Jesteś tutaj: MyDwoje.pl > Usługi > Opinie Użytkowników

Opinie Użytkowników MyDwoje.pl
Podziel się na:
Dodaj do gogole+
linkedin

Opinie Użytkowników MyDwoje.pl
Opinie Użytkowników MyDwoje.plCenimy opinie Użytkowników MyDwoje.pl. Interesuje nas, co sądzicie o naszym portalu. Zachęcamy do wyrażania komentarzy o serwisach i portalach randkowych, a w szczególności opinii o naszym serwisie! Dzięki Wam rozwijamy się codziennie!
Opinie Użytkowników o MyDwoje

Opinie Użytkowników o Serwisie

   
Otrzymano: 14.04.2014

 "zwracam się z podziękowaniem dla redakcji portalu mydwoje za bardzo rzetelne prowadzenie strony , jestem zadowolony z ofert i sposobu ich wyszukiwania , zdjęcia zamieszczone są bardzo realistyczne, mam ogromną nadzieje że dzięki waszemu portalowi odmieni się moje życie, choć wiem że wymaga to cierpliwości i rozwagi ponieważ stale przybywa nowych interesujących ofert. z poszanowaniem wasz klient Robert"

M1A712C1, 45 lat , kierowca samochodu ciężarowego , Tarnów
 
   
Otrzymano: 29.03.2014

 "Szanowni Państwo, Dziękuję bardzo za możliwość prezentacji swojej osoby jako twarzy portalu MyDwoje. Sądzę, że stworzenie udanego profilu nie jest zadaniem łatwym i inicjatywy takie jak propozycja, którą otrzymałem od Państwa są godne polecenia. Oceniam bardzo pozytywnie portal MyDwoje. (...) Z poważaniem, Mariusz "

M6596662, 52, analityk, okolice Warszawy
 
   
Otrzymano: 24.02.2014

 ""Dziękuję za wskazówki, opiekę i wszechstronne wsparcie (...) Serdecznie pozdrawiam Ola""

K181118E, 67, emerytka , Warszawa
 
   
Otrzymano: 18.02.2014

 ""(...) Podobało mi się ,że Wasz portal daje poczucie bezpieczeństwa i jeśli ktoś nie chce, to nie można go odszukać w realu. (...) Bardziej poznałam sama siebie. Pozdrawiam Małgosia z Bukowiny""

K4F32FEC, 57, kwaterodawca i masażysta, Bukowina Tatrzańska
 
   
Otrzymano: 03.02.2014

 ""(...) Wasz portal jest profesjonalny i przejrzysty technicznie. pozdrawiam"."

M8B3C6C7, 63, Praca na morzu , Gdańsk
 
   
Otrzymano: 19.01.2014

 "Bardzo dziękuję , że mogłam być na Waszym portalu . Jesteście naprawdę bardzo dobrym portalem w porównaniu z innymi . Nie przedłużam abonamentu , ponieważ chyba dzięki Wam poznałam pana z którym zanosi się na dłuższą znajomość. Na razie jesteśmy sobą zauroczeni i mamy dużo wspólnych zainteresowań i poglądów na życie . Mam cichą nadzieję , że przerodzi się to w uczucie i wspólne życie .Jeżeli ( co nie daj Boże ) to się nie uda to chętnie wrócę na Wasz portal . Polecałam już Wasz portal koleżanką , które poszukują partnera , ale nie maja szczególnie okazji poznać Go wokół siebie . Będę Was polecać . Dzięki Wa ,że Jesteście . Pozdrawiam Wszystkich pracowników tego portalu . Z wyrazami szacunku . Jadwiga G ."

KE51A5B5, 48 , pomoc nauczyciela w przedszkolu, Wieliczka
 
   
Otrzymano: 15.01.2014

 "Dobrze, że istnieją portale, które umożliwiają (w tym m. in. też mi) zawarcie znajomości wirtualnej, która może doprowadzić później do poznawania wybranej osoby w świecie realnym. Portal MyDwoje jest moim zdaniem jednym z najbardziej profesjonalnych, na których byłam. Duża liczba osób do poznania oraz szczegółowe wizytówki dostarczają wiedzy na temat drugiej osoby."

K19BD138, 28 , pracownik biurowy , Płońsk
 
   
Otrzymano: 12.01.2014

 ""Moje oczekiwania w związku z pełnym dostepem do portalu z jakiego korzystałem zostały spelnione w 100% .Portal ten wybrałem świadomie i po długich wywiadach wśród znajomych i nie tylko, bo i po rankingach też. Właśnie Wasz okazał się najlepszy (...) dodatkowych udogodnien nie chciałbym wprowadzać, wszystko jest jasne czytelne i konkretne świetnie zorganizowane i poukładane.Uważam też, że portal jest potrzebny, bardzo pomocny ludziom młodym i nie tylko, bo i starszym. Dobrą sprawa są codzienne raporty kto coś napisał i kto odwiedzal moj profil jest to też czytelnie ujęte na ekranie.""

MD7C383D, 39, serwisant, Lublin
 
   
Otrzymano: 09.01.2014

 "Wasz portal uważam za bardzo fajny i czytelny.Byłam zadowolona z możliwości korzystania z niego.Już wilokrotnie nosiłam się z zamiarem wykupu abonamentu i myślę,że to w końcu zrobię."

