Opinie Użytkowników o serwisie

Opinie o serwisie MyDwoje

Użytkownicy wypowiadają się o jakości usług MyDwoje


Cenimy opinie Użytkowników MyDwoje.pl. Interesuje nas, co sądzicie o naszym portalu. Zachęcamy do wyrażania komentarzy o naszym serwisie! Dla Was zmieniamy się codziennie!
 
 
Otrzymano: 09.10.2016

 "Zawsze w przypadku moich wątpliwości,niepewności,czy technicznych kwestii obsługi w komputerze, otrzymywałam bardzo,ale to bardzo życzliwą pomoc, cierpliwość i wyrozumiałość. Jestem bardzo zadowolona z współpracy z Biurem w poszukiwaniu partnera.Kontakt telefoniczny wiele mi ułatwił. Dzięki tak krótkiej obecności na stronie My Dwoje udało mi się nawiązać przesympatyczna znajomość z bardzo miłym Panem"

K33D1631, 61, pedagog , zary
 
 
 
Otrzymano: 09.10.2016

 "Portal jest skonstruowany bardzo funkcjonalnie, a jego użytkowanie jest naprawdę w pełni wygodne i zgodne z moimi oczekiwaniami."

MBC6FFB6, 42, urzędnik , Łódź
 
 
 
Otrzymano: 04.07.2016

 "Szanowni Państwo, moim zdaniem jesteście Państwo jednym z lepszych internetowych biur matrymonialnych-jeżeli nie najlepszym. Korzystanie z usług biura zapewnia i właściwy poziom i klasę oferowanych usług. Liczba korzystających dowodzi jak wielka istnieje potrzeba niesienia pomocy w nawiązywaniu kontaktów,wspierania w rozwiązywaniu problemów,jak bardzo potrzebujemy bliskości. Jesteście Państwo potrzebni i życzę by biuro nadal się rozwijało i służyło pomącą m.in.ludziom takim jak ja. Niestety mnie nie udało się odnaleźć Nowej Miłości. Wszystkim użytkownikom oczywiście życzę wiele szczęścia a Państwu dziękuję za stworzenie mi takich możliwości. Na ten moment jednak zdecydowałam się na wycofanie profilu. Pozdrawiam serdecznie.Użytkowniczka."

KB43D7A6, 56, -, -
 
 
 
Otrzymano: 04.07.2016

 "Poznałem na Państwa portalu kobietę która jest mi obecnie najbliższa i myslę, że utrzymywanie dalej swojego profilu nie ma sensu. Nie chcę kusic kolejnych Pań. (...) Dziękuję za prowadzenie tej strony, przydała się. Marek"

M7A5ED1E, 43 lata, inzynier elektroenergetyk, SZCZECIN
 
 
 
Otrzymano: 06.05.2016

 "drodzy państwo, ponieważ dawno u państwa nie byłem z , trudnych przyczyn życiowych. to mogłem niechcący pominąć, wiele zdarzeń na państwa .....Szczerze, Wspaniałym portalu (...) posiadacie państwo , wspaniały pomysł na kilkudniowe darmowe otwarcia połączeń...by można napisać list (...) pozdrawiam bardzo serdecznie całą redakcję"

ME3B3221, 43 lata, grafik komputerowy, Łódź
 
 
 
Otrzymano: 06.05.2016

 "Witam Dziękuje za wszystkie dotychczasowe wysłane na adres email wiadomości wieże i mam nadzieje ,że na My dwoje spotkam i poznam jednego poważnego znajomego na dobry początek a później poznanie miłość i sakramentalny związek małżeński wspólne życie to prawda jesteś biurem, któremu zaufałam .Pozdrawiam wszystkie osoby pracujące w MyDwoje Izabela."

K8FDB651, 34, średnie, ok. Kraśnika
 
 
 
Otrzymano: 30.03.2016

 "Państwa serwis przypada mi do gustu. Wygląda to profesjonalnie. Popieram płatny dostęp, bo to zapewne odsiewa zdecydowaną większość znudzonych mężatek szukających rozrywki, osoby nieletnie udające innych, złosliwych żartownisiów, trolli i manipulantów działających na wiele kont itd. Bardzo dobrzeże macie Państwo te wszystkie testy (początkowo obawiałem się o ochrone swoich danych osobowych, proszę nikomu ich nie sprzedawać), takie testy na wejściu odsiewają te wszystkie leniwe i niekonkretne osoby które nie sa w stanie dwóch zdań sklecic o swoich potrzebach i cechach. Jakbym miał coś poprawić, to moze jakies wskazówki gdzie szukac czatu (troche czasu mineło aż go odnalazłem w poczcie), i tak ogólnie to chyba reklama w Polsce by sie przydała, zapewne większość ludzi nie wie o istnieniu tak ładnego portalu."

