Opinie Użytkowników o serwisie

Opinie o serwisie MyDwoje

Użytkownicy wypowiadają się o jakości usług MyDwoje


Cenimy opinie Użytkowników MyDwoje.pl. Interesuje nas, co sądzicie o naszym portalu. Zachęcamy do wyrażania komentarzy o naszym serwisie! Dla Was zmieniamy się codziennie!
 
 
Otrzymano: 18.11.2017

 "Od strony technicznej serwis działa doskonale i jest bardzo dobrym narzędziem do poznania drugiej osoby. Cała reszta zależy od użytkowników - od ich dojrzałości, intencji, odpowiedzialności i wielu innych cech. A z tym nie jest najlepiej, niestety. Mężczyźni są pełni kompleksów i właściwie nie wiadomo, po co zgłaszają swoje oferty. "

K7EDDB9D, 62 lata, filolog - teatrolog, Warszawa
 
 
 
Otrzymano: 13.11.2017

 "Są różne oferty, jest w czym przeglądać. Charakterystyki jeśli są, są dobrze określone pod względem pytań. Oferty są aktualizowane na bieżąco."

K5C8A78A, 64 lata, księgowa, Grudziądz
 
 
 
Otrzymano: 01.11.2017

 "portal działą bardzo sprawnie"

KDD1BEE2, 59 lat, pielęgniarka, Pruszków
 
 
 
Otrzymano: 01.11.2017

 "Portal jest prowadzony w sposób profesjonalny i w miarę bezpieczny. Osoby poszukujące swojej drugiej połówki, zwracają uwagę na to aby partner lub partnerka mieszkali w tej samej miejscowości lub w okolicy. Niestety takich osób o zbliźonym wieku jest za mało na portalu. Uważam, źe taki portal jest bardzo potrzebny."

K9341DDA, 64 lata, Technik ekonomista, Bielsko-Biała
 
 
 
Otrzymano: 26.10.2017

 " My Dwoje oceniam bardzo dobrze, ten portal jest lepszy od edarling. U Państwa dużo więcej można dowiedzieć się o dopasowywanej osobie. Chyba posiadacie lepszy program. /Informatyków,psychologów/.Cena u Państwa jest jednak wyższa i to jest jedyny mankament. Serdecznie pozdrawia Wiesława. Łączna ilość pnkt. 5 minus za cenę."

K18D28AF, 65 lat, mgr.inż., Starachowice
 
 
 
Otrzymano: 21.10.2017

 "Portal jest czytelny i przejrzysty. Użytkownik codziennie otrzymuje na maila raport dzienny, z którego dowiaduje się m. in. kto odwiedził jego profil, kto do niego napisał, kto odczytał wiadomość. Wszystko prowadzone jest na jasnych, uczciwych zasadach."

KCD44CBD, 41 lat, kontroler jakości, Koszalin
 
 
 
Otrzymano: 21.10.2017

 "Wystawiam bardzo dobry ponieważ portal jest bardzo precyzyjnie zrobiony. Można na nim znaleźć osoby dopasowane pod względem temperamentu zainteresowań wieku upodobań itp w bardzo szybki sposób. Jeden minus- opłata jest trochę wygórowana. Ale poza tym bez zastrzeżeń. Fajnie ze jest dostępny również za granica. Dziękuje."

K222361E, 53 lata, Technik rolnik, Sokółka
 
 
 
Otrzymano: 15.10.2017

 "Większość prób nawiązania kontaktu spotyka się z odpowiedziami."

M816119C, 59 lat, własna działalność, okolice Jeleniej Góry
 
 
 
Otrzymano: 15.10.2017

 "Uważam ,że serwis działa sprawnie wszystko jest bardzo czytelne, jasne łatwe w obsłudze . bardzo dobry przegląd profili. Nic dodac nic ująć . Osobiście jestem bardzo zadowolony"

MAEC1FA1, 64 lata, metaloplastyk, Turek
 
 
 
Otrzymano: 11.10.2017

 "dziękuję napewno nie tylko w swoim imieniu że ostrzegacie przed oszustami."

K1C33388, 54 lata, administracja biurowa, Warszawa
 
 
 
Otrzymano: 11.10.2017

 "Solidny i profesjonalnie zrobiony portal. Bardzo fajna i czytelna szata graficzna. Oferty są weryfikowane. Test doboru partnerskiego pozwala lepiej dopasować partnerów wg osobowości i wartości życiowych. Polecam."

