Opinie Użytkowników o serwisie

Opinie o serwisie MyDwoje

Użytkownicy wypowiadają się o jakości usług MyDwoje


Cenimy opinie Użytkowników MyDwoje.pl. Interesuje nas, co sądzicie o naszym portalu. Zachęcamy do wyrażania komentarzy o naszym serwisie! Dla Was zmieniamy się codziennie!
 
 
Otrzymano: 30.03.2016

 "Państwa serwis przypada mi do gustu. Wygląda to profesjonalnie. Popieram płatny dostęp, bo to zapewne odsiewa zdecydowaną większość znudzonych mężatek szukających rozrywki, osoby nieletnie udające innych, złosliwych żartownisiów, trolli i manipulantów działających na wiele kont itd. Bardzo dobrzeże macie Państwo te wszystkie testy (początkowo obawiałem się o ochrone swoich danych osobowych, proszę nikomu ich nie sprzedawać), takie testy na wejściu odsiewają te wszystkie leniwe i niekonkretne osoby które nie sa w stanie dwóch zdań sklecic o swoich potrzebach i cechach. Jakbym miał coś poprawić, to moze jakies wskazówki gdzie szukac czatu (troche czasu mineło aż go odnalazłem w poczcie), i tak ogólnie to chyba reklama w Polsce by sie przydała, zapewne większość ludzi nie wie o istnieniu tak ładnego portalu."

M7A5ED1E, 43 lata, inzynier elektroenergetyk, Szczecin
 
 
 
Otrzymano: 20.03.2016

 "Drodzy Państwo, Serdecznie dziękuję za wyróżnienie mojej propozycji życzeń i przyznanie nagrody, Pragnę również wyrazić swoje zadowolenie ze sposobu prowadzenia przez Państwa portalu My Dwoje i traktowania użytkowników. Pozdrawiam Lidia"

K6B5B754, 53 lata, prawnik, Bielsko-Biała
 
 
 
Otrzymano: 22.12.2015

 "Serwis jest bardzo wygodny, bezpieczny i bardzo wiarygodny, więc na razie nie mam uwag, ale wygląda na to, że nie mam szczęścia, nie jest mi ono pisane. Nie tracę jednak nadziei. Bardzo dziękuję. Życzę spokojnych świąt i Szczęśliwego Nowego Roku. Jola"

K2DE3AD5, 59, pracownik w administracji państwowej , Wrocław
 
 
 
Otrzymano: 15.12.2015

 "Szanowni Państwo, Swoją obecnością oraz pracą tworzenia tego miejsca pomagacie wszystkim tym, którzy czują, że czas na poszukiwanie swojej prawdziwej drugiej połówki. Wszyscy zainteresowani mają możliwość poznania "niezwykłych osób", jednak nieustannie będę twierdzić, że to wartość względna. Tylko od subiektywnych odczuć zależy powodzenie kolejnych kontaktów i ich przebieg..."

K43B1B93, 42, MANAGER PR , Warszawa
 
 
 
Otrzymano: 13.11.2015

 "Dziękuję za miłe - jak zawsze - powitanie. Jak Państwo zauważyli, kolejny raz postanowiłam wykupić abonament i - pomimo kiepskich dotychczasowych doświadczeń - jeszcze raz aktywnie "pobuszować" na My Dwoje, jeszcze raz doświadczyć nadziei i miłej ekscytacji, że może trafię wreszcie na pokrewną duszę chętną do mailowego dialogu. Bezpieczeństwo i komfort takiej aktywności (zabawy!) daje mi profesjonalna i życzliwa (wręcz przyjacielska) obsługa na portalu. Przyznaję, że wręcz stęskniłam się za Waszymi uroczymi uwagami, radami. Więc jestem. Dziękuję za możliwość skorzystania z prezentu gratis, ale na razie nie skorzystam."