M7A5ED1E, 43 lata, inzynier elektroenergetyk, Szczecin
 
 
 
Otrzymano: 20.03.2016

 "Drodzy Państwo, Serdecznie dziękuję za wyróżnienie mojej propozycji życzeń i przyznanie nagrody, Pragnę również wyrazić swoje zadowolenie ze sposobu prowadzenia przez Państwa portalu My Dwoje i traktowania użytkowników. Pozdrawiam Lidia"

K6B5B754, 53 lata, prawnik, Bielsko-Biała
 
 
 
Otrzymano: 22.12.2015

 "Serwis jest bardzo wygodny, bezpieczny i bardzo wiarygodny, więc na razie nie mam uwag, ale wygląda na to, że nie mam szczęścia, nie jest mi ono pisane. Nie tracę jednak nadziei. Bardzo dziękuję. Życzę spokojnych świąt i Szczęśliwego Nowego Roku. Jola"

K2DE3AD5, 59, pracownik w administracji państwowej , Wrocław
 
 
 
Otrzymano: 15.12.2015

 "Szanowni Państwo, Swoją obecnością oraz pracą tworzenia tego miejsca pomagacie wszystkim tym, którzy czują, że czas na poszukiwanie swojej prawdziwej drugiej połówki. Wszyscy zainteresowani mają możliwość poznania "niezwykłych osób", jednak nieustannie będę twierdzić, że to wartość względna. Tylko od subiektywnych odczuć zależy powodzenie kolejnych kontaktów i ich przebieg..."

K43B1B93, 42, MANAGER PR , Warszawa
 
 
 
Otrzymano: 13.11.2015

 "Dziękuję za miłe - jak zawsze - powitanie. Jak Państwo zauważyli, kolejny raz postanowiłam wykupić abonament i - pomimo kiepskich dotychczasowych doświadczeń - jeszcze raz aktywnie "pobuszować" na My Dwoje, jeszcze raz doświadczyć nadziei i miłej ekscytacji, że może trafię wreszcie na pokrewną duszę chętną do mailowego dialogu. Bezpieczeństwo i komfort takiej aktywności (zabawy!) daje mi profesjonalna i życzliwa (wręcz przyjacielska) obsługa na portalu. Przyznaję, że wręcz stęskniłam się za Waszymi uroczymi uwagami, radami. Więc jestem. Dziękuję za możliwość skorzystania z prezentu gratis, ale na razie nie skorzystam."

K181118E, 69, emerytowany pracownik h.z., Warszawa
 
 
 
Otrzymano: 06.11.2015

 " :) Bardzo dziękuję za miłą obsługę i życzenia":) "

K574FB13, 45, psycholog, plastyk , Lublin
 
 
 
Otrzymano: 21.10.2015

 "Jestem bardzo zadowolona z waszego biura wszystko dobrze przez was prowadzone i najwazniejsze jestescie rzetelni."

K7E31A62, 53 lata, pomoc rodzinna, hawick
 
 
 
Otrzymano: 28.09.2015

 "Dzien dobry , wlasnie odbylam sesje z Panem Grzegorzem Kordkiem. Dostalam wiele istotnych wskazowek dotyczacych mojego profilu. Teraz juz wiem jak powinien wgladac profil osoby poszukujacej swojej drugiej polowki,zamierzam go zmienic zgodnie ze wskazowkami . Dziekuje Panstwu za mozliwosc skorzystania z sesji z Panem Grzegorzem. Mam taka sugestie moze jest wiecej osob takich jak ja,ktore niezbyt pewnie czuja sie na tym gruncie i moze popelniaja podobne bledy zaproponujecie im kontakt ze specjalista w tej dziedzinie Pan Grzegorz jest swietny,polecam."

K1E28419, 57 lat, pracownik muzeum, Edynburg
 
 
 
Otrzymano: 08.08.2015

 "Powodem mojej rezygnacji z Waszych uslug jest to, ze znalazlam czlowieka, ktory bardzo mi odpowiada, oczywiscie dzieki Wam. Dopasowaliscie go mi bardzo trafnie. Dziekuje bardzo i zycze wszystkiego najlepszego Waszemu portalowi. Pozdrawiam goraco z Rzymu."

