Opinie Użytkowników o serwisie

Opinie o serwisie MyDwoje

Użytkownicy wypowiadają się o jakości usług MyDwoje


Cenimy opinie Użytkowników MyDwoje.pl. Interesuje nas, co sądzicie o naszym portalu. Zachęcamy do wyrażania komentarzy o naszym serwisie! Dla Was zmieniamy się codziennie!
 
 
Otrzymano: 09.07.2017

 "Rezygnuję z konta na MD ponieważ znalazłem już swoje szczęście(na tym portalu czyli że można). Dzieliło nas ponad 100 km. bez pomocy MD raczej byśmy się nie znaleźli. Każdy gdzieś ma swoją drugą połówkę i tylko trzeba się znaleźć,biuro MD nam to umożliwiło, za co jesteśmy wdzięczni. Życzymy wszystkim samotnym takiego szczęścia jak nasze. Agnieszka i Darek."

M46BF1C3, 56, Elektromechanik, Radzymin
 
 
 
Otrzymano: 23.06.2017

 "W odpowiedzi na WASZ email uprzejmie informuje , że na razie wystarczy mojej osobie WASZA promocja na 7 dni a później przemyśle jak dalej postąpić. Jednocześnie informuję,że BARDZO POZYTYWNIE oceniam WASZ PORTAL, który jest bardzo rozsądnie i delikatnie opracowany, w tym stosunkowo dobrze informuje o oczekiwanych celach i preferencjach kandydata na PARTNERA. Również ze swej strony uważam , że WASZ PORTAL jest najlepiej opracowany z wszystkich istniejących PORTALI a skutki i jego przydatność należy wyłącznie do osoby korzystającej z WASZEJ pomocy i przekazanych o cechach oraz oczekiwaniach zainteresowanego PARTNERA . Z Szacunkiem dla WAS: KaZiK MC 385981"

MC385981, 77, Technik handlowiec, Tczew
 
 
 
Otrzymano: 18.06.2017

 "Dziękuję za umożliwienie mi nawiązania znajomości. Jestem zadowolona, że byłam na waszym portalu, bo to bardzo inteligentny i na poziomie portal."

K813F8D8, 52
 
 
 
Otrzymano: 12.06.2017

 "Profesjonalna obsługa Klienta przez Serwis. Przydatna funkcja powiadomień dziennych. Test Doboru Partnerskiego oraz szeroki wachlarz kryteriów są pomocne podczas świadomego szukania partnera. Moim zdaniem, najlepsze Biuro Matrymonialne na rynku"

KB1E9BA3, 38, nauczyciel, Myszków
 
 
 
Otrzymano: 12.06.2017

 "Portal warty polecenia"

MB4FE219, 42, przedsiębiorca, Warszawa
 
 
 
Otrzymano: 12.06.2017

 "Wiarygodny portal. Bardzo dobry test dopasowania."

K8A2F25A, 59, zarządzanie, Tarnów
 
 
 
Otrzymano: 03.06.2017

 "Sprawna obsługa klienta, portal bardzo funkcjonalny, przejrzyście przedstawione profile, bardzo korzystna możliwość indywidualnego udostępniania zdjęć."

K6DDA321, 38
 
 
 
Otrzymano: 26.05.2017

 "Jestem bardzo zadowolona. Jestem powiadamiana o każdej wiadomości super."

K624BADA, 59, Rencistka, Konin
 
 
 
Otrzymano: 17.05.2017

 "Serwis, w którym naprawdę można kogoś poznać. Profesjonalny dobór partnerów, prawdziwe profile. Polecam każdemu, kto poszukuje bratniej duszy."

M85556AF, 49, zawód wolny, Płock
 
 
 
Otrzymano: 12.05.2017

 "Bardzo dobre podejście do udostępniania zdjęć Wyróżnia Was od konkurencji. No i użytkownicy na poziomie."

M12F17B1, 44, Informatyk, Warszawa
 
 
 
Otrzymano: 11.05.2017

 "Słowa uznania dla troski o klienta i profesjonalizmu portalu, jesteście lepsi od innych w 100% i konsultanci/tki są super."

