Opinie Użytkowników o serwisie

Opinie o serwisie MyDwoje

Użytkownicy wypowiadają się o jakości usług MyDwoje


Cenimy opinie Użytkowników MyDwoje.pl. Interesuje nas, co sądzicie o naszym portalu. Zachęcamy do wyrażania komentarzy o naszym serwisie! Dla Was zmieniamy się codziennie!
 
 
Otrzymano: 09.08.2017

 "Bardzo dziękuję. Jesteście Państwo bardzo solidną firmą, która jest wzorem dla innych. Mimo deszczu całą noc życzę dobrego dnia. Pozdrawiam Zespół .... Iwona"

K19A917C, 57 lat, nauczycielka, Opole
 
 
 
Otrzymano: 08.08.2017

 "Konto kontem a oprócz tego ciekawe artykuły towarzyszące dotyczące psychologii, komunikacji, punktów widzenia każdej płci"

MB41123E, 46 lat, prawnik, Wrocław
 
 
 
Otrzymano: 08.08.2017

 "Wg mnie najlepszy serwis towarzyski, nie ma tu kont "nieprawdziwych" i masz pewność że rozmawiasz z osobą realną"

MF12FF51, 41 lat, własna działalność, Malbork
 
 
 
Otrzymano: 04.08.2017

 "Pragnę bardzo podziękować redakcji MD za wszelką okazaną pomoc . Jestem bardzo zadowolona z obsługi i życzliwości Państwa."

KDA1CE67, 45 lat, krawiec, psi fryzjer, opiekun, Freudenberg
 
 
 
Otrzymano: 02.08.2017

 "Witam kochana Redakcjo" MyDwoje". Powodem usunięcia z MyDwoje jest miłość poznana na MyDwoje. (...) Bardzo zadowolona jestem z portalu to bardzo dobrze i profesjonalnie prowadzony portal. Pozdrawiam serdecznie i dziękuję. Szczęśliwa i zakochana Bożena."


 
 
 
Otrzymano: 29.07.2017

 "Dziękuję serdecznie za szybkie odpowiedzi - bardzo konkretne i przekonujące ! W pełni uzasadnione i tylko potwierdzają moją opinię o profesjonalności portalu:)"

M14572F1, 59 lat, przewodnik pilot wycieczek zagranicznych, Poznań
 
 
 
Otrzymano: 25.07.2017

 "Dziękuję Państwu za ten Portal, chociaż uczciwie przyznam, że rejestrując się nie wierzyłam, że za Waszym pośrednictwem uda mi się kogoś odpowiedniego poznać. Miło, tak mile w końcowym efekcie mylić się. Serdecznie pozdrawiam Krystyna"

K4DF428E, 61, pośrednik w obrocie nieruchomości, Kraków
 
 
 
Otrzymano: 19.07.2017

 "Portal jak każdy inny. :)"

M2441CEB, 38, Menadzer, Kraków
 
 
 
Otrzymano: 09.07.2017

 "Rezygnuję z konta na MD ponieważ znalazłem już swoje szczęście(na tym portalu czyli że można). Dzieliło nas ponad 100 km. bez pomocy MD raczej byśmy się nie znaleźli. Każdy gdzieś ma swoją drugą połówkę i tylko trzeba się znaleźć,biuro MD nam to umożliwiło, za co jesteśmy wdzięczni. Życzymy wszystkim samotnym takiego szczęścia jak nasze. Agnieszka i Darek."

M46BF1C3, 56, Elektromechanik, Radzymin
 
 
 
Otrzymano: 23.06.2017

 "W odpowiedzi na WASZ email uprzejmie informuje , że na razie wystarczy mojej osobie WASZA promocja na 7 dni a później przemyśle jak dalej postąpić. Jednocześnie informuję,że BARDZO POZYTYWNIE oceniam WASZ PORTAL, który jest bardzo rozsądnie i delikatnie opracowany, w tym stosunkowo dobrze informuje o oczekiwanych celach i preferencjach kandydata na PARTNERA. Również ze swej strony uważam , że WASZ PORTAL jest najlepiej opracowany z wszystkich istniejących PORTALI a skutki i jego przydatność należy wyłącznie do osoby korzystającej z WASZEJ pomocy i przekazanych o cechach oraz oczekiwaniach zainteresowanego PARTNERA . Z Szacunkiem dla WAS: KaZiK MC 385981"

MC385981, 77, Technik handlowiec, Tczew
 
 
 
Otrzymano: 18.06.2017

 "Dziękuję za umożliwienie mi nawiązania znajomości. Jestem zadowolona, że byłam na waszym portalu, bo to bardzo inteligentny i na poziomie portal."

K813F8D8, 52
 
 
 
Otrzymano: 12.06.2017

 "Profesjonalna obsługa Klienta przez Serwis. Przydatna funkcja powiadomień dziennych. Test Doboru Partnerskiego oraz szeroki wachlarz kryteriów są pomocne podczas świadomego szukania partnera. Moim zdaniem, najlepsze Biuro Matrymonialne na rynku"

KB1E9BA3, 38, nauczyciel, Myszków
 
 
 
Otrzymano: 12.06.2017

 "Portal warty polecenia"

MB4FE219, 42, przedsiębiorca, Warszawa
 
 
 
Otrzymano: 12.06.2017

 "Wiarygodny portal. Bardzo dobry test dopasowania."

K8A2F25A, 59, zarządzanie, Tarnów
 
 
 
Otrzymano: 03.06.2017

 "Sprawna obsługa klienta, portal bardzo funkcjonalny, przejrzyście przedstawione profile, bardzo korzystna możliwość indywidualnego udostępniania zdjęć."

K6DDA321, 38
 
 
 
Otrzymano: 26.05.2017

 "Jestem bardzo zadowolona. Jestem powiadamiana o każdej wiadomości super."

