Opinie Użytkowników o serwisie

Opinie o serwisie MyDwoje

Użytkownicy wypowiadają się o jakości usług MyDwoje


Cenimy opinie Użytkowników MyDwoje.pl. Interesuje nas, co sądzicie o naszym portalu. Zachęcamy do wyrażania komentarzy o naszym serwisie! Dla Was zmieniamy się codziennie!
 
 
Otrzymano: 21.07.2012

 "Serdecznie Pozdrawiam Zespół "My Dwoje". Jest to biuro niezwykle profesjonalne. "

K1696C94, 59 LAT, Ekonomistka, Mogilno-okolica, 59 LAT, Ekonomistka, Mogilno-okolica
 
 
 
Otrzymano: 29.06.2012

 "Dziękuję! Dziękuję za przysłanie maila z ostrzeżeniem (...). Dziękuję jeszcze raz za ostrzeżenie, po raz kolejny Administrator wykazał się dużą dbałością o dobro użytkowników i ich bezpieczeństwo. Dzięki temu MyDwoje jest na tak wysokim poziomie. Brawo! Pozdrawiam Administratora."

KB991AF3, 34 LATA, administratywista, Nowa Ruda / Ireland
 
 
 
Otrzymano: 26.06.2012

 "Dziękuję! Jest mi niezmiernie miło tu być. Jestem bardzo zadowolona z rzetelności i zainteresowania ze strony pracowników MyDwoje.pl. pozdrawiam i życzę dalszej owocnej współpracy (...). Teresa"


 
 
 
Otrzymano: 03.06.2012

 "Proszę o przekazanie podziękowań Panu Psychologowi. Bardzo mi pomógł."

K246A7A1, 33 lata, sprzedawca, Poznań
 
 
 
Otrzymano: 01.06.2012

 "Informuję, że abonament wykupię, ponieważ jestem bardzo zadowolona z tego portalu MyDwoje.pl. Jest wiarygodny, myślę że spotkam tu kogoś dla siebie, bo tyle w życiu przeszłam cierpienia, że trudno opisać... byle jakie życie z mężem pijakiem, potem dwie tragedie, a potem sama tak długo... Abonament wykupie po powrocie z urlopu, teraz nie mogę, bo tam nie będę miała dostępu do komputera... Pozdrawiam i dziękuje za możliwość korzystania tak wspaniałym portalu TERESA"

K1156265, 59 lat, emerytura, Łęknica
 
 
 
Otrzymano: 15.05.2012

 "Szanowni Państwo! Artykuły przysłane przez Was są bardzo ciekawe. Zawierają one wiele niezwykle istotnych dla nas użytkowników Państwa portalu informacji. Dziękuje bardzo. Pozdrawiam."

K483F8EA, 50 lat, tłumaczenia, Szczecin
 
 
 
Otrzymano: 02.05.2012

 "Witam Państwa po raz drugi! Jesteście tak sympatyczni, życzliwi i pomocni, że aż trudno mi się z Wami pożegnać. Dziękuję za szybką odpowiedź i spróbuję skorzystać z danej mi przez Was propozycji. Jeszcze raz serdecznie pozdrawiam i życzę powodzenia w Waszej szlachetnej misji."

K41C715B, 64 lata, ekonomistka na emeryturze, Rybnik
 
 
 
Otrzymano: 23.04.2012

 "Dziękuję za Waszą pracę, było mi miło dostawać od Was wiadomości. Wasze oferty i propozycje kontaktów były szczególnie dopracowane i z wielką pieczołowitością przedstawiane. W sam raz często i nienachalnie. Serwis MyDwoje mogę z czystym sumieniem polecić wszystkim singlom. Uważam, że MyDwoje to Serwis najwyżej klasy. Być Użytkownikiem MyDwoje to szczególne wyróżnienie. Jeszcze raz gratuluję wszystkim pracownikom Serwisu! Z poważaniem - Wiesława"

KBD6D739, 61 lat, pośrednik ubezpieczeniowy, Toruń
 
 
 