K2ED1433, 53 lata, opiekunka starszych osob, Rzym
 
 
 
Otrzymano: 27.07.2015

 "Witam, jestem nowym użytkownikiem portalu, wcześniej miałam możliwość korzystania z innych serwisów, jednak nie spełniły one moich oczekiwań. Portal MyDwoje jest dla mnie miłą niespodzianką, ponieważ jego obsługa oraz kontakty są na wysokim poziomie. Teraz już wiem dlaczego potrzebna jest taka duża liczba szczegółowych informacji podczas zakładania profilu."

K9564B69, 40, administracja danych, Zgorzelec
 
 
 
Otrzymano: 24.07.2015

 "Jestem oszołomiony nadzwyczajną życzliwością z Waszej strony, wspaniałą organizacją skomponowania testów no i wysoce trafną analizę osobowości. Kontakt z Wami wzbudził we mnie tyle przyjemności, że oczekiwanie na odkrycie nowej wzniosłej miłości przeniosłem na drugi plan. Jeszcze raz dziękuję za miły kontakt, który zobligował mnie do rozpropagowania Was wśród moich znajomych. Pozdrawiam serdecznie - Konrad z Montrealu"

M4134F25, 68 lat, terapeuta, Montreal
 
 
 
Otrzymano: 14.07.2015

 "To bardzo milo jest uslyszec/badz przeczytac/,ze w tym wieku, ktos jeszcze dostrzega czlowieka. Bardzo dziekuje!!! A przepraszam, za ubiegly tydzien, bo wlasnie probowalem doslac kilka zdjec,niestety moje umiejetnosci internetowe sa bardzo ubogie. Dopiero wczoraj znajomy ze szkoly/prosze zauwazyc, ze chodze do szkoly w 63-im roku zycia/,pomogl mi przeslac owe zdjecia. Bardzo dobrze czuje sie na Panstwa Portalu,zrobiony jest profeslonalnie!/sic!/. Kilka lat temu, chyba siedem/7/, goscilem na Panstwa stronie, gdzie poznalem wspaniala kobiete, ale owa Pani nie wytrzymala presji ciszy i spokoju szwedzkiego/wlasnie tu mieszkam-Rydaholm/. Obecnie juz zdazylem poznac bardzo, ale to bardzo piekna kobiete z Gdanska /58 lat/.Obawy moje ida w tym kierunku,czy aby Terenia uzna ten nieco zimnawy kraj za cieple miejsce na najblizsze lata?... Jestem optymista i wierze,ze bedzie dobrze. Raz jeszcze dziekuje Szanownemu Gronu Redakcji Portalu "MyDwoje za cieple slowa,i jak poprzednio zapraszam do Szwecji z przystania w moim domu !!! Lcze wyrazy szacunku ! Wiktor z Rydaholm"

ME4F91A2, 63 lata, TEOLOG, RYDAHOLM
 
 
 
Otrzymano: 14.06.2015

 "Dziękuję bardzo za rzetelny kontakt telefoniczny jak i mailowy. Bezpieczeństwo oraz możliwość skontaktowania się z Administratorem jakiegoś portalu jest w dzisiejszych czasach bardzo ważna. Priorytetem jest zaufanie, a takowym Was obdarzyłem:)"

M9864EB3, 26 lat, technik dentystyczny, Brzeg
 
 
 
Otrzymano: 13.04.2015

 "Pragnę wyrazić serdeczne podziękowanie za dotychczasową współpracę, za wszystkie porady, pomoc i ofiarowane gratisy w postaci przedłużenia abonamentu. Na razie proszę nie przysyłać do mnie ofert, chcę zyskać czas do namysłu, rozważyć zdobyte, niezwykle cenne, doświadczenia. Mimo, że nie zaowocowały one trwałym uczuciem, zostaną zachowane w mojej pamięci jako pozytywna strona kontaktów z MyDwoje. Pozdrawiam serdecznie, życzę wszelkiej pomyślności."

K8C45914, 56 lat, rencistka, praca w domu, Wągrowiec
 


* autorzy wszystkich cytowanych listów wyrazili pisemną zgodę na ich publikację oraz podanie wybranych danych osobowych do publicznej wiadomości.

