Opinie Użytkowników o serwisie

Opinie o serwisie MyDwoje

Użytkownicy wypowiadają się o jakości usług MyDwoje


Cenimy opinie Użytkowników MyDwoje.pl. Interesuje nas, co sądzicie o naszym portalu. Zachęcamy do wyrażania komentarzy o naszym serwisie! Dla Was zmieniamy się codziennie!
 
 
Otrzymano: 12.05.2018

 "Serwis portalu działa sprawnie, aktualne powiadomienia so codziennie nowe. Inne portale taki h usług nie majo."

KEE574CB, 42 lata, laboratorium, Warszawa
 
 
 
Otrzymano: 08.05.2018

 "Bardzo profesjonalny Test Doboru Partnerskiego. Stylistyka i reklama skierowane do dojrzałych osób, ale zauważyłam, że rejestruje się coraz więcej osób przed 30-tką. Trochę drogi abonament, jednak portal mydwoje.pl pozwala znaleźć naprawdę interesujące osoby."

K8778F76, 24 lata, studentka, niania, Warszawa
 
 
 
Otrzymano: 02.05.2018

 "Portal łatwy w obsłudze i dający dokładny obraz szukających się osób. Dobrze byłoby, aby przynajmniej na początku były trzy dni darmowe."

MFD4724B, 61 lat, Chemik, Skarżysko-Kamienna
 
 
 
Otrzymano: 29.04.2018

 "Serwis wydaje się być w miarę przyjazny i być może skuteczny. Dość wnikliwy wywiad wstępny chyba jest pomocny w doborze partnera."

K5E6D498, 54 lata, Administrator, Gdańsk
 
 
 
Otrzymano: 26.04.2018

 "Ciekawy portal...możliwość poznania nowych ludzi.Ciekawe doświadczenie."

K1FE4539, 38 lat, Technik ekonomista, Opole
 
 
 
Otrzymano: 16.04.2018

 "Serwis na przyzwoitym poziomie."

M64E94CA, 43 lata, inżynier serwisu, Gniew
 
 
 
Otrzymano: 16.04.2018

 "Portal wiarygodny, prosty w obsłudze, pozwalający na szybkie wybory, poznanie kandydatów."

KDAD257F, 55 lat, edukacja, Bielsko-Biała
 
 
 
Otrzymano: 29.03.2018

 "Witam serdecznie :) Zamieszczam subiektywny komentarz. Serwis skupia bardzo mało żywotnych użytkowników (przypuszczam, iż na z uwagi na ograniczenia w podstawowej funkcjonalności konta), co zawęża możliwości poznania preferowanej osobowości, jest jednak on przejrzysty i osoby wykazujące na nim aktywność zazwyczaj są nastawione na dłuższą relację. Myślę, iż konto premium na pierwsze kilka dni, sprawiłoby, iż potencjalni klienci, chętniej decydowaliby się na dłuższą współpracę, a może i wykupienie abonamentu, który pozwoliłby na większą swobodę komunikacji. Określona ilość pierwszych osób (wyszczególniając płeć oraz grupę wiekową) konto premium na miesiąc za free? Bardzo mi się podoba, iż Państwo doceniacie aktywność czy reprezentatywność danego użytkownika. Pozdrawiam, Patryk."

M1EA6FEB, 23 lata, pracownik biurowy, Gdańsk
 
 
 
Otrzymano: 16.03.2018

 "Najlepszy portal."

M6A6D77E, 19 lat, Operator maszyn CNC, Almere
 
 
 
Otrzymano: 05.03.2018

 "Osobiście uważam że Państwa portal jest najlepiej opracowany i sprzyjający dobrym kontaktom, dlatego też często na nim goszczę mimo niepełnego profilu. Super sprawa dla kogoś ograniczonego czasem na poznanie kogoś kogo można dobrać sobie wedle upodobań, zainteresowań i gustu do ciekawej znajomości. Co prawda jedyny jak dotąd facet którego miałam ochotę poznać bliżej właśnie zawiesił konto ale nie poddaje się i walczę dalej ;-) Pozdrowienia "

K38185A1, 49, wolny, Wrocław
 
 
 
Otrzymano: 21.02.2018

 "Jeden z lepszych portali."

