Opinie Użytkowników o serwisie

Opinie o serwisie MyDwoje

Użytkownicy wypowiadają się o jakości usług MyDwoje


Cenimy opinie Użytkowników MyDwoje.pl. Interesuje nas, co sądzicie o naszym portalu. Zachęcamy do wyrażania komentarzy o naszym serwisie! Dla Was zmieniamy się codziennie!
 
 
Otrzymano: 18.09.2017

 "Witam, chcę bardzo serdecznie podziękować Państwu za mój pobyt na tej stronce niewątpliwie sympatycznej ponieważ znalazłam osobę, z którą jest mi wyjątkowo super. Dziękuję jeszcze raz i proszę o usunięcie mojego profilu. Pozdrawiam."

K26491ED, 60 lat, pracownik biurowy, Nysa
 
 
 
Otrzymano: 15.09.2017

 "Trudno oceniać, gdy nigdy się z takiego portalu nie korzystało, jednak w dobie takiego tempa życia jak dzisiaj nie wiem czy dla niektórych to jedyna droga by kogoś odnaleźć. Dlatego oceniam właśnie tak."

MCED7A51, 52 lata, inżynier, Trzebnica
 
 
 
Otrzymano: 13.09.2017

 "Strona bardzo dobra, kontakt z osobami bardzo dobry, obsługa klienta bardzo dobra. Brak zastrzeżeń"

KA49B9A3, 54 lata, rzeczoznawca, Bielsko-Biała
 
 
 
Otrzymano: 06.09.2017

 "Uważam, że portal MD podchodzi bardzo profesjonalnie do tematu zarówno pod względem merytorycznym jak i bezpieczeństwa użytkowników. Przedstawiona oferta jest szeroka i cały czas uzupełniana, jest przedstawiony dobór w kilku wariantach. Portal umożliwia szeroki kontakt i dba o bezpieczeństwo użytkowników co jest dzisiaj bardzo ważne a niestety zaniedbywane u konkurencji."

M7B8A149, 45 lat, inżynier budownictwa, Piaseczno
 
 
 
Otrzymano: 03.09.2017

 "Wszystko działa świetnie. Do poczytania bardzo ciekawe artykuły..coś więcej niż tylko portal.Pozdrawiam Alicja G."

KFABB518, 46 lat, menadżer, Murowana Goślina
 
 
 
Otrzymano: 01.09.2017

 "W tym wypadku słowo "obsługa" mi jakoś nie pasuje, nie wyraża dobrze tego co robicie ale, że nie mogę znaleźć w tej chwili lepszego określenia to napiszę banalnie: "To się nazywa obsługa na medal" ;-)"

M13F9CFC, 34 lata, pracownik fizyczny, przedsiębiorca, Andrychów
 
 
 
Otrzymano: 23.08.2017

 "Chciałabym podziękować państwu za miły pobyt na tym portalu,doceniam wkład jaki musicie włożyć w obsługę ,rzeczywiście bardzo pracochłonny i dlatego postanowiłam wykupić abonament na okres miesiąca. Pomysł darmowego pobytu u was jest bardzo trafiony,można się rozeznać w możliwościach i zasadach funkcjonowania.Dużo osób korzysta z tej opcji, stąd wrażenie zastoju w kontaktach interpersonalnych,ja już wiem,że są tylko obserwatorami z racji braku abonamentu. Dziękuję szczególnie moderatorom za szczególne wyróżnienie mojej osoby.Teraz chciałabym sama zainicjować znajomości .Gratulacje dla państwa ,bardzo dobry portal,z pewnością będę polecać znajomym."

K9D7A12D, 63 lata, rehabilitacja, Świętochłowice
 
 
 
Otrzymano: 16.08.2017

 "droga redakcjo, dawno nie byłem na waszym portalu, zależne to było od wielu zdarzeń i trudności życiowych , lecz bardzo was miło wspominam, piszę prawdę w moich słowach. poznałem kilka kobiet i korespondencja w kilku przypadkach miała miejsce i była miła,lecz niestety zakończyło się to , urwanym kontaktem i pożegnaniem korespondencji z strony kobiecej. oczywiście ja to uszanowałem ,lecz.....chciałbym coś dodać ,za waszym pośrednictwem do pozostałych uczestników na państwa portalu. bardzo proszę , by osoby chcące poznać wspaniałe osoby ,które tworzą ten portal jak i są uczestnikami korzystającymi z tak wielkich możliwości internetu , by użytkownicy piszący w geście potrzeby kochania z całych sił uczuć, by jednocześnie ,myślały o zasadach ,jakie są na portalu, utworzone, by bardzo mocno i z dozą wspaniałych przemyśleń, by dojrzały , jak ważne są zasady , które powodują istnienie słów zawartych regulaminie, proszę by była w delikatnej formie acz mądrze, przestudiowana kwestia zasad ,które są zawarte od początku umieszczenia swoich słów profilowych , by wszystkie strony, był szczęśliwe , a nie musiały powstawać ,trudne emocjonalnie błędy. drodzy użytkownicy, jestem przekonany ,że że wasze dusze i serca , to piękny świat, to poezja , sztuki opartej w nadziei, to gwiazdy ,które są w naszym zasięgu i możemy ich dotykając, możemy dokonać rzeczy niezwykłych, ..proszę zatem , zbudujcie wokół siebie świat marzeń, na wspaniale przemyślanych gestach i czynach, z których sami będziecie dumni. pozdrawiam całą redakcję bardzo ciepłego portalu. Piotr"

ME3B3221, 44, grafik komputerowy , Łódź
 
 
 
Otrzymano: 12.08.2017

 "Korzystałem z wielu portali tego typu. Jednak tak profesjonalny portal, czyli zgodność osobowości, bardzo rozbudowany test charakterologiczny, wiarygodność partnerów, to nie spotkałem. Dzięki Państwa pracy ufam, że i ja znajdę drugą połowę. Gratuluję bo portal idealny :-)"

MD227F44, 47, pedagog, Gdańsk
 
 
 
Otrzymano: 10.08.2017

 "Portal jest podobny w budowie jak każdy tego typu jednak nie mam nic do zarzucenia. Polecam szczerze."

