Opinie Użytkowników o serwisie

Opinie o serwisie MyDwoje

Użytkownicy wypowiadają się o jakości usług MyDwoje


Cenimy opinie Użytkowników MyDwoje.pl. Interesuje nas, co sądzicie o naszym portalu. Zachęcamy do wyrażania komentarzy o naszym serwisie! Dla Was zmieniamy się codziennie!
 
 
Otrzymano: 07.05.2017

 "Portal czytelny, przejrzysty z bardzo pomocnym profilem dopasowania osobowości. Polecam"

M957B2C2, 40, pracownik biurowy, Luboń
 
 
 
Otrzymano: 18.04.2017

 "Oleńkę poznałem na tym portalu oboje byliśmy z niego zadowoleni. To cudowna kobieta której w życiu bym nie poznał bowiem mieszka w innym województwie. O ile Ola będzie chciała opisać historie naszej znajomości chętnie ja opowiemy. Pozdrawiam Rober"

M7117313, 42, oficer, Warszawa
 
 
 
Otrzymano: 08.03.2017

 "Gratulacje za mój profil psychiczno - osobowościowy ... dokładnie taka jestem ! Miłego popołudnia ! Krystyna "

KF25C623, 61 lat, kierowca, opiekunka, Trento, Włochy
 
 
 
Otrzymano: 03.02.2017

 "Poznaliśmy się u Was 11 marca 2016 r, bardzo się kochamy, jest nam ze sobą wspaniale, jesteśmy szczęśliwi, dziękujemy za to szczęśliwe spotkanie. Wasz, szczęśliwy dla nas portal, już poleciłem mojej znajomej, każdemu, jak będzie okazja chętnie go polecę. Jeszcze raz dziękujemy, bardzo serdecznie pozdrawiamy. Maria i Henryk"

MD4156C7, 61, technik mechanik, Ostrołęka
 
 
 
Otrzymano: 02.02.2017

 "Bez wątpienia, Państwa portal uznaje za najbardziej profesjonalny i pomocny w odnalezieniu właściwej osoby. Serdecznie pozdrawiam i łączę wyrazy szacunku!"

ME4F91A2, 63, teolog, RYDAHOLM Szwecja
 
 
 
Otrzymano: 14.11.2016

 "Dzięki Wam poznałem Panią, z którą nawiązałem kontakt. Po kilku rozmowach stwierdziliśmy, że wiele nas łączy. A ja po prostu będę robił wszystko, aby nasz związek przekształcił się w coś trwałego i jednocześnie pięknego. Usunąłem konto, gdyż nie potrafię obdarzać uczuciem więcej niż jedną kobietę. Wierzę w to, że spotkałem miłość, a moja miłość także patrzy na mnie z przychylnością. Teraz więc powinniśmy poświęcać sobie więcej czasu, aby przekonać się czy też sobie udowodnić, że dane nam było poznać się i zacząć budować związek oparty na miłości, szczerości i zaufaniu. Jeszcze raz dziękuję. Leszek"

ME71A6E1, 58 lat, archiwista, Łomża
 
 
 
Otrzymano: 08.11.2016

 "Tak jestem zadowolony ponieważ jest to najlepszy portal na którym sie zalogowałem dziękuje bardzo i pozdrawiam."

M21B5D9C, 40, Stonemason, Londyn
 
 
 
Otrzymano: 08.11.2016

 "Witam, porównując serwis z portalami randkowymi, jest on bez wątpienia MATRYMONIALNY. Jest to istotne, dla osób nie szukających przygód lecz realnej relacji, takich jak ja. Jestem zadowolona z usługi, choć nie spotkałam tu swojej miłości, lecz poznani ludzie byli wiarygodni, kulturalni i słowni. Pozytywnie oceniam weryfikacje klientów. Wysoko oceniam współpracę z administracja serwisu. Dziękuję."

KBC99CAA, 44, urzędnik, Jabłonna
 
 
 
Otrzymano: 08.11.2016

 "Portal prowadzi bardzo profesjonalnie swoje usługi, dba o prywatność i uczciwość użytkowników. Wymagania stawiane chcącym korzystać z usług portalu mają korzystny wpływ na poziom prowadzonej działalności."

K1BE8D22, 59, lekarz, Wrocław
 
 
 
Otrzymano: 06.11.2016

 "Nie od razu zdecydowałem by skorzystać z oferty tego serwisu. Przekonał mnie formularz rejestracyjny - był długi dzięki czemu wyniki wyszukiwania są bardziej dopasowane do moich oczekiwań. Polecam."