KABA222F, 19 lat, studia, Poznań
 
 
 
Otrzymano: 21.02.2018

 "Wszystko ok. Portal bardzo intuicyjny w obsłudze."

KEA446DE, 45 lat, pracownik biurowy, Gdańsk
 
 
 
Otrzymano: 15.02.2018

 "Witam Państwa serdecznie Dzięki Państwa pomocy udało mi się znaleźć swoja Panią"

MAC1E173, 67, lekarz, Perth, Australia
 
 
 
Otrzymano: 12.02.2018

 "W przeciwieństwie do wielu innych portali tego typu portal wspiera i promuje aktywne konta. Więc nie rozmawia się z "duchami" oraz nie pisze do zapomnianych kont. Polecam. Widać że portal żyje i dzięki temu można zawrzeć nowe, ciekawe wartościowe znajomości."

MD524F49, 40 lat, informatyka (IT), finanse, rachunkowość, Wrocław
 
 
 
Otrzymano: 09.02.2018

 "Jestem z portalu zadowolony , często piszę z paniami nikt mi tu nie zrobił żadnej przykrości . Kilka razy Panie pisały do mnie o poradę z mego wykonywanego zawodu , polecę swoim znajomym . Pozdrawiam"

MEC5BFF7, 59 lat, technik budowlany, Białystok
 
 
 
Otrzymano: 07.02.2018

 "Dziękuję pięknie za bardzo miły i życzliwy kontakt ze mną oraz za przedłużenie abonamentu. Z serdecznymi pozdrowieniami Krystyna"

KF32F421, 61 lat, emerytka, Sanok
 
 
 
Otrzymano: 06.02.2018

 "Czuje sie bezpieczna na portalu i wiem, ze moge zawsze liczyc na Wasza pomoc - dziekuje i pozdrawiam serdecznie - Hania"

K35E73A9, 65 lat, emeryt, Helsingborg
 
 
 
Otrzymano: 01.02.2018

 "Uważam, że serwis skonstruowany jest jest bardzo dobrze,jest 'przejrzysty",łatwo się po nim poruszać. Myślę że nawet osobom początkującym nie powinien sprawić kłopotów."

K364DF64 , 58, resocjolog, Poznań
 
 
 
Otrzymano: 01.02.2018

 "Sadzę, że to dobry portal, chociaż cena trochę wygórowana, ale można tu poznać ciekawych ludzi . Młodym ludziom łatwiej nawiązywać znajomości, ludzie dojrzali są bardziej wymagający i z dystansem do innych. Pomimo to trzeba próbować, bo samotność nie jest dobrym przyjacielem. Pozdrawiam i życzę szczęścia poszukującym bratniej duszy."

K89D2F1B, 46, policjant, Gdańsk
 
 
 
Otrzymano: 01.02.2018

 "Jeden z najlepszych portali. Polecam."

MEE118D2, 33 lata, technolog programista, Warszawa
 


* autorzy wszystkich cytowanych listów wyrazili pisemną zgodę na ich publikację oraz podanie wybranych danych osobowych do publicznej wiadomości.

