Opinie Użytkowników o serwisie

Opinie o serwisie MyDwoje

Użytkownicy wypowiadają się o jakości usług MyDwoje


Cenimy opinie Użytkowników MyDwoje.pl. Interesuje nas, co sądzicie o naszym portalu. Zachęcamy do wyrażania komentarzy o naszym serwisie! Dla Was zmieniamy się codziennie!
 
 
Otrzymano: 03.02.2017

 "Poznaliśmy się u Was 11 marca 2016 r, bardzo się kochamy, jest nam ze sobą wspaniale, jesteśmy szczęśliwi, dziękujemy za to szczęśliwe spotkanie. Wasz, szczęśliwy dla nas portal, już poleciłem mojej znajomej, każdemu, jak będzie okazja chętnie go polecę. Jeszcze raz dziękujemy, bardzo serdecznie pozdrawiamy. Maria i Henryk"

MD4156C7, 61, technik mechanik, Ostrołęka
 
 
 
Otrzymano: 02.02.2017

 "Bez wątpienia, Państwa portal uznaje za najbardziej profesjonalny i pomocny w odnalezieniu właściwej osoby. Serdecznie pozdrawiam i łączę wyrazy szacunku!"

ME4F91A2, 63, teolog, RYDAHOLM Szwecja
 
 
 
Otrzymano: 14.11.2016

 "Dzięki Wam poznałem Panią, z którą nawiązałem kontakt. Po kilku rozmowach stwierdziliśmy, że wiele nas łączy. A ja po prostu będę robił wszystko, aby nasz związek przekształcił się w coś trwałego i jednocześnie pięknego. Usunąłem konto, gdyż nie potrafię obdarzać uczuciem więcej niż jedną kobietę. Wierzę w to, że spotkałem miłość, a moja miłość także patrzy na mnie z przychylnością. Teraz więc powinniśmy poświęcać sobie więcej czasu, aby przekonać się czy też sobie udowodnić, że dane nam było poznać się i zacząć budować związek oparty na miłości, szczerości i zaufaniu. Jeszcze raz dziękuję. Leszek"

ME71A6E1, 58 lat, archiwista, Łomża
 
 
 
Otrzymano: 08.11.2016

 "Tak jestem zadowolony ponieważ jest to najlepszy portal na którym sie zalogowałem dziękuje bardzo i pozdrawiam."

M21B5D9C, 40, Stonemason, Londyn
 
 
 
Otrzymano: 08.11.2016

 "Witam, porównując serwis z portalami randkowymi, jest on bez wątpienia MATRYMONIALNY. Jest to istotne, dla osób nie szukających przygód lecz realnej relacji, takich jak ja. Jestem zadowolona z usługi, choć nie spotkałam tu swojej miłości, lecz poznani ludzie byli wiarygodni, kulturalni i słowni. Pozytywnie oceniam weryfikacje klientów. Wysoko oceniam współpracę z administracja serwisu. Dziękuję."

KBC99CAA, 44, urzędnik, Jabłonna
 
 
 
Otrzymano: 08.11.2016

 "Portal prowadzi bardzo profesjonalnie swoje usługi, dba o prywatność i uczciwość użytkowników. Wymagania stawiane chcącym korzystać z usług portalu mają korzystny wpływ na poziom prowadzonej działalności."

K1BE8D22, 59, lekarz, Wrocław
 
 
 
Otrzymano: 06.11.2016

 "Nie od razu zdecydowałem by skorzystać z oferty tego serwisu. Przekonał mnie formularz rejestracyjny - był długi dzięki czemu wyniki wyszukiwania są bardziej dopasowane do moich oczekiwań. Polecam."

M772D516, 33 lata, Bankowość, Łódź
 
 
 
Otrzymano: 26.10.2016

 "Witam, dziękuję za Niemców i Anglosasów, wydaje mi się, że dzięki Państwa staraniom ZNALAZŁAM JUŻ KOGOŚ M1AAA165, niebawem poznamy się osobiście i chociaż jeszcze nie wiem czy wzajemnie przypadliśmy sobie do gustu, nie interesują mnie inni kandydaci. A w ogóle za dużo tych ofert, może kilka w miesiącu tak jak było przedtem. pozdrawiam K3E71865. "

K3E71865, 59, filolog , lektor j.francuski i angielski, Paryż , Francja
 
 
 
Otrzymano: 25.10.2016

 "Bardzo fajny pomysł na stworzenie takiego portalu, można poznać bardzo ciekawe osoby, co więcej dużo jest dobrych porad, dotyczących związków, miłości, itp. Polecam :)"

M31DFC71, 38 lat, administracja publiczna, Katowice
 
 
 
Otrzymano: 19.10.2016

 "Witam, było mi bardzo miło korzystać z Państwa portalu. Bardzo dziękuję. Test doboru partnerskiego - bardzo pomocny i trafiony. Tak szczerze - portal MyDwoje - najlepszy, ale osobę, która mnie zainteresowała - poznałam poza portalem. Nie mniej skorzystałam z Państwa uwag zawartych w wyniku testu mego profilu. Serdecznie pozdrawiam Małgorzata"

KA82AEAD, 56, nauczyciel, doradca rodzinny , Białystok
 
 
 
Otrzymano: 14.10.2016

 ""Wszystkim użytkownikom MyDwoje.pl chcemy przekazać, że to jest idealne miejsce dla osób poszukujących drugiej połowy w czasach, gdy ludzie wszędzie pędzą, spędzają długie wieczory w pracy. Jednak jeżeli po pierwszej randce nie obudzi się w Was chęć i ciekawość poznania drugiej osoby, nie zrażajcie się, Wasz ideał też Was szuka i może to będzie już ten następny. Czasem trzeba poczekać, ale jest na prawdę warto!""