MFCF1DC2, 44 lata, Elektronik, Wrocław
 
 
 
Otrzymano: 01.10.2017

 "Ciekawe osoby,można nawiązać tutaj interesującą znajomość."

M71FD987, 47 lat, właściciel, Kraków
 
 
 
Otrzymano: 01.10.2017

 "Serwis dobry, tylko mogła by być trochę niższa cena."

K2F22CBA, 63 lata, Tech.ekonomista, Warszawa
 
 
 
Otrzymano: 01.10.2017

 "Dziękuję za profesjonalne prowadzenie jakże sympatycznego portalu, którego mam okazję być użytkowniczką. Z wyrazami szacunku Lidia"

K6B5B754, 55 lat, administracja państwowa, Bielsko-Biała
 
 
 
Otrzymano: 18.09.2017

 "Witam, chcę bardzo serdecznie podziękować Państwu za mój pobyt na tej stronce niewątpliwie sympatycznej ponieważ znalazłam osobę, z którą jest mi wyjątkowo super. Dziękuję jeszcze raz i proszę o usunięcie mojego profilu. Pozdrawiam."

K26491ED, 60 lat, pracownik biurowy, Nysa
 
 
 
Otrzymano: 15.09.2017

 "Trudno oceniać, gdy nigdy się z takiego portalu nie korzystało, jednak w dobie takiego tempa życia jak dzisiaj nie wiem czy dla niektórych to jedyna droga by kogoś odnaleźć. Dlatego oceniam właśnie tak."

MCED7A51, 52 lata, inżynier, Trzebnica
 
 
 
Otrzymano: 13.09.2017

 "Strona bardzo dobra, kontakt z osobami bardzo dobry, obsługa klienta bardzo dobra. Brak zastrzeżeń"

KA49B9A3, 54 lata, rzeczoznawca, Bielsko-Biała
 
 
 
Otrzymano: 06.09.2017

 "Uważam, że portal MD podchodzi bardzo profesjonalnie do tematu zarówno pod względem merytorycznym jak i bezpieczeństwa użytkowników. Przedstawiona oferta jest szeroka i cały czas uzupełniana, jest przedstawiony dobór w kilku wariantach. Portal umożliwia szeroki kontakt i dba o bezpieczeństwo użytkowników co jest dzisiaj bardzo ważne a niestety zaniedbywane u konkurencji."

M7B8A149, 45 lat, inżynier budownictwa, Piaseczno
 
 
 
Otrzymano: 03.09.2017

 "Wszystko działa świetnie. Do poczytania bardzo ciekawe artykuły..coś więcej niż tylko portal.Pozdrawiam Alicja G."

KFABB518, 46 lat, menadżer, Murowana Goślina
 
 
 
Otrzymano: 01.09.2017

 "W tym wypadku słowo "obsługa" mi jakoś nie pasuje, nie wyraża dobrze tego co robicie ale, że nie mogę znaleźć w tej chwili lepszego określenia to napiszę banalnie: "To się nazywa obsługa na medal" ;-)"

M13F9CFC, 34 lata, pracownik fizyczny, przedsiębiorca, Andrychów
 


* autorzy wszystkich cytowanych listów wyrazili pisemną zgodę na ich publikację oraz podanie wybranych danych osobowych do publicznej wiadomości.

1-20 | 21-40 | 41-60 | 61-80 | 81-100 | 101-120 | 121-140 | 141-160 | 161-178 |

Dołącz do nas!
* POLA OBOWIĄZKOWE
e-mail:*
hasło (min. 6 znaków):*
powtórz hasło:*
jestem:*
  kobietą piksel
  mężczyzną
data urodzenia:*
skąd znasz mydwoje.pl:
*Akceptuję Regulamin oraz Politykę prywatności Serwisu
Tak, chcę być informowany o w trendach i ofertach specjalnych dla Singli. Rezygnacja jest możliwa w każdej chwili.

lub zarejestruj się przez Facebooka
facebook register
Zadzwoń lub napisz do nas




tel: (22) 201 25 89
fax: (22) 201 25 87


codziennie 11.00 - 23.00
MyDwoje - krok po kroku

powered by WEB interface
Serwis MyDwoje.pl wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Więcej informacji znajdziesz w naszej Polityce Prywatności.   Akceptuję
zamknij