Grafik , Kraków
 
 
 
Otrzymano: 28.11.2017

 "profile zawierają szczegółowe informacje o kandydatach, dobrze ,ze jest podana wielkość dopasowania, strony są przejrzyste,czytelne, łatwe w obsłudze.Jedyny minus / nie ze strony portalu a kandydatów/ ,że pomimo posiadania przez niektórych certyfikatu wiarygodności kandydaci nie podają prawdy w podstawowej kwestii jak miejsce zamieszkania."

KCC9B2C1, 57 lat, pracownik biurowy, Warszawa
 
 
 
Otrzymano: 28.11.2017

 "Dziękujemy Wam za pracę Waszą i porządne miejsce do poznawania porządnych ludzi :) 87 podobieństwa i cała pompejanka (dużo modlitwy) :) i poznaliśmy się :) Póki co pozdrawiamy :) I życzymy innym powodzenia :)"

K158E116, 29 lat, Specjalista ds. ochrony środowiska, Łęczyca
 
 
 
Otrzymano: 24.11.2017

 "Bardzo mi pomógł was portal, poznałem dwie kobiety, które są dla mnie interesujące, no pewnie okaże się za jakiś czas, która będzie tą jedyną."

M83CB631, 56 lat, specjalista terapii uzależnień, Miastko
 
 
 
Otrzymano: 22.11.2017

 "Jestem z Wami zbyt krótko aby oceniać, jednak na dzień dzisiejszy jestem bardzo zadowolony i cieszy mnie to, że zdecydowałem się na uczestnictwo w Waszym portalu."

M68B91E4, 52 lata, kontrola jakości, Ansbach
 
 
 
Otrzymano: 18.11.2017

 "Od strony technicznej serwis działa doskonale i jest bardzo dobrym narzędziem do poznania drugiej osoby. Cała reszta zależy od użytkowników - od ich dojrzałości, intencji, odpowiedzialności i wielu innych cech. A z tym nie jest najlepiej, niestety. Mężczyźni są pełni kompleksów i właściwie nie wiadomo, po co zgłaszają swoje oferty. "

K7EDDB9D, 62 lata, filolog - teatrolog, Warszawa
 
 
 
Otrzymano: 13.11.2017

 "Są różne oferty, jest w czym przeglądać. Charakterystyki jeśli są, są dobrze określone pod względem pytań. Oferty są aktualizowane na bieżąco."

K5C8A78A, 64 lata, księgowa, Grudziądz
 
 
 
Otrzymano: 01.11.2017

 "portal działą bardzo sprawnie"

KDD1BEE2, 59 lat, pielęgniarka, Pruszków
 
 
 
Otrzymano: 01.11.2017

 "Portal jest prowadzony w sposób profesjonalny i w miarę bezpieczny. Osoby poszukujące swojej drugiej połówki, zwracają uwagę na to aby partner lub partnerka mieszkali w tej samej miejscowości lub w okolicy. Niestety takich osób o zbliźonym wieku jest za mało na portalu. Uważam, źe taki portal jest bardzo potrzebny."

K9341DDA, 64 lata, Technik ekonomista, Bielsko-Biała
 


* autorzy wszystkich cytowanych listów wyrazili pisemną zgodę na ich publikację oraz podanie wybranych danych osobowych do publicznej wiadomości.

1-20 | 21-40 | 41-60 | 61-80 | 81-100 | 101-120 | 121-140 | 141-160 | 161-180 | 181-200 | 201-214 |

Dołącz do nas!
* POLA OBOWIĄZKOWE
e-mail:*
hasło (min. 6 znaków):*
powtórz hasło:*
jestem:*
  kobietą piksel
  mężczyzną
data urodzenia:*
skąd znasz mydwoje.pl:
*Oświadczam, iż zapoznałem się z Regulaminem świadczenia usług oraz Polityką prywatności i je akceptuję.
*Zgoda na przesyłanie informacji handlowych drogą elektroniczną (powiadomienia dzienne i natychmiastowe). Zgodę można wycofać w każdej chwili.
Wyrażam zgodę na Newsletter z ofertami matrymonialnymi i wydarzeniami dla singli.

lub zarejestruj się przez Facebooka
facebook register

Administratorem podanych danych osobowych jest: Katarzyna Bieber reprezentująca Serwis Doboru Partnerskiego z siedzibą przy ul. Domaniewskiej nr 37 lok. 2.43, Warszawa 02-672, NIP: 9511875187. Administrator wyznaczył IOD, jest nią Małgorzata Lewandowska, z którą kontakt jest pod adresem e-mail iod@mydwoje.pl. Kategorie danych jak: e-mail, data urodzenia, fotografia, wiek, zawód, miasto, charakterystyka, poglądy oraz dane dotyczące preferencji tzw. dane szczególnej kategorii zostają przekazane dobrowolnie w celu realizacji usługi i przesyłania oferty marketingowej zgodnie z Regulaminem Serwisu. Podstawa prawna: Serwis Internetowy przetwarza dane osobowe na podstawie wyrażonej zgody, jest to niezbędne do wykonania umowy, do wypełnienia obowiązku prawnego ciążącego na administratorze, na podstawie prawnie uzasadnionych interesów administratora i jest niezbędne do ochrony żywotnych interesów osoby, której danej dotyczą lub innej osoby fizycznej. Dane osobowe będą przetwarzane przez okres wymagany obowiązującymi przepisami prawa i maksymalnie trzydzieści lat od czasu ustania trwania umowy. Dane są przekazywane do zaufanych podmiotów współpracujących z serwisem w ściśle określonych celach. Użytkownik ma prawo poprawiania danych, usuwania, ograniczenia przetwarzania a także wniesienia sprzeciwu, oraz przeniesienia ich do innego administratora. Podanie danych nie jest wymogiem ustawowym lecz umownym i jest dobrowolne jednak niezbędne do wypełnienia umowy. Dane będą wykorzystywane do automatycznego podejmowania decyzji w celu przygotowania wyboru ofert matrymonialnych dopasowanych do kandydata. Użytkownik ma prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego na adres Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, ul. Stawki 2, 00-193 Warszawa. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajdziesz w Polityce prywatności Serwisu.

Napisz do nas



Konsultacje telefoniczne
są dostępne w abonamentach VIP


MyDwoje - krok po kroku

powered by WEB interface


Szanowna Użytkowniczko, Szanowny Użytkowniku!

Nasza strona używa plików cookie w celu personalizowania treści i reklam, zapewnienia funkcji mediów społecznościowych i analizy ruchu na naszej stronie. Udostępniamy również informacje o korzystaniu z naszej strony internetowej naszym zaufanym partnerom. Dzięki cookies możemy dopasować wyświetlaną treść do Twoich preferencji.

Zaakceptuj wszystkie stosowane przez nas pliki cookie lub dokonaj własnych ustawień i zmieniając zakres swojej zgody w ustawienia zaawansowane. Czytaj więcej o ciasteczkach w Polityce prywatności.  Jeżeli korzystasz ze strony, wyrażasz zgodę na stosowanie przez nas plików cookie.


  Akceptuję
zamknij