K78CC974, 54, nauczyciel, Tarnów
 
   
Otrzymano: 01.01.2014

 ""Witam, najgorętsze życzenia noworoczne 2014 pomyślności zdrowia sukcesów w kojarzeniu par u was poznałem moja miloś, dzięki jesteście najlepszym portalem jaki znam, a bylem na wielu, profesjonalna obsługa bezbłędny dobór propozycji. Polecam was wszystkim znajomym jeszcze trochę u was zostanę z ciekawości. Pozdrowienia z Niemiec dla całego zespołu jesteście kochani to też portal dla nieśmiałych serdeczne dzięki Sławomir Niemcy""

MB16C5AA, 59, mech sam.mercedes-benz , Groß--Gerau
 
   
Otrzymano: 09.12.2013

 ""Właśnie zarejestrowałam się na Państwa portalu. Jestem pod wrażeniem profesjonalizmu i rzetelności portalu. Pozdrawiam serdecznie. P.S. Szczególnie jestem pod wrażeniem Testu Doboru Partnerskiego. Dziękuje bardzo.......""

K55fbc94, 34, księgowa, Lublin
 
   
Otrzymano: 25.11.2013

 "Dziękuję bardzo, jestem pod wrażeniem państwa szybkości odpowiedzi jak i życzliwości . Pozdrawiam gorąco"

M4C52568, 53, informatyk, Rzeszów
 
   
Otrzymano: 11.11.2013

 ""Witam serdecznie!Chciałabym podzielić się z Państwem kilkoma przemyśleniami.(...) Portal MyDwoje od razu wydał mi się miejscem, gdzie będę się dobrze czuła, jeśli można użyć w ogóle takiego określenia. Widać, że naprawdę dokładacie wszelkich starań i naprawdę jesteście profesjonalni! Mam porównanie z innymi portalami, które do Was nawet się nie umywają. Tam każdy jest traktowany tak "bezosobowo", przynajmniej takie są moje odczucia. Tak więc pozostaję Wam wierna i raczej w najbliższym czasie nie usunę profilu, po prostu mi szkoda... (...) Tymi oto kilkoma przemyśleniami chciałam się z Państwem podzielić. Tak się zastanawiałam, czy wysłać do Was tych kilka słów, ale stwierdziłam, że w sumie dlaczego nie. Przecież dobrze się u Was czuję i chętnie wracam, jak do dobrych znajomych :) Bardzo dziękuję za należyte traktowanie na portalu w imieniu swoim i innych użytkowników. KB991AF3""

KB991AF3, 36, administratywista, , Nowa Ruda
 
   
Otrzymano: 31.10.2013

 "Witam :), jestem tutaj od 4 dni ,wszystko mi się tutaj podoba (...) pozdrawiam"

M5BF9E9D, 25, Technik informatyk - grafik komputer., Starogard Gdański
 
   
Otrzymano: 16.10.2013

 ""Dziękuję za wskazówki jak szukać miłości i kontaktów w tym niezwykle profesjonalnym portalu. (...) Niemniej jestem bardzo ujęta formą Państwa portalu i w sensie "opieki" nad użytkownikiem i graficznej oprawy. Życzę moc sukcesów i wielu pełnoprawnych użytkowników.""

K1E146C4, 62, emeryt, warszawa
 
   
Otrzymano: 16.10.2013

 ""(...) Naprawdę jesteście bardzo dobrym biurem. Nie mam do Was zarzutów. Robicie i pomagacie wszystko, co w Waszej mocy. Tu problem nie w biurze, a w nas szukających sobie swojej drugiej połowy. Wszystkiego Wam najlepszego! Birutė""

KE2E191E, 57 lat, własna działalność, Wiewis
 
   
Otrzymano: 08.10.2013

 ""(...) Chciałem przy okazji wyrazić opinię, że pomysł Certyfikatu Wiarygodnego Profilu świadczy, że traktujecie użytkowników bardzo poważnie. Proszę w przyszłości legitymować wszystkich normalnych - szukających prawdziwej miłości ludzi, którzy są dla Państwa serwisu prawdziwym kapitałem. Łączę pozdrowienia."."

M119AF11, 29, Muzyk oraz branża energetyczna, Bielsko-Biała,Geneve, Luzern
 
   
Otrzymano: 07.10.2013

 "Witam serdecznie wróciłem do was bo uważam, że jesteście jedni z najlepszych na rynku (...)"

ME28A625, 36, malarz konstrukcji platform wiertniczych , RANDABERG
 
   
Otrzymano: 27.09.2013

 "Jestem wdzięczna za dotychczasowe Państwa działania – wszystko było i jest bardzo profesjonalnie zorganizowane : możliwość prezentacji własnej osobowości, możliwość kontaktu z innymi uczestnikami Waszego serwisu. Cała oprawa graficzna jest również bardzo przejrzysta i mila dla oka. Jednocześnie niezwykła subtelność Państwa działań dawała poczucie Intymności i niezależności. Owszem poznałam kilka niezmiernie interesujących osób , z którymi warto jest utrzymywać kontakt i za to dziękuję. Owszem jedna z moich znajomości jest bliższa być może będzie jeszcze bliższa. Hanna "

KF88C493, 58, marketing, Warszawa
 
   
Otrzymano: 26.09.2013

 " Dziękuję za miłą obsługę i życzę Państwu wielu spektakularnych sukcesów! Mój pobyt u Państwa zmusił mnie do wielu przemyśleń oraz dał to, na co liczyłam najbardziej: przyjaźń. Dziękuję i pozdrawiam cały Zespół. Iza "

KB461298, 56, urbanistka , Neustrelitz
 
   
Otrzymano: 17.09.2013

 ""(...) pragnę Państwu za bardzo staranną i miłą opiekę serdecznie podziękować. Pozdrawiam - Ewa ""

K115B65D, 66, pielęgniarka, Waidhofen
 
   
Otrzymano: 05.08.2013

 ""Witam, z radością informuję, że dzięki Wam znalazłam miłość. Jesteśmy bardzo szczęśliwi i zdajemy sobie sprawę, że zawdzięczamy to portalowi My Dwoje. Pozdrawiam, Danuta""

Danuta, 52, ekonomistka, Olsztyn
 
   
Otrzymano: 27.06.2013

 "...będę szukał wymarzonej królewny,ale to jeszcze może potrwać (...) chciałbym żeby wszyscy w podobnej sytuacji nie załamywali się, bo to podstawa (...) Co mogę dodać: Pozdrawiam serdecznie wszystkich z MyDwoje.pl, dołączając wszystkie Królewny, Zdzisiek."