K97244F1, 22 lata, autor, Kleszczów
 
 
 
Otrzymano: 09.08.2017

 "Bardzo dziękuję. Jesteście Państwo bardzo solidną firmą, która jest wzorem dla innych. Mimo deszczu całą noc życzę dobrego dnia. Pozdrawiam Zespół .... Iwona"

K19A917C, 57 lat, nauczycielka, Opole
 
 
 
Otrzymano: 08.08.2017

 "Konto kontem a oprócz tego ciekawe artykuły towarzyszące dotyczące psychologii, komunikacji, punktów widzenia każdej płci"

MB41123E, 46 lat, prawnik, Wrocław
 
 
 
Otrzymano: 08.08.2017

 "Wg mnie najlepszy serwis towarzyski, nie ma tu kont "nieprawdziwych" i masz pewność że rozmawiasz z osobą realną"

MF12FF51, 41 lat, własna działalność, Malbork
 
 
 
Otrzymano: 04.08.2017

 "Pragnę bardzo podziękować redakcji MD za wszelką okazaną pomoc . Jestem bardzo zadowolona z obsługi i życzliwości Państwa."

KDA1CE67, 45 lat, krawiec, psi fryzjer, opiekun, Freudenberg
 
 
 
Otrzymano: 02.08.2017

 "Witam kochana Redakcjo" MyDwoje". Powodem usunięcia z MyDwoje jest miłość poznana na MyDwoje. (...) Bardzo zadowolona jestem z portalu to bardzo dobrze i profesjonalnie prowadzony portal. Pozdrawiam serdecznie i dziękuję. Szczęśliwa i zakochana Bożena."


 
 
 
Otrzymano: 29.07.2017

 "Dziękuję serdecznie za szybkie odpowiedzi - bardzo konkretne i przekonujące ! W pełni uzasadnione i tylko potwierdzają moją opinię o profesjonalności portalu:)"

M14572F1, 59 lat, przewodnik pilot wycieczek zagranicznych, Poznań
 
 
 
Otrzymano: 25.07.2017

 "Dziękuję Państwu za ten Portal, chociaż uczciwie przyznam, że rejestrując się nie wierzyłam, że za Waszym pośrednictwem uda mi się kogoś odpowiedniego poznać. Miło, tak mile w końcowym efekcie mylić się. Serdecznie pozdrawiam Krystyna"

K4DF428E, 61, pośrednik w obrocie nieruchomości, Kraków
 
 
 
Otrzymano: 19.07.2017

 "Portal jak każdy inny. :)"

M2441CEB, 38, Menadzer, Kraków
 
 
 
Otrzymano: 09.07.2017

 "Rezygnuję z konta na MD ponieważ znalazłem już swoje szczęście(na tym portalu czyli że można). Dzieliło nas ponad 100 km. bez pomocy MD raczej byśmy się nie znaleźli. Każdy gdzieś ma swoją drugą połówkę i tylko trzeba się znaleźć,biuro MD nam to umożliwiło, za co jesteśmy wdzięczni. Życzymy wszystkim samotnym takiego szczęścia jak nasze. Agnieszka i Darek."

M46BF1C3, 56, Elektromechanik, Radzymin
 
 
 
Otrzymano: 23.06.2017

 "W odpowiedzi na WASZ email uprzejmie informuje , że na razie wystarczy mojej osobie WASZA promocja na 7 dni a później przemyśle jak dalej postąpić. Jednocześnie informuję,że BARDZO POZYTYWNIE oceniam WASZ PORTAL, który jest bardzo rozsądnie i delikatnie opracowany, w tym stosunkowo dobrze informuje o oczekiwanych celach i preferencjach kandydata na PARTNERA. Również ze swej strony uważam , że WASZ PORTAL jest najlepiej opracowany z wszystkich istniejących PORTALI a skutki i jego przydatność należy wyłącznie do osoby korzystającej z WASZEJ pomocy i przekazanych o cechach oraz oczekiwaniach zainteresowanego PARTNERA . Z Szacunkiem dla WAS: KaZiK MC 385981"

MC385981, 77, Technik handlowiec, Tczew
 


* autorzy wszystkich cytowanych listów wyrazili pisemną zgodę na ich publikację oraz podanie wybranych danych osobowych do publicznej wiadomości.

1-20 | 21-40 | 41-60 | 61-80 | 81-100 | 101-120 | 121-140 | 141-160 | 161-164 |

Dołącz do nas!
* POLA OBOWIĄZKOWE
e-mail:*
hasło (min. 6 znaków):*
powtórz hasło:*
jestem:*
  kobietą piksel
  mężczyzną
data urodzenia:*
skąd znasz mydwoje.pl:
*Akceptuję Regulamin oraz Politykę prywatności Serwisu
Tak, chcę być informowany o w trendach i ofertach specjalnych dla Singli. Rezygnacja jest możliwa w każdej chwili.

lub zarejestruj się przez Facebooka
facebook register
Zadzwoń lub napisz do nas




tel: (22) 201 25 89
fax: (22) 201 25 87


codziennie 11.00 - 23.00
MyDwoje - krok po kroku

powered by WEB interface
Serwis MyDwoje.pl wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Więcej informacji znajdziesz w naszej Polityce Prywatności.   Akceptuję
zamknij