Otrzymano: 22.04.2012

 "Kochany Zespole MyDwoje.pl, dziękuję serdecznie za taka mila niespodziankę i piękne życzenia urodzinowe, jest mi przyjemnie i cieszę się, że jesteście. Pozdrawiam cały Zespół i życzę wszystkiego dobrego. Z poważaniem, Jolanta"

KB1BCEAA, 52 lata, profilaktyka zdrowotna, Rybnik
 
 
 
Otrzymano: 21.04.2012

 "WITAM SERDECZNIE, DZIĘKUJĘ BARDZO ZA MIŁY LIST. MOJA REZYGNACJA Z KONTA WYNIKŁA Z POWODU WYJAZDU ZA GRANICĘ. NIE BĘDĘ MOGŁA LOGOWAĆ SIĘ PRZEZ PARĘ MIESIĘCY A MOŻE I DŁUŻEJ. Z WASZYCH USŁUG (CHOĆ TAK KRÓTKO) BYŁAM JAK NAJBARDZIEJ ZADOWOLONA I NA PEWNO BĘDĘ POLECAŁA WASZE PROFESJONALNE BIURO MOIM PRZYJACIOŁOM. ŻYCZĘ WIELKICH SUKCESÓW W KOJARZENIU PAR I SERDECZNIE POZDRAWIAM. EDYTA"

K44EC5BF, 56 lat, technik ekonomista, Stargard Szczeciński
 
 
 
Otrzymano: 19.04.2012

 "(...) Korzystam z okazji, aby podziękować Państwu za kulturę, z jaką prowadzony jest Serwis. Serdecznie pozdrawiam, M."

K36F8E7B, 56 lat, wolny zawód, Gdańsk
 
 
 
Otrzymano: 26.03.2012

 "(...) dużo ciekawych osób tu jest które chętnie bym poznał itd., portal fajny(...)"

M74151D8, 23 lata, Mechanik, blacharz, ratownik, muzyk, Zabrze
 
 
 
Otrzymano: 16.03.2012

 "(...) Macie bardzo miłą obsługę. Pozdrawiam :-)"

K22DEB54, 42 lata, nauczyciel, Żary
 
 
 
Otrzymano: 16.02.2012

 "Witam!!! Dziękuję za miły pobyt na Waszym portalu.Z przykrością informuję,że nie mogę przedłużyć abonamentu z przyczyn niezależnych. Pozdrawiam bardzo serdecznie i całemu Zespołowi MyDwoje.pl życzę wszystkiego dobrego. Lucyna"

K5CAB64C, 64 lata, emerytka, Gdańsk
 
 
 
Otrzymano: 22.01.2012

 "Witam Państwa. Goszczę w Waszym Serwisie już od jakiegoś czasu. Miałem też okazję przyjrzeć się kilku innym o podobnej tematyce. Cóż, jak widać, nie zawsze jest tak, że z Osobami poznanymi na portalu, jest nam po drodze. Jednak, by kogoś poznać, chcielibyśmy, aby nasze starania w tym zakresie, spotykały się z godnym podejściem i zrozumieniem ze strony Administratora Serwisu, bo na to zasługujemy. Miałem już okazję docenić walory tego Serwisu, a jego szczególne zalety niejako są dodatkowo eksponowane na zasadzie porównania z innymi serwisami tego typu. Nie będę wymieniał z nazwy tych, których miałem okazję doświadczyć, a szczególnie jednego, przy czym należy podkreślić, że zawsze w Waszym Serwisie, mogę liczyć na właściwe zainteresowanie, zaangażowanie Osób, które proszone o pomoc, wyjaśniają wątpliwości - co bardzo cieszy, są wyjątkowo otwarte na wszelkie uwagi, co do ulepszania funkcjonowania Serwisu również, a najważniejsze, Wasza reakcja na wszelkie pytania jest natychmiastowa - to cieszy najbardziej. Nowa funkcjonalność - filtry, możliwość poukładania ofert, przypominania, kogo się odwiedzało, to wszystko potwierdza moje spostrzeżenia, co do wyjątkowości miejsca, w którym się znalazłem. Wszystko to również zasługuje na podkreślenie, tym bardziej, że w innych serwisach, czeka się na zakończenie procesu "moderacji" profilu nawet trzy miesiące i nie ma znaczenia, że zmiana dotyczy jednego słowa w opisie i pisze kilka maili do administratora z prośbą o wyjaśnienie takiego lekceważenia użytkownika serwisu. Uważam, że mają Państwo powód do satysfakcji za tak profesjonalne podejście do usług, jakie od tylu lat świadczycie, a w kwestii ceny? Wolałbym, by była niższa, szczególnie dla "weteranów", ale mając do wyboru te darmowe, choć ostatnio z opcją "dobrowolnego wsparcia", wolę uiścić stosowną opłatę i mieć świadomość, że płacąc mogę oczekiwać usługi na wysokim poziomie. Gratuluję i pozdrawiam, Roman"