K181118E, 69, emerytowany pracownik h.z., Warszawa
 
 
 
Otrzymano: 21.10.2015

 "Jestem bardzo zadowolona z waszego biura wszystko dobrze przez was prowadzone i najwazniejsze jestescie rzetelni."

K7E31A62, 53 lata, pomoc rodzinna, hawick
 
 
 
Otrzymano: 28.09.2015

 "Dzien dobry , wlasnie odbylam sesje z Panem Grzegorzem Kordkiem. Dostalam wiele istotnych wskazowek dotyczacych mojego profilu. Teraz juz wiem jak powinien wgladac profil osoby poszukujacej swojej drugiej polowki,zamierzam go zmienic zgodnie ze wskazowkami . Dziekuje Panstwu za mozliwosc skorzystania z sesji z Panem Grzegorzem. Mam taka sugestie moze jest wiecej osob takich jak ja,ktore niezbyt pewnie czuja sie na tym gruncie i moze popelniaja podobne bledy zaproponujecie im kontakt ze specjalista w tej dziedzinie Pan Grzegorz jest swietny,polecam."

K1E28419, 57 lat, pracownik muzeum, Edynburg
 
 
 
Otrzymano: 08.08.2015

 "Powodem mojej rezygnacji z Waszych uslug jest to, ze znalazlam czlowieka, ktory bardzo mi odpowiada, oczywiscie dzieki Wam. Dopasowaliscie go mi bardzo trafnie. Dziekuje bardzo i zycze wszystkiego najlepszego Waszemu portalowi. Pozdrawiam goraco z Rzymu."

K2ED1433, 53 lata, opiekunka starszych osob, Rzym
 
 
 
Otrzymano: 27.07.2015

 "Witam, jestem nowym użytkownikiem portalu, wcześniej miałam możliwość korzystania z innych serwisów, jednak nie spełniły one moich oczekiwań. Portal MyDwoje jest dla mnie miłą niespodzianką, ponieważ jego obsługa oraz kontakty są na wysokim poziomie. Teraz już wiem dlaczego potrzebna jest taka duża liczba szczegółowych informacji podczas zakładania profilu."

K9564B69, 40, administracja danych, Zgorzelec
 
 
 
Otrzymano: 24.07.2015

 "Jestem oszołomiony nadzwyczajną życzliwością z Waszej strony, wspaniałą organizacją skomponowania testów no i wysoce trafną analizę osobowości. Kontakt z Wami wzbudził we mnie tyle przyjemności, że oczekiwanie na odkrycie nowej wzniosłej miłości przeniosłem na drugi plan. Jeszcze raz dziękuję za miły kontakt, który zobligował mnie do rozpropagowania Was wśród moich znajomych. Pozdrawiam serdecznie - Konrad z Montrealu"

M4134F25, 68 lat, terapeuta, Montreal
 
 
 
Otrzymano: 14.07.2015

 "To bardzo milo jest uslyszec/badz przeczytac/,ze w tym wieku, ktos jeszcze dostrzega czlowieka. Bardzo dziekuje!!! A przepraszam, za ubiegly tydzien, bo wlasnie probowalem doslac kilka zdjec,niestety moje umiejetnosci internetowe sa bardzo ubogie. Dopiero wczoraj znajomy ze szkoly/prosze zauwazyc, ze chodze do szkoly w 63-im roku zycia/,pomogl mi przeslac owe zdjecia. Bardzo dobrze czuje sie na Panstwa Portalu,zrobiony jest profeslonalnie!/sic!/. Kilka lat temu, chyba siedem/7/, goscilem na Panstwa stronie, gdzie poznalem wspaniala kobiete, ale owa Pani nie wytrzymala presji ciszy i spokoju szwedzkiego/wlasnie tu mieszkam-Rydaholm/. Obecnie juz zdazylem poznac bardzo, ale to bardzo piekna kobiete z Gdanska /58 lat/.Obawy moje ida w tym kierunku,czy aby Terenia uzna ten nieco zimnawy kraj za cieple miejsce na najblizsze lata?... Jestem optymista i wierze,ze bedzie dobrze. Raz jeszcze dziekuje Szanownemu Gronu Redakcji Portalu "MyDwoje za cieple slowa,i jak poprzednio zapraszam do Szwecji z przystania w moim domu !!! Lcze wyrazy szacunku ! Wiktor z Rydaholm"