1-20 | 21-40 | 41-60 | 61-80 | 81-100 | 101-120 | 121-140 | 141-160 | 161-180 | 181-200 | 201-214 |

Dołącz do nas!
* POLA OBOWIĄZKOWE
e-mail:*
hasło (min. 6 znaków):*
powtórz hasło:*
jestem:*
  kobietą piksel
  mężczyzną
data urodzenia:*
skąd znasz mydwoje.pl:
*Oświadczam, iż zapoznałem się z Regulaminem świadczenia usług oraz Polityką prywatności i je akceptuję.
*Zgoda na przesyłanie informacji handlowych drogą elektroniczną (powiadomienia dzienne i natychmiastowe). Zgodę można wycofać w każdej chwili.
Wyrażam zgodę na Newsletter z ofertami matrymonialnymi i wydarzeniami dla singli.

lub zarejestruj się przez Facebooka
facebook register

Klauzula Informacyjna My Dwoje: 1. Administratorem danych osobowych (ADO), czyli podmiotem decydującym w jaki sposób będą przetwarzane Twoje dane osobowe jest: My Dwoje z siedzibą przy ul. Domaniewskiej nr 37 lok. 2.43, Warszawa 02-672, NIP: 951-187-51-87, 2. ADO wyznaczył Inspektora Danych Osobowych, z którym kontakt jest możliwy pod adresem e-mail iod@mydwoje.pl, 3. Twoje dane osobowe są gromadzone i przetwarzane w następujących celach: - realizacji zawartej z Tobą umowy, w tym umożliwienia nam świadczenia usług drogą elektroniczną, - realizowania usług oferowanych przez serwis na podstawie wyrażonej przez ciebie zgody, - w celach podatkowych, rachunkowych i ewentualnych roszczeń i. in.– na podstawie obowiązujących i nałożonych na ADO przepisów prawa oraz do ochrony żywotnych interesów osoby, której danej dotyczą lub innej osoby fizycznej, -celach marketingowych w tym prowadzenie marketingu bezpośredniego, prowadzenia badań i analiz serwisu, między innymi pod kątem jego funkcjonalności, poprawy działania czy też oszacowania głównych zainteresowań i potrzeb użytkowników - na podstawie prawnie uzasadnionego interesu ADO, 4. Twoje dane są przekazywane do zaufanych podmiotów współpracujących z serwisem w ściśle określonych celach. 5. Dane osobowe będą przechowywane przez czas obowiązywania zawartej umowy, a po tym czasie przez okres wymagany obowiązkami nałożonymi na ADO przepisami prawa, tj. obsługi po usługowej, dochodzenia ew. roszczeń w związku z wykonywaniem umowy, w celu wykonania obowiązków wynikających z przepisów prawa, w tym w szczególności podatkowych i rachunkowych oraz w celach prawnie uzasadnionego interesu ADO maksymalnie przez okres 30 lat. 5. Osoba, której dane są przetwarzane w granicach określonych w RODO ma prawo do żądania od administratora dostępu do swoich danych osobowych, sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych, a także przenoszenia danych oraz wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, ul. Stawki 2, 00-193 Warszawa, a w przypadku wyrażenia dobrowolnej zgody na przetwarzanie danych osobowych – prawo do cofnięcia tej zgody w dowolnym momencie, co nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem, 6. Dane będą wykorzystywane do automatycznego podejmowania decyzji w celu przygotowania wyboru ofert matrymonialnych dopasowanych do kandydata, 7. Dodatkowe informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych znajdziesz w Polityce prywatności Serwisu. 

Napisz do nas



Konsultacje telefoniczne
są dostępne w abonamentach VIP


MyDwoje - krok po kroku

powered by WEB interface


Szanowna Użytkowniczko, Szanowny Użytkowniku!

Nasza strona używa plików cookie w celu personalizowania treści i reklam, zapewnienia funkcji mediów społecznościowych i analizy ruchu na naszej stronie. Udostępniamy również informacje o korzystaniu z naszej strony internetowej naszym zaufanym partnerom. Dzięki cookies możemy dopasować wyświetlaną treść do Twoich preferencji.

Zaakceptuj wszystkie stosowane przez nas pliki cookie lub dokonaj własnych ustawień i zmieniając zakres swojej zgody w ustawienia zaawansowane. Czytaj więcej o ciasteczkach w Polityce prywatności.  Jeżeli korzystasz ze strony, wyrażasz zgodę na stosowanie przez nas plików cookie.


  Akceptuję
zamknij