K714731F, 28, bankowość, Warszawa
 
 
 
Otrzymano: 10.10.2016

 "Jestem zadowolony,wszystko jest prawdziwe nie ma żadnej ściemy,po opłaceniu abonamentu można się ze wszystkimi komunikować,polecam:-)"

M19DBBC1, 54 lata, Transport, wł.firma, Tuchów
 
 
 
Otrzymano: 10.10.2016

 "To przyjazny portal, nie narzucający, bardzo odpowiedni dla takich singli jak ja. Można tu się czuć bezpiecznie, naprawdę godny polecenia dla ludzi szukających drugiej osoby."

KA4EB492, 56, p. umysłowy, Warszawa
 
 
 
Otrzymano: 10.10.2016

 "Usługi serwisu oceniam bardzo wysoko. Jest przejrzysty, funkcjonalny a przy tym, na co dopiero niedawno zwróciłam uwagę, ma bogata ofertę dodatkową, wychodzącą poza internet co w moim odczuciu pozwala użytkownikom się "urealnić" i stwarza poczucie pewnej społeczności a to bardzo pozytywne wrażenie. Dziękuję za te wszystkie możliwości."

K9991CC9, 61, inżynier, Płock
 
 
 
Otrzymano: 09.10.2016

 "Portal działa bez zarzutu.Bardzo pomocne są codzienne powiadomienia, a także proponowane do przeczytania artykuły. Dziękuję."

KC6BBC29, 65 lat, emerytka/nauczycielka/, Cieszyn
 
 
 
Otrzymano: 09.10.2016

 "Szanowni Panstwo, Ciesze sie bardzo, ze zdecydowalam sie na Panstwa portal. Jestem mile zaskoczona z jakim zaangazowaniem i uwaga staracie sie pomoc nam w nawiazywaniu kontaktow. Nie mam absolutnie zadnych zastrzezen, wrecz przeciwnie jestem bardzo zadowolona. Dziekuje za codzienne aktualne, wiadomosci a takze interesujace tipy. Serdecznie pozdrawiam Gracja"

K1142CC8, 47 lat, Kierownictwo w rezepcji/ Hotel, Baden/Austria
 
 
 
Otrzymano: 09.10.2016

 "Tak jestem zadowolona. Serwis mydwoje.pl jest bardzo dobry"

K6AE5EE8, 25, Pracownik administracyjno-biurowy , Katowice
 
 
 
Otrzymano: 09.10.2016

 "Zawsze w przypadku moich wątpliwości,niepewności,czy technicznych kwestii obsługi w komputerze, otrzymywałam bardzo,ale to bardzo życzliwą pomoc, cierpliwość i wyrozumiałość. Jestem bardzo zadowolona z współpracy z Biurem w poszukiwaniu partnera.Kontakt telefoniczny wiele mi ułatwił. Dzięki tak krótkiej obecności na stronie My Dwoje udało mi się nawiązać przesympatyczna znajomość z bardzo miłym Panem"

K33D1631, 61, pedagog , zary
 
 
 
Otrzymano: 09.10.2016

 "Portal jest skonstruowany bardzo funkcjonalnie, a jego użytkowanie jest naprawdę w pełni wygodne i zgodne z moimi oczekiwaniami."

MBC6FFB6, 42, urzędnik , Łódź
 
 
 
Otrzymano: 04.07.2016

 "Szanowni Państwo, moim zdaniem jesteście Państwo jednym z lepszych internetowych biur matrymonialnych-jeżeli nie najlepszym. Korzystanie z usług biura zapewnia i właściwy poziom i klasę oferowanych usług. Liczba korzystających dowodzi jak wielka istnieje potrzeba niesienia pomocy w nawiązywaniu kontaktów,wspierania w rozwiązywaniu problemów,jak bardzo potrzebujemy bliskości. Jesteście Państwo potrzebni i życzę by biuro nadal się rozwijało i służyło pomącą m.in.ludziom takim jak ja. Niestety mnie nie udało się odnaleźć Nowej Miłości. Wszystkim użytkownikom oczywiście życzę wiele szczęścia a Państwu dziękuję za stworzenie mi takich możliwości. Na ten moment jednak zdecydowałam się na wycofanie profilu. Pozdrawiam serdecznie.Użytkowniczka."

KB43D7A6, 56, -, -
 


* autorzy wszystkich cytowanych listów wyrazili pisemną zgodę na ich publikację oraz podanie wybranych danych osobowych do publicznej wiadomości.

1-20 | 21-40 | 41-60 | 61-80 | 81-100 | 101-120 | 121-131 |

Dołącz do nas!
e-mail:*
hasło:*
(min. 6 znaków)
powtórz hasło:*
Jesteś:*
  kobietą piksel
  mężczyzną
Data urodzenia:*
Skąd znasz
mydwoje.pl?
*pole obowiązkowe
   *Akceptuję Regulamin oraz Politykę prywatności Serwisu
   Tak, chcę być informowany o trendach i ofertach specjalnych dla Singli. Rezygnacja jest możliwa w każdej chwili

lub
facebook register
Zadzwoń lub napisz do nas




tel: (22) 201 25 89
fax: (22) 201 25 87


codziennie 9.00 - 24.00
Twarze MyDwoje
Oferty zagraniczne mężczyzn
poprzedni
następny
MyDwoje - krok po kroku

powered by WEB interface
Serwis MyDwoje.pl wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Więcej informacji znajdziesz w naszej Polityce Prywatności. Akceptuję politykę prywatności Serwisu MyDwoje.pl
zamknij