ME4F91A2, 63 lata, TEOLOG, RYDAHOLM
 
 
 
Otrzymano: 14.06.2015

 "Dziękuję bardzo za rzetelny kontakt telefoniczny jak i mailowy. Bezpieczeństwo oraz możliwość skontaktowania się z Administratorem jakiegoś portalu jest w dzisiejszych czasach bardzo ważna. Priorytetem jest zaufanie, a takowym Was obdarzyłem:)"

M9864EB3, 26 lat, technik dentystyczny, Brzeg
 
 
 
Otrzymano: 13.04.2015

 "Pragnę wyrazić serdeczne podziękowanie za dotychczasową współpracę, za wszystkie porady, pomoc i ofiarowane gratisy w postaci przedłużenia abonamentu. Na razie proszę nie przysyłać do mnie ofert, chcę zyskać czas do namysłu, rozważyć zdobyte, niezwykle cenne, doświadczenia. Mimo, że nie zaowocowały one trwałym uczuciem, zostaną zachowane w mojej pamięci jako pozytywna strona kontaktów z MyDwoje. Pozdrawiam serdecznie, życzę wszelkiej pomyślności."

K8C45914, 56 lat, rencistka, praca w domu, Wągrowiec
 
 
 
Otrzymano: 02.04.2015

 "Państwa portal funkcjonuje bardzo dobrze, jest precyzyjny i profesjonalny, ale niestety na oszustów nie ma rady. Pozdrawiam Państwa serdecznie i dziękuję za wszystko. Teresa"

KF5A11EE, 46 lat , urzędnik , Katowice
 
 
 
Otrzymano: 26.02.2015

 "Dziękuję serdecznie, gdyż spotykam tu coraz ciekawszych dla mnie mężczyzn o większych wartościach."

KF9E5511, 56, nauczycielka muzyki,spiewu,gry na pianinie.art.muzyk , Kielce
 
 
 
Otrzymano: 05.02.2015

 "Dziękuje za udostępnienie mi sensu tego programu, przez kilka dni oglądałem Wasz portal jest to fajna zabawa i naprawdę można spotkać swoją miłość (...) Bardzo dziękuje za miłe chwile ,gratulacje dla szczęśliwców oraz życzenia dla Redakcji."

M5DC72DD, 53 lata, budownictwo, motoryzacja, Warszawa
 
 
 
Otrzymano: 03.02.2015

 "może warto większy nacisk płożyć na reklamę strony M/D. Według mnie jest bardzo profesjonalna i dba swoich klientów (...) POMÓŻCIE NAM STARSZYM OSŁODZIĆ JESIEŃ ŻYCIA .Wierze w to, że potraficie zrobić to profesjonalnie jak całą resztę"

K2AFF697, 59 lat , własna działalność , Warszawa
 
 
 