K1151CA2, 60 lat, emerytka, Łowicz
 
 
 
Otrzymano: 07.05.2017

 "Portal czytelny, przejrzysty z bardzo pomocnym profilem dopasowania osobowości. Polecam"

M957B2C2, 40, pracownik biurowy, Luboń
 
 
 
Otrzymano: 18.04.2017

 "Oleńkę poznałem na tym portalu oboje byliśmy z niego zadowoleni. To cudowna kobieta której w życiu bym nie poznał bowiem mieszka w innym województwie. O ile Ola będzie chciała opisać historie naszej znajomości chętnie ja opowiemy. Pozdrawiam Rober"

M7117313, 42, oficer, Warszawa
 
 
 
Otrzymano: 08.03.2017

 "Gratulacje za mój profil psychiczno - osobowościowy ... dokładnie taka jestem ! Miłego popołudnia ! Krystyna "

KF25C623, 61 lat, kierowca, opiekunka, Trento, Włochy
 
 
 
Otrzymano: 03.02.2017

 "Poznaliśmy się u Was 11 marca 2016 r, bardzo się kochamy, jest nam ze sobą wspaniale, jesteśmy szczęśliwi, dziękujemy za to szczęśliwe spotkanie. Wasz, szczęśliwy dla nas portal, już poleciłem mojej znajomej, każdemu, jak będzie okazja chętnie go polecę. Jeszcze raz dziękujemy, bardzo serdecznie pozdrawiamy. Maria i Henryk"

MD4156C7, 61, technik mechanik, Ostrołęka
 
 
 
Otrzymano: 02.02.2017

 "Bez wątpienia, Państwa portal uznaje za najbardziej profesjonalny i pomocny w odnalezieniu właściwej osoby. Serdecznie pozdrawiam i łączę wyrazy szacunku!"

ME4F91A2, 63, teolog, RYDAHOLM Szwecja
 
 
 
Otrzymano: 14.11.2016

 "Dzięki Wam poznałem Panią, z którą nawiązałem kontakt. Po kilku rozmowach stwierdziliśmy, że wiele nas łączy. A ja po prostu będę robił wszystko, aby nasz związek przekształcił się w coś trwałego i jednocześnie pięknego. Usunąłem konto, gdyż nie potrafię obdarzać uczuciem więcej niż jedną kobietę. Wierzę w to, że spotkałem miłość, a moja miłość także patrzy na mnie z przychylnością. Teraz więc powinniśmy poświęcać sobie więcej czasu, aby przekonać się czy też sobie udowodnić, że dane nam było poznać się i zacząć budować związek oparty na miłości, szczerości i zaufaniu. Jeszcze raz dziękuję. Leszek"

ME71A6E1, 58 lat, archiwista, Łomża
 
 
 
Otrzymano: 08.11.2016

 "Tak jestem zadowolony ponieważ jest to najlepszy portal na którym sie zalogowałem dziękuje bardzo i pozdrawiam."

M21B5D9C, 40, Stonemason, Londyn
 
 
 
Otrzymano: 08.11.2016

 "Witam, porównując serwis z portalami randkowymi, jest on bez wątpienia MATRYMONIALNY. Jest to istotne, dla osób nie szukających przygód lecz realnej relacji, takich jak ja. Jestem zadowolona z usługi, choć nie spotkałam tu swojej miłości, lecz poznani ludzie byli wiarygodni, kulturalni i słowni. Pozytywnie oceniam weryfikacje klientów. Wysoko oceniam współpracę z administracja serwisu. Dziękuję."

KBC99CAA, 44, urzędnik, Jabłonna
 
 
 
Otrzymano: 08.11.2016

 "Portal prowadzi bardzo profesjonalnie swoje usługi, dba o prywatność i uczciwość użytkowników. Wymagania stawiane chcącym korzystać z usług portalu mają korzystny wpływ na poziom prowadzonej działalności."

K1BE8D22, 59, lekarz, Wrocław
 


* autorzy wszystkich cytowanych listów wyrazili pisemną zgodę na ich publikację oraz podanie wybranych danych osobowych do publicznej wiadomości.

1-20 | 21-40 | 41-60 | 61-80 | 81-100 | 101-120 | 121-140 | 141-145 |

Dołącz do nas!
* POLA OBOWIĄZKOWE
e-mail:*
hasło (min. 6 znaków):*
powtórz hasło:*
jestem:*
  kobietą piksel
  mężczyzną
data urodzenia:*
skąd znasz mydwoje.pl:
*Akceptuję Regulamin oraz Politykę prywatności Serwisu
Tak, chcę być informowany o w trendach i ofertach specjalnych dla Singli. Rezygnacja jest możliwa w każdej chwili.

lub zarejestruj się przez Facebooka
facebook register
Zadzwoń lub napisz do nas




tel: (22) 201 25 89
fax: (22) 201 25 87


codziennie 11.00 - 23.00
MyDwoje - krok po kroku

powered by WEB interface
Serwis MyDwoje.pl wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Więcej informacji znajdziesz w naszej Polityce Prywatności.   Akceptuję
zamknij