MBF713A2, 47 lat, rolnik - emeryt, Pilica
 
   
Otrzymano: 13.04.2013

 "(...) chciałabym podziękować za bezustanne zainteresowanie i starania, jakie wkładacie w prowadzenie Waszego portalu. Szczerze gratuluję profesjonalizmu i polecam Was innym singlom :) Pozdrawiam, Ania"

K386DDF7, 47 lat, wolny zawód, Słupsk
 
   
Otrzymano: 04.03.2013

 "Chciałam Państwu napisać i pogratulować profesjonalnego portalu, jestem Państwa nowym użytkownikiem i drugi raz w życiu umieszczam swoje dane na tego typu portalu. Wcześniej korzystałam z innego i byłam wręcz oburzona zasadami jakie tam panowały, tutaj jestem bardzo mile zaskoczona i mam nadzieję, że dalsze korzystanie z Państwa usług pomoże znaleźć mi właściwą osobę jakiej szukam na stały związek, a nie sexrandki. Użytkowniczka"

KF27CC21, 40 lat, właścicielka prywatnej firmy, Gdynia
 
   
Otrzymano: 19.01.2013

 "Z radością odnotowuję Waszą nienaganną pieczę nad Drogimi Użytkownikami. (...) doceniając jakość usług i dbałość o Klienta (a mam w tym zakresie doświadczenia szerokie i długoletnie) oceniam bardzo wysoko Wasz portal (...)"

M1921F44, 46 lat, wolny zawód, okolice Lublina
 
   
Otrzymano: 14.01.2013

 "Dziękuje, mam do MyDwoje -zaufanie, dlatego przedłużyłam abonament. Nie byłam do końca zdecydowana, ale myślę, że warto spróbować, aby nie być samotnym. Serdecznie pozdrawiam. Grażyna "

K2818231, 57 lat, Własna firma , Rzepin
 
   
Otrzymano: 11.01.2013

 "Sympatyczny Administratorze Biura MyDwoje:) (...)przede wszystkim bardzo mi miło i dziękuję za zaproszenie na twarz serwisu MyDwoje, poza tym bardzo miło czytać takie zaproszenie:),bo jest miło, bo każdy podejrzewam na tym portalu chce być pięknym człowiekiem etc;) dla tej wymarzonej osoby płci przeciwnej:) Państwa list-mail-zaproszenie skusi nawet najbardziej oportunistycznego "anty" człowieka do tzw "lansu siebie":)w sensie promocji jak to robią ludzie mediów, którym zależy na tym by zaistnieć, jakkolwiek gdziekolwiek byleby mówiono o nim:) to tak żartobliwie napiszę:)ale serio, powiem,że w sumie dzięki niektórym twarzom,które widziałam na stronie MyDwoje zanim wykupiłam abonament,nabrałam "chęci" "wiary",że ten portal jest INNY !!! od tego typu portali "kojarzących ludzi" dzięki stronie startowej z twarzami serwisu MyDwoje zaufałam, że to portal poważny, bo ludzie tutaj podchodzą poważnie do problemu samotności i chęci zmiany tego stanu. Dlatego,zgadzam się, na Twarz serwisu,bo miło mi być nie tylko "piękna", (bo to pojęcie względne) kobietą:)ale osobą-twarzą, która będzie kolejną wiarygodnością, dobrą twarzą zaufania, że warto tutaj szukać szczęścia prawdziwego, jeśli ktoś poważnie myśli o swojej teraźniejszości czy przyszłości i nie lubi samotności,i chce zmiany tego stanu,bo tak czy inaczej układ mu się obecne życie czy tak, a nie inaczej ułożyło się w przeszłości życie.(...) Pozdrawiam serdecznie zespół portalu MyDwoje! Iwona B."

K3C65991, 43 lata, handlowiec, handlowiec
 
   
Otrzymano: 07.01.2013

 "Bardzo podoba mi się Państwa profesjonalne podejście do tematu. Jest to bodaj pierwszy tego typu portal, oferujący poważne traktowanie klientów, a nie tylko naciąganie na pieniądze... Pewnie zostanę tu na dłużej..."