Otrzymano: 09.01.2015

 ""Bardzo dziękuję za miłe słowa. Obok profesjonalizmu, "ludzki" element Serwisu My Dwoje robi wrażenie i sprawia, że czuję przyjazność tego portalu. Szukanie bratniej duszy, czy "drugiej połówki" jest samo w sobie przedsięwzięciem dość karkołomnym i raczej dla hurra-optymistów, choć też i dla niepoprawnie ufnych w maksymę: "Cierpliwość igłą wykopie studnię" i stąd dobra atmosfera na portalu wydaje mi się bardzo potrzebna. Ja należę do ludzi, którzy się szybko zrażają, których łatwo zranić (co potwierdził również godny podziwu co do trafności mój profil osobowości sporządzony przez Państwa wspaniałych fachowców). O zakończeniu mojej poprzedniej aktywności na MD zdecydował niefortunny epizod z osobą niezrównoważoną i niekulturalną (pomimo gry pozorów). Powinnam była być przygotowaną i na taką ewentualność, jednak przeżyłam to bardzo. Mam nadzieję, że odebrana lekcja uchroni mnie przed nowymi istotnymi przykrościami. Myślę, że problemem tkwi w tym, iż nie wszyscy zalogowani mają czyste intencje. Cóż, jest to portal dla dorosłych, trzeba zastosować zasadę ograniczonego zaufania. Dobrze, że jesteście Wy, Drodzy Państwo: życzliwi, pomocni, superkulturalni i profesjonalni. Tak więc - próbuję jeszcze raz. Może, wbrew logice i rachunkowi prawdopodobieństwa, "zaplącze się" wśród uczestników kulturalny starszy pan, dobry, wartościowy człowiek, który nie dość, że akceptuje nowoczesne technologie, to nie szuka niestosownej przygody z osobą w wieku własnej wnuczki ale relacji z pokrewną duszą. Serdecznie pozdrawiam""

K181118E, 68 lat, emerytowany pracownik h.z., Warszawa
 
 
 
Otrzymano: 21.11.2014

 "Chciałabym podzielić się swoją opinią na temat portalu MyDwoje.Zanim się zarejestrowałam przeczytałam kilka negatywnych opinii na forum i miałam pewne obawy.Jednak po tych kilku dniach pobytu tutaj,obawy zniknęły :) Nie spotkało mnie nic niemiłego,przeciwnie,widzę,że mężczyźni raczej poważnie traktują ten portal a większość z nich jest kulturalna i sympatyczna.Nawet jeśli mój udział nie zaowocuje zmianą w moim życiu,to i tak będę czuła się zadowolona z tego,że zdecydowałam się na rejestrację. Cenne porady pani psycholog wzięłam do serca,pomogły mi uwierzyć w siebie i myślę,że wszystko będzie dobrze :):)"

K65AA615, 50 lat, obecnie pracuję jako niania , Kraków
 
 
 
Otrzymano: 20.11.2014

 ""(...)moim zdaniem to portal mydwoje.pl ma atrakcyjniej i bezpieczniej dla użytkowników zaprojektowany program np. zdjęcia można ukazywać wybranym osobom i ukryć wizyty jeśli ktoś takiego wyboru dokona.(...)Pozdrawiam ciepło Cały Zespół.""

KD217E31, 43 lata, fizyk, Częstochowa
 


* autorzy wszystkich cytowanych listów wyrazili pisemną zgodę na ich publikację oraz podanie wybranych danych osobowych do publicznej wiadomości.

1-20 | 21-40 | 41-60 | 61-80 | 81-100 | 101-107 |

Dołącz do nas!
e-mail:*
hasło:*
(min. 6 znaków)
powtórz hasło:*
Jesteś:*
  kobietą piksel
  mężczyzną
Data urodzenia:*
Skąd znasz
mydwoje.pl?
*pole obowiązkowe
   *Akceptuję Regulamin oraz Politykę prywatności Serwisu
   Tak, chcę być informowany o trendach i ofertach specjalnych dla Singli. Rezygnacja jest możliwa w każdej chwili

lub
facebook register
Zadzwoń lub napisz do nas




tel: (22) 201 25 89
fax: (22) 201 25 87


codziennie 9.00 - 24.00
Twarze MyDwoje
Oferty zagraniczne mężczyzn
poprzedni
następny
MyDwoje - krok po kroku

powered by WEB interface
Serwis MyDwoje.pl wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Więcej informacji znajdziesz w naszej Polityce Prywatności. Akceptuję politykę prywatności Serwisu MyDwoje.pl
zamknij