MC4DA38F, 51 lat, elektronik, informatyk programista, Słupsk
 
 
 
Otrzymano: 18.01.2012

 "Witam serdecznie! Za trzy dni wygasa mój abonament. Postanowiłam go na razie nie przedłużać, gdyż od pewnego czasu prowadzę intensywną korespondencję z panem poznanym na Waszym portalu i zobaczę, jak ta znajomość rozwinie się dalej. Jeżeli nie znajdę tego, czego szukam, mam nadzieję ,że będę mogła wrócić tu za jakiś czas. Z Waszych usług jestem w pełni zadowolona i z całym przekonaniem polecam Was znajomym. Dziękuję i pozdrawiam z sympatią. Ewa"

K9E22926, 59 lat, Nauczycielka, Sandomierz
 
 
 
Otrzymano: 10.01.2012

 "Witam, (...) Gratuluję profesjonalizmu i najlepszego portalu kojarzeniowego. Do Siego roku 2012! Pozdrawiam, Grażyna"

K7B23114, 49 lat, ekonomista/specjalista, okolice Warszawy
 
 
 
Otrzymano: 07.01.2012

 "Będąc krótko na tej stronie jako nowicjusz - mimo.że nie spotkałam odpowiedniej osoby - uważam, że jest to najlepsza strona pod względem logistycznym, bardzo przejrzysta, a Panie z biura bardzo miłe i grzeczne. Dzwoniąc czasami, to na każde moje pytanie dostaję wyczerpującą odpowiedz i służą pomocnymi wskazówkami. Zyczę wszystkiego najlepszego w Nowym Roku i jak najwięcej skojarzeń. Aneta"

K47EFBEC, 60 lat, st. referent, Kraków
 
 
 
Otrzymano: 06.01.2012

 "Dobry wieczór :) Serdecznie dziękuję za przysłanie mi szczegółowych informacji na temat kasowania profilu w Serwisie M.D. oraz za wskazanie sposobu uaktualnienia profilu w określonym terminie, w przypadku zmiany decyzji. Myślę, że nie raz jeszcze będę miała okazję skorzystania z usług i możliwości technicznych jakie Serwis M.D. oferuje swojej społeczności :) Bardzo wysoko oceniam Państwa pracę oraz zaangażowanie w tworzenie miłego klimatu, budowanie przyjaznego środowiska, w którym uczestniczyłam z przyjemnością przez wiele miesięcy. Całemu zespołowi Serwisu MyDwoje.pl życzę w 2012 - wielu sukcesów zawodowych oraz wszystkiego dobrego w życiu prywatnym :) Do Siego Roku!"

KC99C6BF, 34 lata
 
 
 
Otrzymano: 01.01.2012

 "(...) Portal jest godny zaufania, jasne są zasady i płatności, to mi odpowiadało. Może kiedyś wrócę... Dziękuję za współpracę. Pozdrawiam, Katarzyna"

K73C6654, 49 lat, nauczyciel, Bydgoszcz
 


* autorzy wszystkich cytowanych listów wyrazili pisemną zgodę na ich publikację oraz podanie wybranych danych osobowych do publicznej wiadomości.