K624BADA, 59, Rencistka, Konin
 
 
 
Otrzymano: 17.05.2017

 "Serwis, w którym naprawdę można kogoś poznać. Profesjonalny dobór partnerów, prawdziwe profile. Polecam każdemu, kto poszukuje bratniej duszy."

M85556AF, 49, zawód wolny, Płock
 
 
 
Otrzymano: 12.05.2017

 "Bardzo dobre podejście do udostępniania zdjęć Wyróżnia Was od konkurencji. No i użytkownicy na poziomie."

M12F17B1, 44, Informatyk, Warszawa
 
 
 
Otrzymano: 11.05.2017

 "Słowa uznania dla troski o klienta i profesjonalizmu portalu, jesteście lepsi od innych w 100% i konsultanci/tki są super."

K1151CA2, 60 lat, emerytka, Łowicz
 
 
 
Otrzymano: 09.05.2017

 "Super portal, można poznać naprawdę fantastycznych ludzi."

K1DDBF6D, 22, Studentka, Kraków
 


* autorzy wszystkich cytowanych listów wyrazili pisemną zgodę na ich publikację oraz podanie wybranych danych osobowych do publicznej wiadomości.

1-20 | 21-40 | 41-60 | 61-80 | 81-100 | 101-120 | 121-140 | 141-160 | 161-180 | 181-200 | 201-214 |

Dołącz do nas!
* POLA OBOWIĄZKOWE
e-mail:*
hasło (min. 6 znaków):*
powtórz hasło:*
jestem:*
  kobietą piksel
  mężczyzną
data urodzenia:*
skąd znasz mydwoje.pl:
*Oświadczam, iż zapoznałem się z Regulaminem świadczenia usług oraz Polityką prywatności i je akceptuję.
*Zgoda na przesyłanie informacji handlowych drogą elektroniczną (powiadomienia dzienne i natychmiastowe). Zgodę można wycofać w każdej chwili.
Wyrażam zgodę na Newsletter z ofertami matrymonialnymi i wydarzeniami dla singli.

lub zarejestruj się przez Facebooka
facebook register

Klauzula Informacyjna My Dwoje: 1. Administratorem danych osobowych (ADO), czyli podmiotem decydującym w jaki sposób będą przetwarzane Twoje dane osobowe jest: My Dwoje z siedzibą przy ul. Domaniewskiej nr 37 lok. 2.43, Warszawa 02-672, NIP: 951-187-51-87, 2. ADO wyznaczył Inspektora Danych Osobowych, z którym kontakt jest możliwy pod adresem e-mail iod@mydwoje.pl, 3. Twoje dane osobowe są gromadzone i przetwarzane w następujących celach: - realizacji zawartej z Tobą umowy, w tym umożliwienia nam świadczenia usług drogą elektroniczną, - realizowania usług oferowanych przez serwis na podstawie wyrażonej przez ciebie zgody, - w celach podatkowych, rachunkowych i ewentualnych roszczeń i. in.– na podstawie obowiązujących i nałożonych na ADO przepisów prawa oraz do ochrony żywotnych interesów osoby, której danej dotyczą lub innej osoby fizycznej, -celach marketingowych w tym prowadzenie marketingu bezpośredniego, prowadzenia badań i analiz serwisu, między innymi pod kątem jego funkcjonalności, poprawy działania czy też oszacowania głównych zainteresowań i potrzeb użytkowników - na podstawie prawnie uzasadnionego interesu ADO, 4. Twoje dane są przekazywane do zaufanych podmiotów współpracujących z serwisem w ściśle określonych celach. 5. Dane osobowe będą przechowywane przez czas obowiązywania zawartej umowy, a po tym czasie przez okres wymagany obowiązkami nałożonymi na ADO przepisami prawa, tj. obsługi po usługowej, dochodzenia ew. roszczeń w związku z wykonywaniem umowy, w celu wykonania obowiązków wynikających z przepisów prawa, w tym w szczególności podatkowych i rachunkowych oraz w celach prawnie uzasadnionego interesu ADO maksymalnie przez okres 30 lat. 5. Osoba, której dane są przetwarzane w granicach określonych w RODO ma prawo do żądania od administratora dostępu do swoich danych osobowych, sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych, a także przenoszenia danych oraz wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, ul. Stawki 2, 00-193 Warszawa, a w przypadku wyrażenia dobrowolnej zgody na przetwarzanie danych osobowych – prawo do cofnięcia tej zgody w dowolnym momencie, co nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem, 6. Dane będą wykorzystywane do automatycznego podejmowania decyzji w celu przygotowania wyboru ofert matrymonialnych dopasowanych do kandydata, 7. Dodatkowe informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych znajdziesz w Polityce prywatności Serwisu. 

Napisz do nas



Konsultacje telefoniczne
są dostępne w abonamentach VIP


MyDwoje - krok po kroku

powered by WEB interface


Szanowna Użytkowniczko, Szanowny Użytkowniku!

Nasza strona używa plików cookie w celu personalizowania treści i reklam, zapewnienia funkcji mediów społecznościowych i analizy ruchu na naszej stronie. Udostępniamy również informacje o korzystaniu z naszej strony internetowej naszym zaufanym partnerom. Dzięki cookies możemy dopasować wyświetlaną treść do Twoich preferencji.

Zaakceptuj wszystkie stosowane przez nas pliki cookie lub dokonaj własnych ustawień i zmieniając zakres swojej zgody w ustawienia zaawansowane. Czytaj więcej o ciasteczkach w Polityce prywatności.  Jeżeli korzystasz ze strony, wyrażasz zgodę na stosowanie przez nas plików cookie.


  Akceptuję
zamknij