M71DEF5A, 58 lat, twórca, Gdynia
 
   
Otrzymano: 20.12.2012

 "Witam! Myślę, że podjąłem dobrą decyzję o skasowaniu mojego profilu ponieważ poznałem wartościową kobietę w swojej miejscowości. Jestem cierpliwym człowiekiem i... opłaciło się:) Byłem z Wami chyba jakieś 4 lata. Jestem wdzięczny Wam za wszystko, bo poznałem tu kilka fajnych kobiet i doszło do spotkań, no ale niestety nic z tego nie wyszło ;). Dużo wiadomości, różnych nowych doświadczeń. Portal jest bardzo czytelny i zawiera dużo informacji o osobach, a do tego świetny test :). Na pewno będę polecał Was swoim znajomym :). Pozdrawiam cały zespół Mydwoje.pl :) Mateusz "

M127529E, 28 lat, technik leśnik/student, woj. zachodniopomorskie
 
   
Otrzymano: 08.12.2012

 "Zawieszenie konta. 9. grudnia kończy się mój pobyt na portalu. Dlatego pozwolę sobie zawiesić moją w tym zakresie działalność, ponieważ tradycyjnie koniec roku spędzam po za domem z rodziną i krewnymi. Obecny mój wyjazd przewiduje pobyt w różnych miejscach na okres 4 do 6 tygodni, a to nie jest decyzja ostateczna. Podobnie jak w ubiegłym roku będzie to dla mnie przerwa zimowa w przyjemnej działalności w celu zamknięcia ogromnej luki po owdowieniu. Stwierdzam, że MyDwoje.pl to najbardziej profesjonalny portal i chętnie powrócę do niego, po powrocie do domu. Poznałem tu kilka bardzo ciekawych osób, zasługujących na kontynuowanie znajomości w celu pogłębienia kontaktów i być może.... (...). Podsumowując swój pobyt na portalu, potwierdzam: JEST TO PORTAL NR 1 W MOIM RANKINGU. Życząc powodzenia w dalszej działalności sądzę, że i mnie spotka coś bardzo miłego. Zygmunt"

M79DD9D6, 74 lata, inżynier, Poznań
 
   
Otrzymano: 12.11.2012

 "Witam, (...) dziękuję bardzo za miłą współpracę. Jestem pełna podziwu dla Waszego profesjonalizmu. Życze skojarzenia wielu szczęśliwych par! Pozdrawiam serdecznie. Jagoda. "

K589717B, 53 lata, statystyk, Białystok
 
   
Otrzymano: 05.11.2012

 "Witam. Dziękuję za możliwość uczestniczenia w poszukiwaniach partnera na Waszym Portalu. (...) poznałam ciekawych ludzi, z którymi utrzymuję korespondencję, za co jestem wdzięczna. Uważam, że Wasz Portal jest bardzo dobrze zorganizowany i ciekawie prowadzony. Będę polecać go znajomym, którzy podobnie jak ja poszukiwać będą możliwości zakończenia statusu singla. Pozdrawiam, życzę powodzenia w działaniu i jak najwięcej szczęśliwie skojarzonych par. Elżbieta"

KCDDC1E9, 60 lat, własna działalność terapeutka, Bielsko-Biała
 
   
Otrzymano: 01.11.2012

 "Tak przy okazji - jesteście najlepszym pod każdym względem serwisem matrymonialnym. Konkurencja nie dorasta Wam do pięt. Pozdrawiam. (...) Naprawdę jesteście najbardziej wiarygodni psychologicznie, przyjaźni użytkownikom pod każdym względem i świetnie zorganizowani. Dziękuję i pozdrawiam. "

KC1B4EA5, 38 lat, terapeutka, Gorzów Wielkopolski
 
   
Otrzymano: 02.10.2012

 "Szanowni Państwo, Serdecznie dziękuję za mój krótki udział w Waszym Serwisie MyDwoje.pl. (...) O Waszym Serwisie mam bardzo dobre zdanie i niech ono pozostanie u mnie na długie lata. Życzę Wam, abyście dopomogli wielu osobom poważnie poszukującym miłości u swoich partnerów życiowych, odnaleźć tych najodpowiedniejszych dla każdej osoby poszukującej. W imieniu własnym i mojego ojca Krzysztofa, który również miał wgląd w Wasze oferty, bardzo serdecznie pozdrawiam, Roman "

MB6FD155, 44 lat, muzyk, teolog, konserwator, Ciechocinek i Włocławek
 
   
Otrzymano: 30.09.2012

 "Witam Zespół MyDwoje.pl! (...) Jesteście NAJLEPSZYM portalem w Polsce, na Najwyższym poziomie, Najlepiej zorganizowanym i Najbardziej profesjonalnym, o czym wielokrotnie pisałam i zdania nie zmieniłam i nie zmienię. Pobyt u Was był czystą przyjemnością i, jak kiedyś napisałam, przy każdym przedłużaniu abonamentu czułam jakbym wracała do domu :-))))) (...) Chciałam podziękować za czas, jaki tu spędziłam, za wspaniała obsługę i Wasza pracę, jesteście naprawdę Najlepsi. Życzę samych sukcesów i dalszego tak wspaniałego rozwoju. Pozdrawiam serdecznie cały Zespół MyDwoje.pl! Renata"

K2FDC7CC, 59 lat, doradca osobisty, Słupsk
 
   
Otrzymano: 05.09.2012

 "WITAM, NA POCZĄTKU CHCIAŁEM PODZIĘKOWAĆ ZE ZOSTAŁEM TAK MIŁO PRZEZ PAŃSTWA POTRAKTOWANY, ŻE ZOSTAŁEM TWARZĄ PORTALU (...) ALE JESZCZE RAZ DZIĘKUJĘ PIĘKNIE ZE MOGŁEM Z WAMI BYĆ NA TYM DOBRYM PORTALU, NAPRAWDĘ DOBRYM [PORTALU]. POZDRAWIAM CIEPŁO Z CHŁODNEJ NORWEGII MARCIN."