1-20 | 21-40 | 41-60 | 61-80 | 81-100 | 101-120 | 121-140 | 141-160 | 161-180 | 181-200 | 201-214 |

Dołącz do nas!
* POLA OBOWIĄZKOWE
e-mail:*
hasło (min. 6 znaków):*
powtórz hasło:*
jestem:*
  kobietą piksel
  mężczyzną
data urodzenia:*
skąd znasz mydwoje.pl:
*Oświadczam, iż zapoznałem się z Regulaminem świadczenia usług oraz Polityką prywatności i je akceptuję.
*Zgoda na przesyłanie informacji handlowych drogą elektroniczną (powiadomienia dzienne i natychmiastowe). Zgodę można wycofać w każdej chwili.
Wyrażam zgodę na Newsletter z ofertami matrymonialnymi i wydarzeniami dla singli.

lub zarejestruj się przez Facebooka
facebook register

Klauzula Informacyjna My Dwoje: 1. Administratorem danych osobowych (ADO), czyli podmiotem decydującym w jaki sposób będą przetwarzane Twoje dane osobowe jest: My Dwoje z siedzibą przy ul. Domaniewskiej nr 37 lok. 2.43, Warszawa 02-672, NIP: 951-187-51-87, 2. ADO wyznaczył Inspektora Danych Osobowych, z którym kontakt jest możliwy pod adresem e-mail iod@mydwoje.pl, 3. Twoje dane osobowe są gromadzone i przetwarzane w następujących celach: - realizacji zawartej z Tobą umowy, w tym umożliwienia nam świadczenia usług drogą elektroniczną, - realizowania usług oferowanych przez serwis na podstawie wyrażonej przez ciebie zgody, - w celach podatkowych, rachunkowych i ewentualnych roszczeń i. in.– na podstawie obowiązujących i nałożonych na ADO przepisów prawa oraz do ochrony żywotnych interesów osoby, której danej dotyczą lub innej osoby fizycznej, -celach marketingowych w tym prowadzenie marketingu bezpośredniego, prowadzenia badań i analiz serwisu, między innymi pod kątem jego funkcjonalności, poprawy działania czy też oszacowania głównych zainteresowań i potrzeb użytkowników - na podstawie prawnie uzasadnionego interesu ADO, 4. Twoje dane są przekazywane do zaufanych podmiotów współpracujących z serwisem w ściśle określonych celach. 5. Dane osobowe będą przechowywane przez czas obowiązywania zawartej umowy, a po tym czasie przez okres wymagany obowiązkami nałożonymi na ADO przepisami prawa, tj. obsługi po usługowej, dochodzenia ew. roszczeń w związku z wykonywaniem umowy, w celu wykonania obowiązków wynikających z przepisów prawa, w tym w szczególności podatkowych i rachunkowych oraz w celach prawnie uzasadnionego interesu ADO maksymalnie przez okres 30 lat. 5. Osoba, której dane są przetwarzane w granicach określonych w RODO ma prawo do żądania od administratora dostępu do swoich danych osobowych, sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych, a także przenoszenia danych oraz wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, ul. Stawki 2, 00-193 Warszawa, a w przypadku wyrażenia dobrowolnej zgody na przetwarzanie danych osobowych – prawo do cofnięcia tej zgody w dowolnym momencie, co nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem, 6. Dane będą wykorzystywane do automatycznego podejmowania decyzji w celu przygotowania wyboru ofert matrymonialnych dopasowanych do kandydata, 7. Dodatkowe informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych znajdziesz w Polityce prywatności Serwisu. 

Napisz do nas



Konsultacje telefoniczne
są dostępne w abonamentach VIP


MyDwoje - krok po kroku

powered by WEB interface


Szanowna Użytkowniczko, Szanowny Użytkowniku!

Nasza strona używa plików cookie w celu personalizowania treści i reklam, zapewnienia funkcji mediów społecznościowych i analizy ruchu na naszej stronie. Udostępniamy również informacje o korzystaniu z naszej strony internetowej naszym zaufanym partnerom. Dzięki cookies możemy dopasować wyświetlaną treść do Twoich preferencji.

Zaakceptuj wszystkie stosowane przez nas pliki cookie lub dokonaj własnych ustawień i zmieniając zakres swojej zgody w ustawienia zaawansowane. Czytaj więcej o ciasteczkach w Polityce prywatności.  Jeżeli korzystasz ze strony, wyrażasz zgodę na stosowanie przez nas plików cookie.


  Akceptuję
zamknij