1-20 | 21-40 | 41-60 | 61-80 | 81-100 | 101-120 | 121-140 | 141-160 | 161-180 | 181-200 | 201-214 |

Dołącz do nas!
* POLA OBOWIĄZKOWE
e-mail:*
hasło (min. 6 znaków):*
powtórz hasło:*
jestem:*
  kobietą piksel
  mężczyzną
data urodzenia:*
skąd znasz mydwoje.pl:
*Oświadczam, iż zapoznałem się z Regulaminem świadczenia usług oraz Polityką prywatności i je akceptuję.
*Zgoda na przesyłanie informacji handlowych drogą elektroniczną (powiadomienia dzienne i natychmiastowe). Zgodę można wycofać w każdej chwili.
Wyrażam zgodę na Newsletter z ofertami matrymonialnymi i wydarzeniami dla singli.

lub zarejestruj się przez Facebooka
facebook register

Klauzula Informacyjna My Dwoje: 1. Administratorem danych osobowych (ADO), czyli podmiotem decydującym w jaki sposób będą przetwarzane Twoje dane osobowe jest: My Dwoje z siedzibą przy ul. Domaniewskiej nr 37 lok. 2.43, Warszawa 02-672, NIP: 951-187-51-87, 2. ADO wyznaczył Inspektora Danych Osobowych, z którym kontakt jest możliwy pod adresem e-mail iod@mydwoje.pl, 3. Twoje dane osobowe są gromadzone i przetwarzane w następujących celach: - realizacji zawartej z Tobą umowy, w tym umożliwienia nam świadczenia usług drogą elektroniczną, - realizowania usług oferowanych przez serwis na podstawie wyrażonej przez ciebie zgody, - w celach podatkowych, rachunkowych i ewentualnych roszczeń i. in.– na podstawie obowiązujących i nałożonych na ADO przepisów prawa oraz do ochrony żywotnych interesów osoby, której danej dotyczą lub innej osoby fizycznej, -celach marketingowych w tym prowadzenie marketingu bezpośredniego, prowadzenia badań i analiz serwisu, między innymi pod kątem jego funkcjonalności, poprawy działania czy też oszacowania głównych zainteresowań i potrzeb użytkowników - na podstawie prawnie uzasadnionego interesu ADO, 4. Twoje dane są przekazywane do zaufanych podmiotów współpracujących z serwisem w ściśle określonych celach. 5. Dane osobowe będą przechowywane przez czas obowiązywania zawartej umowy, a po tym czasie przez okres wymagany obowiązkami nałożonymi na ADO przepisami prawa, tj. obsługi po usługowej, dochodzenia ew. roszczeń w związku z wykonywaniem umowy, w celu wykonania obowiązków wynikających z przepisów prawa, w tym w szczególności podatkowych i rachunkowych oraz w celach prawnie uzasadnionego interesu ADO maksymalnie przez okres 30 lat. 5. Osoba, której dane są przetwarzane w granicach określonych w RODO ma prawo do żądania od administratora dostępu do swoich danych osobowych, sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych, a także przenoszenia danych oraz wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, ul. Stawki 2, 00-193 Warszawa, a w przypadku wyrażenia dobrowolnej zgody na przetwarzanie danych osobowych – prawo do cofnięcia tej zgody w dowolnym momencie, co nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem, 6. Dane będą wykorzystywane do automatycznego podejmowania decyzji w celu przygotowania wyboru ofert matrymonialnych dopasowanych do kandydata, 7. Dodatkowe informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych znajdziesz w Polityce prywatności Serwisu. 

Napisz do nas



Konsultacje telefoniczne
są dostępne w abonamentach VIP


MyDwoje - krok po kroku

powered by WEB interface


Szanowna Użytkowniczko, Szanowny Użytkowniku!

Nasza strona używa plików cookie w celu personalizowania treści i reklam, zapewnienia funkcji mediów społecznościowych i analizy ruchu na naszej stronie. Udostępniamy również informacje o korzystaniu z naszej strony internetowej naszym zaufanym partnerom. Dzięki cookies możemy dopasować wyświetlaną treść do Twoich preferencji.

Zaakceptuj wszystkie stosowane przez nas pliki cookie lub dokonaj własnych ustawień i zmieniając zakres swojej zgody w ustawienia zaawansowane. Czytaj więcej o ciasteczkach w Polityce prywatności.  Jeżeli korzystasz ze strony, wyrażasz zgodę na stosowanie przez nas plików cookie.


  Akceptuję
zamknij