MA2B4132, 35 lat, malarz piaskarz metalizer konstrukcji platform, RANDABERG, Norwegia
 
   
Otrzymano: 12.08.2012

 "Dziękuje - jest wszystko dobrze. Nie ukrywam, że jestem pod wrażeniem Państwa profesjonalizmu :-))) To był bardzo dobry pomysł, aby wybrać Państwa portal. Miłego wieczoru :-) Basia"

KB5D117D, 39 lat, wolny zawód, Warszawa
 
   
Otrzymano: 08.08.2012

 "Szanowna(y) Pani(ie) Administrator(ze)! (...) dziękuję za wyrozumiałość i cierpliwą korespondencję ze mną. (...) Z portalu jestem zadowolona i życzę wszystkim Użytkownikom podobnych wrażeń. Pozdrawiam cały Zespół MyDwoje.pl, Ewa"

KFC4FDB5, 45 lat, specjalista ds. HR, Łódź
 
   
Otrzymano: 25.07.2012

 "Szanowni Państwo, dziękuję za list. Państwa Portal jest chyba najbardziej profesjonalny z dostępnych tego typu na rynku. Ciekawy jest profil osobowości, oraz to, że Państwo przysyłają na E - mail oferty, które spełniają w jakiejś mierze oczekiwania, czy kryteria. (...) Z wyrazami szacunku pozostaję, Dominika"

K7ED512A, 32 lata, urzędnik administracji państwowej, Bydgoszcz
 
   
Otrzymano: 21.07.2012

 "Serdecznie Pozdrawiam Zespół "My Dwoje". Jest to biuro niezwykle profesjonalne. "

K1696C94, 59 LAT, Ekonomistka, Mogilno-okolica, 59 LAT, Ekonomistka, Mogilno-okolica
 
   
Otrzymano: 29.06.2012

 "Dziękuję! Dziękuję za przysłanie maila z ostrzeżeniem (...). Dziękuję jeszcze raz za ostrzeżenie, po raz kolejny Administrator wykazał się dużą dbałością o dobro użytkowników i ich bezpieczeństwo. Dzięki temu MyDwoje jest na tak wysokim poziomie. Brawo! Pozdrawiam Administratora."

KB991AF3, 34 LATA, administratywista, Nowa Ruda / Ireland
 
   
Otrzymano: 26.06.2012

 "Dziękuję! Jest mi niezmiernie miło tu być. Jestem bardzo zadowolona z rzetelności i zainteresowania ze strony pracowników MyDwoje.pl. pozdrawiam i życzę dalszej owocnej współpracy (...). Teresa"


 
   
Otrzymano: 03.06.2012

 "Proszę o przekazanie podziękowań Panu Psychologowi. Bardzo mi pomógł."

K246A7A1, 33 lata, sprzedawca, Poznań
 
   
Otrzymano: 01.06.2012

 "Informuję, że abonament wykupię, ponieważ jestem bardzo zadowolona z tego portalu MyDwoje.pl. Jest wiarygodny, myślę że spotkam tu kogoś dla siebie, bo tyle w życiu przeszłam cierpienia, że trudno opisać... byle jakie życie z mężem pijakiem, potem dwie tragedie, a potem sama tak długo... Abonament wykupie po powrocie z urlopu, teraz nie mogę, bo tam nie będę miała dostępu do komputera... Pozdrawiam i dziękuje za możliwość korzystania tak wspaniałym portalu TERESA"

K1156265, 59 lat, emerytura, Łęknica
 
   
Otrzymano: 15.05.2012

 "Szanowni Państwo! Artykuły przysłane przez Was są bardzo ciekawe. Zawierają one wiele niezwykle istotnych dla nas użytkowników Państwa portalu informacji. Dziękuje bardzo. Pozdrawiam."

K483F8EA, 50 lat, tłumaczenia, Szczecin
 
   
Otrzymano: 02.05.2012

 "Witam Państwa po raz drugi! Jesteście tak sympatyczni, życzliwi i pomocni, że aż trudno mi się z Wami pożegnać. Dziękuję za szybką odpowiedź i spróbuję skorzystać z danej mi przez Was propozycji. Jeszcze raz serdecznie pozdrawiam i życzę powodzenia w Waszej szlachetnej misji."

K41C715B, 64 lata, ekonomistka na emeryturze, Rybnik
 
   
Otrzymano: 23.04.2012

 "Dziękuję za Waszą pracę, było mi miło dostawać od Was wiadomości. Wasze oferty i propozycje kontaktów były szczególnie dopracowane i z wielką pieczołowitością przedstawiane. W sam raz często i nienachalnie. Serwis MyDwoje mogę z czystym sumieniem polecić wszystkim singlom. Uważam, że MyDwoje to Serwis najwyżej klasy. Być Użytkownikiem MyDwoje to szczególne wyróżnienie. Jeszcze raz gratuluję wszystkim pracownikom Serwisu! Z poważaniem - Wiesława"

KBD6D739, 61 lat, pośrednik ubezpieczeniowy, Toruń
 
   
Otrzymano: 22.04.2012

 "Kochany Zespole MyDwoje.pl, dziękuję serdecznie za taka mila niespodziankę i piękne życzenia urodzinowe, jest mi przyjemnie i cieszę się, że jesteście. Pozdrawiam cały Zespół i życzę wszystkiego dobrego. Z poważaniem, Jolanta"

KB1BCEAA, 52 lata, profilaktyka zdrowotna, Rybnik
 
   
Otrzymano: 21.04.2012

 "WITAM SERDECZNIE, DZIĘKUJĘ BARDZO ZA MIŁY LIST. MOJA REZYGNACJA Z KONTA WYNIKŁA Z POWODU WYJAZDU ZA GRANICĘ. NIE BĘDĘ MOGŁA LOGOWAĆ SIĘ PRZEZ PARĘ MIESIĘCY A MOŻE I DŁUŻEJ. Z WASZYCH USŁUG (CHOĆ TAK KRÓTKO) BYŁAM JAK NAJBARDZIEJ ZADOWOLONA I NA PEWNO BĘDĘ POLECAŁA WASZE PROFESJONALNE BIURO MOIM PRZYJACIOŁOM. ŻYCZĘ WIELKICH SUKCESÓW W KOJARZENIU PAR I SERDECZNIE POZDRAWIAM. EDYTA"

K44EC5BF, 56 lat, technik ekonomista, Stargard Szczeciński
 
   
Otrzymano: 19.04.2012

 "(...) Korzystam z okazji, aby podziękować Państwu za kulturę, z jaką prowadzony jest Serwis. Serdecznie pozdrawiam, M."