M772D516, 33 lata, Bankowość, Łódź
 
 
 
Otrzymano: 26.10.2016

 "Witam, dziękuję za Niemców i Anglosasów, wydaje mi się, że dzięki Państwa staraniom ZNALAZŁAM JUŻ KOGOŚ M1AAA165, niebawem poznamy się osobiście i chociaż jeszcze nie wiem czy wzajemnie przypadliśmy sobie do gustu, nie interesują mnie inni kandydaci. A w ogóle za dużo tych ofert, może kilka w miesiącu tak jak było przedtem. pozdrawiam K3E71865. "

K3E71865, 59, filolog , lektor j.francuski i angielski, Paryż , Francja
 
 
 
Otrzymano: 25.10.2016

 "Bardzo fajny pomysł na stworzenie takiego portalu, można poznać bardzo ciekawe osoby, co więcej dużo jest dobrych porad, dotyczących związków, miłości, itp. Polecam :)"

M31DFC71, 38 lat, administracja publiczna, Katowice
 
 
 
Otrzymano: 19.10.2016

 "Witam, było mi bardzo miło korzystać z Państwa portalu. Bardzo dziękuję. Test doboru partnerskiego - bardzo pomocny i trafiony. Tak szczerze - portal MyDwoje - najlepszy, ale osobę, która mnie zainteresowała - poznałam poza portalem. Nie mniej skorzystałam z Państwa uwag zawartych w wyniku testu mego profilu. Serdecznie pozdrawiam Małgorzata"

KA82AEAD, 56, nauczyciel, doradca rodzinny , Białystok
 
 
 
Otrzymano: 14.10.2016

 ""Wszystkim użytkownikom MyDwoje.pl chcemy przekazać, że to jest idealne miejsce dla osób poszukujących drugiej połowy w czasach, gdy ludzie wszędzie pędzą, spędzają długie wieczory w pracy. Jednak jeżeli po pierwszej randce nie obudzi się w Was chęć i ciekawość poznania drugiej osoby, nie zrażajcie się, Wasz ideał też Was szuka i może to będzie już ten następny. Czasem trzeba poczekać, ale jest na prawdę warto!""

K714731F, 28, bankowość, Warszawa
 
 
 
Otrzymano: 10.10.2016

 "Jestem zadowolony,wszystko jest prawdziwe nie ma żadnej ściemy,po opłaceniu abonamentu można się ze wszystkimi komunikować,polecam:-)"

M19DBBC1, 54 lata, Transport, wł.firma, Tuchów
 
 
 
Otrzymano: 10.10.2016

 "To przyjazny portal, nie narzucający, bardzo odpowiedni dla takich singli jak ja. Można tu się czuć bezpiecznie, naprawdę godny polecenia dla ludzi szukających drugiej osoby."

KA4EB492, 56, p. umysłowy, Warszawa
 
 
 
Otrzymano: 10.10.2016

 "Usługi serwisu oceniam bardzo wysoko. Jest przejrzysty, funkcjonalny a przy tym, na co dopiero niedawno zwróciłam uwagę, ma bogata ofertę dodatkową, wychodzącą poza internet co w moim odczuciu pozwala użytkownikom się "urealnić" i stwarza poczucie pewnej społeczności a to bardzo pozytywne wrażenie. Dziękuję za te wszystkie możliwości."

K9991CC9, 61, inżynier, Płock
 
 
 
Otrzymano: 09.10.2016

 "Portal działa bez zarzutu.Bardzo pomocne są codzienne powiadomienia, a także proponowane do przeczytania artykuły. Dziękuję."

KC6BBC29, 65 lat, emerytka/nauczycielka/, Cieszyn
 
 
 
Otrzymano: 09.10.2016

 "Szanowni Panstwo, Ciesze sie bardzo, ze zdecydowalam sie na Panstwa portal. Jestem mile zaskoczona z jakim zaangazowaniem i uwaga staracie sie pomoc nam w nawiazywaniu kontaktow. Nie mam absolutnie zadnych zastrzezen, wrecz przeciwnie jestem bardzo zadowolona. Dziekuje za codzienne aktualne, wiadomosci a takze interesujace tipy. Serdecznie pozdrawiam Gracja"

K1142CC8, 47 lat, Kierownictwo w rezepcji/ Hotel, Baden/Austria
 
 
 
Otrzymano: 09.10.2016

 "Tak jestem zadowolona. Serwis mydwoje.pl jest bardzo dobry"

K6AE5EE8, 25, Pracownik administracyjno-biurowy , Katowice
 


* autorzy wszystkich cytowanych listów wyrazili pisemną zgodę na ich publikację oraz podanie wybranych danych osobowych do publicznej wiadomości.