K36F8E7B, 56 lat, wolny zawód, Gdańsk
 
   
Otrzymano: 26.03.2012

 "(...) dużo ciekawych osób tu jest które chętnie bym poznał itd., portal fajny(...)"

M74151D8, 23 lata, Mechanik, blacharz, ratownik, muzyk, Zabrze
 
   
Otrzymano: 16.03.2012

 "(...) Macie bardzo miłą obsługę. Pozdrawiam :-)"

K22DEB54, 42 lata, nauczyciel, Żary
 
   
Otrzymano: 16.02.2012

 "Witam!!! Dziękuję za miły pobyt na Waszym portalu.Z przykrością informuję,że nie mogę przedłużyć abonamentu z przyczyn niezależnych. Pozdrawiam bardzo serdecznie i całemu Zespołowi MyDwoje.pl życzę wszystkiego dobrego. Lucyna"

K5CAB64C, 64 lata, emerytka, Gdańsk
 
   
Otrzymano: 22.01.2012

 "Witam Państwa. Goszczę w Waszym Serwisie już od jakiegoś czasu. Miałem też okazję przyjrzeć się kilku innym o podobnej tematyce. Cóż, jak widać, nie zawsze jest tak, że z Osobami poznanymi na portalu, jest nam po drodze. Jednak, by kogoś poznać, chcielibyśmy, aby nasze starania w tym zakresie, spotykały się z godnym podejściem i zrozumieniem ze strony Administratora Serwisu, bo na to zasługujemy. Miałem już okazję docenić walory tego Serwisu, a jego szczególne zalety niejako są dodatkowo eksponowane na zasadzie porównania z innymi serwisami tego typu. Nie będę wymieniał z nazwy tych, których miałem okazję doświadczyć, a szczególnie jednego, przy czym należy podkreślić, że zawsze w Waszym Serwisie, mogę liczyć na właściwe zainteresowanie, zaangażowanie Osób, które proszone o pomoc, wyjaśniają wątpliwości - co bardzo cieszy, są wyjątkowo otwarte na wszelkie uwagi, co do ulepszania funkcjonowania Serwisu również, a najważniejsze, Wasza reakcja na wszelkie pytania jest natychmiastowa - to cieszy najbardziej. Nowa funkcjonalność - filtry, możliwość poukładania ofert, przypominania, kogo się odwiedzało, to wszystko potwierdza moje spostrzeżenia, co do wyjątkowości miejsca, w którym się znalazłem. Wszystko to również zasługuje na podkreślenie, tym bardziej, że w innych serwisach, czeka się na zakończenie procesu "moderacji" profilu nawet trzy miesiące i nie ma znaczenia, że zmiana dotyczy jednego słowa w opisie i pisze kilka maili do administratora z prośbą o wyjaśnienie takiego lekceważenia użytkownika serwisu. Uważam, że mają Państwo powód do satysfakcji za tak profesjonalne podejście do usług, jakie od tylu lat świadczycie, a w kwestii ceny? Wolałbym, by była niższa, szczególnie dla "weteranów", ale mając do wyboru te darmowe, choć ostatnio z opcją "dobrowolnego wsparcia", wolę uiścić stosowną opłatę i mieć świadomość, że płacąc mogę oczekiwać usługi na wysokim poziomie. Gratuluję i pozdrawiam, Roman"

MC4DA38F, 51 lat, elektronik, informatyk programista, Słupsk
 
   
Otrzymano: 18.01.2012

 "Witam serdecznie! Za trzy dni wygasa mój abonament. Postanowiłam go na razie nie przedłużać, gdyż od pewnego czasu prowadzę intensywną korespondencję z panem poznanym na Waszym portalu i zobaczę, jak ta znajomość rozwinie się dalej. Jeżeli nie znajdę tego, czego szukam, mam nadzieję ,że będę mogła wrócić tu za jakiś czas. Z Waszych usług jestem w pełni zadowolona i z całym przekonaniem polecam Was znajomym. Dziękuję i pozdrawiam z sympatią. Ewa"

K9E22926, 59 lat, Nauczycielka, Sandomierz
 
   
Otrzymano: 10.01.2012

 "Witam, (...) Gratuluję profesjonalizmu i najlepszego portalu kojarzeniowego. Do Siego roku 2012! Pozdrawiam, Grażyna"

K7B23114, 49 lat, ekonomista/specjalista, okolice Warszawy
 
   
Otrzymano: 07.01.2012

 "Będąc krótko na tej stronie jako nowicjusz - mimo.że nie spotkałam odpowiedniej osoby - uważam, że jest to najlepsza strona pod względem logistycznym, bardzo przejrzysta, a Panie z biura bardzo miłe i grzeczne. Dzwoniąc czasami, to na każde moje pytanie dostaję wyczerpującą odpowiedz i służą pomocnymi wskazówkami. Zyczę wszystkiego najlepszego w Nowym Roku i jak najwięcej skojarzeń. Aneta"

K47EFBEC, 60 lat, st. referent, Kraków
 
   
Otrzymano: 06.01.2012

 "Dobry wieczór :) Serdecznie dziękuję za przysłanie mi szczegółowych informacji na temat kasowania profilu w Serwisie M.D. oraz za wskazanie sposobu uaktualnienia profilu w określonym terminie, w przypadku zmiany decyzji. Myślę, że nie raz jeszcze będę miała okazję skorzystania z usług i możliwości technicznych jakie Serwis M.D. oferuje swojej społeczności :) Bardzo wysoko oceniam Państwa pracę oraz zaangażowanie w tworzenie miłego klimatu, budowanie przyjaznego środowiska, w którym uczestniczyłam z przyjemnością przez wiele miesięcy. Całemu zespołowi Serwisu MyDwoje.pl życzę w 2012 - wielu sukcesów zawodowych oraz wszystkiego dobrego w życiu prywatnym :) Do Siego Roku!"

KC99C6BF, 34 lata
 
   
Otrzymano: 01.01.2012

 "(...) Portal jest godny zaufania, jasne są zasady i płatności, to mi odpowiadało. Może kiedyś wrócę... Dziękuję za współpracę. Pozdrawiam, Katarzyna"

K73C6654, 49 lat, nauczyciel, Bydgoszcz
 
   
Otrzymano: 29.12.2011

 "Witam serdecznie ! Jesteście wspaniałym biurem, macie wyjątkową, piękną prace pomagać odnaleźć samotnym ludziom szczęście. To wspaniale!!! Z okazji nadchodzącego Nowego Roku składam wam najserdeczniejsze życzenia zdrowia, wszelkiej pomyślności w zyciu osobistym oraz sukcesów w pracy jak najwięcej z samotnych jabłuszek zlepić piękne, zdrowe i twarde jabłuszka"

KE2E191E, 55 lat, własna działalność
 
   
Otrzymano: 28.12.2011

 "Wasz portal podoba mi się ,gdyż jest konkretny i dość precyzyjny."

KA65621E, 42 lata, pielęgniarka, Mantova / Sanok
 
   
Otrzymano: 25.12.2011

 "Witam po półrocznej przerwie mój ulubiony portal MyDwoje.pl. Na poczatku przepraszam za brak polskich znaków ale jestem za granica i korzystam z goscinnego laptopa. Wrocilam do Was i czuje jakbym wracala do dobrych przyjaciol i jest to Wasza zasluga bo jestescie po prostu najlepsi pod kazdym wzgledem i jest mi milo znowu goscic u Was. (...) Na szczęście życie jest fascynujące i jestem pewna, że tuż za progiem czeka na mnie ta prawdziwa miłość, więc jestem pełna radosnego oczekiwania, bogatsza o wspaniałe doświadczenie. Wracam więc do Was i przedłużam abonament. Cieszy mnie też ogromnie, że po przerwie zastałam tyle nowości chociaż uważam, że już jesteście doskonali. Pozdrawiam serdecznie caly zespół Mydwoje. Renata P.S. Chciałam napisać, że czuję jakbym wracała do domu, ale to by oznaczalo,ze do domu wraca sie ciągle, a ja tak bardzo wierze, ze w końcu poznam TEGO MOJEGO JEDYNEGO MEZCZYZNE: i najwyżej, jak już znajdę, to mogę Wam sekundować, a polecam już od dawna wszystkim swoim znajomym. Oburzona tez jestem bo przeczytałam, że w ktoryms rankingu jesteście po Sympatii, co uważam za nieporozumienie, bo nie ma takiego dobrego i wspaniałego portalu, jak Wasz. Nie rozmawiali ze mna. Pozdrawiam, Renata"

K2FDC7CC, 58 lat, doradca, Słupsk
 
   
Otrzymano: 25.12.2011

 "Zdrowych, wesołych Świąt Bożego Narodzenia i szczęśliwego Nowego Roku 2012 pracownikom biura ,,My Dwoje.pl życzy Ania PS Jestem z usług Waszego biura bardzo zadowolona. Dziękuję. Jesteście super ."

K483F8EA, 49 lat, tłumaczenia, Szczecin
 
   
Otrzymano: 19.12.2011

 "Rezygnacja z konta spowodowana jest przewidywaną dłuższą nieobecnością moją w miejscu zamieszkania. Nie mam żadnych zastrzeżeń co do profesjonalizmu organizatorów. Jestem zadowolony z tego co mogłem skorzystać będąc Użytkownikiem konta. Nie chcę jednak utrzymywać czegoś co nie jest mi w danym okresie potrzebne. Sądzę, że w stosownym czasie powrócę do konta. (...) Z szacunkiem, Zygmunt"

M8B53121, 73 lata, inżynier mechanik, Poznań
 
   
Otrzymano: 12.12.2011

 "Szanowna Pani, bardzo dziękuję za szybkie aktywowanie mojego konta. Służy Pani dużą pomocą-bardzo dziękuję. Serdecznie pozdrawiam, Kasia PS PS. Jestem zaszokowana ilością odwiedzin mojego profilu i Państwa profesjonalną obsługą. Mam nadzieję, że niebawem porzucę stan singla :)"

K584B18F, 44 lata, handlowiec, Pruszków
 
   
Otrzymano: 27.11.2011

 "Witam Panstwa ! Przede wszysktim gratuluje Panstwu za tak dobrze organizowana i prowadzona dzialalnosc. Serdecznie dziekuje Panstwu za wszystkie oferty, które w ciagu 6 miesiecy od Panstwa otrzymalam. W tej chwili zaplanowalam mala przerwe w abonamencie, dzisiaj jednak otrzymałam od Panstwa dla mnie interesujaca oferte w osobie jednego Pana z Kolonii. Dziekuje jeszcze raz za Panska prace, przesylam serdeczne pozdrowienia, Marta"