1-20 | 21-40 | 41-60 | 61-80 | 81-100 | 101-120 | 121-140 | 141-160 | 161-180 | 181-200 | 201-214 |

Dołącz do nas!
* POLA OBOWIĄZKOWE
e-mail:*
hasło (min. 6 znaków):*
powtórz hasło:*
jestem:*
  kobietą piksel
  mężczyzną
data urodzenia:*
skąd znasz mydwoje.pl:
*Oświadczam, iż zapoznałem się z Regulaminem świadczenia usług oraz Polityką prywatności i je akceptuję.
*Zgoda na przesyłanie informacji handlowych drogą elektroniczną (powiadomienia dzienne i natychmiastowe). Zgodę można wycofać w każdej chwili.
Wyrażam zgodę na Newsletter z ofertami matrymonialnymi i wydarzeniami dla singli.

lub zarejestruj się przez Facebooka
facebook register

Administratorem podanych danych osobowych jest: Katarzyna Bieber reprezentująca Serwis Doboru Partnerskiego z siedzibą przy ul. Domaniewskiej nr 37 lok. 2.43, Warszawa 02-672, NIP: 9511875187. Administrator wyznaczył IOD, jest nią Małgorzata Lewandowska, z którą kontakt jest pod adresem e-mail iod@mydwoje.pl. Kategorie danych jak: e-mail, data urodzenia, fotografia, wiek, zawód, miasto, charakterystyka, poglądy oraz dane dotyczące preferencji tzw. dane szczególnej kategorii zostają przekazane dobrowolnie w celu realizacji usługi i przesyłania oferty marketingowej zgodnie z Regulaminem Serwisu. Podstawa prawna: Serwis Internetowy przetwarza dane osobowe na podstawie wyrażonej zgody, jest to niezbędne do wykonania umowy, do wypełnienia obowiązku prawnego ciążącego na administratorze, na podstawie prawnie uzasadnionych interesów administratora i jest niezbędne do ochrony żywotnych interesów osoby, której danej dotyczą lub innej osoby fizycznej. Dane osobowe będą przetwarzane przez okres wymagany obowiązującymi przepisami prawa i maksymalnie trzydzieści lat od czasu ustania trwania umowy. Dane są przekazywane do zaufanych podmiotów współpracujących z serwisem w ściśle określonych celach. Użytkownik ma prawo poprawiania danych, usuwania, ograniczenia przetwarzania a także wniesienia sprzeciwu, oraz przeniesienia ich do innego administratora. Podanie danych nie jest wymogiem ustawowym lecz umownym i jest dobrowolne jednak niezbędne do wypełnienia umowy. Dane będą wykorzystywane do automatycznego podejmowania decyzji w celu przygotowania wyboru ofert matrymonialnych dopasowanych do kandydata. Użytkownik ma prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego na adres Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, ul. Stawki 2, 00-193 Warszawa. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajdziesz w Polityce prywatności Serwisu.

Napisz do nas



Konsultacje telefoniczne
są dostępne w abonamentach VIP


MyDwoje - krok po kroku

powered by WEB interface


Szanowna Użytkowniczko, Szanowny Użytkowniku!

Nasza strona używa plików cookie w celu personalizowania treści i reklam, zapewnienia funkcji mediów społecznościowych i analizy ruchu na naszej stronie. Udostępniamy również informacje o korzystaniu z naszej strony internetowej naszym zaufanym partnerom. Dzięki cookies możemy dopasować wyświetlaną treść do Twoich preferencji.

Zaakceptuj wszystkie stosowane przez nas pliki cookie lub dokonaj własnych ustawień i zmieniając zakres swojej zgody w ustawienia zaawansowane. Czytaj więcej o ciasteczkach w Polityce prywatności.  Jeżeli korzystasz ze strony, wyrażasz zgodę na stosowanie przez nas plików cookie.


  Akceptuję
zamknij