KEFA32D1, 64 lata, przewodniczka, Debrecen
 
   
Otrzymano: 20.11.2011

 "Witam (...) Wasz serwis był najlepszym z dotychczasowych, z którymi miałem przyjemność współpracować i na pewno będę go polecać, jeśli ktoś będzie zainteresowany. (...). Pozdrawiam, Marcin"

MAAB7E14, 30 lat, geolog, geofizyk, Kraków
 
   
Otrzymano: 14.11.2011

 "Witam. Na początku chce napisac, ze gdybym wiedzial wczesniej, ze taki portal istnieje, jak wasz, o wiele wczesniej zarejestrowalbym sie tutaj. Do tej pory(jestem zarejestrowany kilka dni) jestem pod wrazeniem profesjonalnosci i nie tylko, tego portalu..."

Dane Użytkownika znane Redakcji
 
   
Otrzymano: 05.11.2011

 "Witam! Lubię Państwa portal za przejrzyste zasady, czym odróżniacie się od innych. (...) Pozdrawiam! Marek "

M9A3981B, 46 lat, kierownik, Szczecin
 
   
Otrzymano: 25.10.2011

 "Witam serdecznie, jakiś czas temu miałem u państwa profil, abonament opłacałem w promocyjnej cenie. Ogólnie byłem bardzo zadowolony, poznałem wiele kobiet, bardzo fajnie pisało się maile.(...) sądzę, że jesteście najlepszym portalem..."

Wrocław
 
   
Otrzymano: 01.09.2011

 "Witam! Po 2-letniej przerwie zdecydowałam się zalogować na Państwa stronie ponownie. Uważam,że jesteście Państwo najlepsi w kojarzeniu par.Dwa lata temu,już po tygodniu poznałam odpowiedniego partnera,z którym byłam związana do tej pory. Niestety,teraz znowu poszukuję. Pozdrawiam"

K9FDC681, 47 lat, księgowa, Radom
 
   
Otrzymano: 23.08.2011

 "Witam serdecznie Bardzo dziękuję za tak miłą wiadomość i niespodziankę, jestem bardzo mile zaskoczony tą wiadomością od Państwa. Ja wypełniłem profil jak najbardziej szczerze, gdyż jestem osobą szczerą i otwartą. Teraz mi będzie łatwiej poznać dziewczynę, ponieważ uważam Państwa za najlepszy portal w sieci i najbardziej wiarygodny, dzięki któremu ludzie mogą się ze sobą wiązać.Jestem niezmiernie szczęśliwy, że zostałem przez Państwa wybrany i moja wizytówka będzie publikowana jako twarz mydwoje.pl. Serdecznie wszystkich Państwa pozdrawiam Z poważaniem Przemek z Sosnowca"

MA13D124, 34 lata, inspektor nadzoru na kopalni węgla, Sosnowiec
 
   
Otrzymano: 21.07.2011

 "Witam, od niedawna jestem zalogowana na koncie. (...) Czytając opinie innych użytkowników, nie mam wątpliwości, że dobrze trafiłam. Sama dopiero uczę się i poznaję stronę, poruszanie się po niej. Jestem pod wrażeniem jej przejrzystości i logistycznych ułatwień. (...) Dziękuje i pozdrawiam Bożena"

K2BB1AAA, 48 lat, nauczyciel, okolice Bydgoszczy
 
   
Otrzymano: 00.00.0000

 "Bardzo podoba mi się Państwa profesjonalne podejście do tematu. Jest to bodaj pierwszy tego typu portal, oferujący poważne traktowanie klientów, a nie tylko naciąganie na pieniądze... Pewnie zostanę tu na dłużej..."

M71DEF5A, 58 lat, twórca, Gdynia, M71DEF5A, 58 lat, twórca, Gdynia, M71DEF5A, 58 lat, twórca, Gdynia, M71DEF5A, 58 lat, twórca, Gdynia
 


* autorzy wszystkich cytowanych listów wyrazili pisemną zgodę na ich publikację oraz podanie wybranych danych osobowych do publicznej wiadomości.

Darmowa rejestracja

e-mail
hasło
minimum 6 znaków
Jesteś
kobietą mężczyzną
Data urodzenia
Skąd nas znasz?
Akceptuje Regulamin i Politykę prywatności
| Praca | Pomoc | Regulamin | Polityka prywatności | Usługi i cennik | Kontakt | Kontakt dla mediów | Partnerzy | Reklama | Mapa Serwisu |

2007 - 2014 © MyDwoje.pl ® ; Wszelkie prawa zastrzeżone

Biuro matrymonialne MyDwoje stosuje metodę kojarzenia partnerów według ich zgodności osobowości opartą na psychologicznym Teście Doboru Partnerskiego MyDwoje, stworzonym przez znanego, polskiego psychologa Andrzeja Rutowskiego. Test bazuje na wieloletniej praktyce terapeutycznej par małżeńskich naszego psychologa oraz na pracach naukowych z zakresu psychologii humanistycznej Fromma, psycholanalizy Junga i teorii testów psychologicznych Cattella, Eysencka, Gougha i Heilbruna.

CMS, WEB interface

Serwis MyDwoje.pl wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Więcej informacji znajdziesz w naszej Polityce Prywatności. Akceptuję politykę prywatności Serwisu MyDwoje.pl
zamknij