Opinie Użytkowników o serwisie

Opinie o serwisie MyDwoje

Użytkownicy wypowiadają się o jakości usług MyDwoje


Cenimy opinie Użytkowników MyDwoje.pl. Interesuje nas, co sądzicie o naszym portalu. Zachęcamy do wyrażania komentarzy o naszym serwisie! Dla Was zmieniamy się codziennie!
 
 
Otrzymano: 17.09.2013

 ""(...) pragnę Państwu za bardzo staranną i miłą opiekę serdecznie podziękować. Pozdrawiam - Ewa ""

K115B65D, 66, pielęgniarka, Waidhofen
 
 
 
Otrzymano: 05.08.2013

 ""Witam, z radością informuję, że dzięki Wam znalazłam miłość. Jesteśmy bardzo szczęśliwi i zdajemy sobie sprawę, że zawdzięczamy to portalowi My Dwoje. Pozdrawiam, Danuta""

Danuta, 52, ekonomistka, Olsztyn
 
 
 
Otrzymano: 27.06.2013

 "...będę szukał wymarzonej królewny,ale to jeszcze może potrwać (...) chciałbym żeby wszyscy w podobnej sytuacji nie załamywali się, bo to podstawa (...) Co mogę dodać: Pozdrawiam serdecznie wszystkich z MyDwoje.pl, dołączając wszystkie Królewny, Zdzisiek."

MBF713A2, 47 lat, rolnik - emeryt, Pilica
 
 
 
Otrzymano: 13.04.2013

 "(...) chciałabym podziękować za bezustanne zainteresowanie i starania, jakie wkładacie w prowadzenie Waszego portalu. Szczerze gratuluję profesjonalizmu i polecam Was innym singlom :) Pozdrawiam, Ania"

K386DDF7, 47 lat, wolny zawód, Słupsk
 
 
 
Otrzymano: 04.03.2013

 "Chciałam Państwu napisać i pogratulować profesjonalnego portalu, jestem Państwa nowym użytkownikiem i drugi raz w życiu umieszczam swoje dane na tego typu portalu. Wcześniej korzystałam z innego i byłam wręcz oburzona zasadami jakie tam panowały, tutaj jestem bardzo mile zaskoczona i mam nadzieję, że dalsze korzystanie z Państwa usług pomoże znaleźć mi właściwą osobę jakiej szukam na stały związek, a nie sexrandki. Użytkowniczka"

KF27CC21, 40 lat, właścicielka prywatnej firmy, Gdynia
 
 
 
Otrzymano: 19.01.2013

 "Z radością odnotowuję Waszą nienaganną pieczę nad Drogimi Użytkownikami. (...) doceniając jakość usług i dbałość o Klienta (a mam w tym zakresie doświadczenia szerokie i długoletnie) oceniam bardzo wysoko Wasz portal (...)"

M1921F44, 46 lat, wolny zawód, okolice Lublina
 
 
 
Otrzymano: 14.01.2013

 "Dziękuje, mam do MyDwoje -zaufanie, dlatego przedłużyłam abonament. Nie byłam do końca zdecydowana, ale myślę, że warto spróbować, aby nie być samotnym. Serdecznie pozdrawiam. Grażyna "

K2818231, 57 lat, Własna firma , Rzepin
 
 
 
Otrzymano: 11.01.2013

 "Sympatyczny Administratorze Biura MyDwoje:) (...)przede wszystkim bardzo mi miło i dziękuję za zaproszenie na twarz serwisu MyDwoje, poza tym bardzo miło czytać takie zaproszenie:),bo jest miło, bo każdy podejrzewam na tym portalu chce być pięknym człowiekiem etc;) dla tej wymarzonej osoby płci przeciwnej:) Państwa list-mail-zaproszenie skusi nawet najbardziej oportunistycznego "anty" człowieka do tzw "lansu siebie":)w sensie promocji jak to robią ludzie mediów, którym zależy na tym by zaistnieć, jakkolwiek gdziekolwiek byleby mówiono o nim:) to tak żartobliwie napiszę:)ale serio, powiem,że w sumie dzięki niektórym twarzom,które widziałam na stronie MyDwoje zanim wykupiłam abonament,nabrałam "chęci" "wiary",że ten portal jest INNY !!! od tego typu portali "kojarzących ludzi" dzięki stronie startowej z twarzami serwisu MyDwoje zaufałam, że to portal poważny, bo ludzie tutaj podchodzą poważnie do problemu samotności i chęci zmiany tego stanu. Dlatego,zgadzam się, na Twarz serwisu,bo miło mi być nie tylko "piękna", (bo to pojęcie względne) kobietą:)ale osobą-twarzą, która będzie kolejną wiarygodnością, dobrą twarzą zaufania, że warto tutaj szukać szczęścia prawdziwego, jeśli ktoś poważnie myśli o swojej teraźniejszości czy przyszłości i nie lubi samotności,i chce zmiany tego stanu,bo tak czy inaczej układ mu się obecne życie czy tak, a nie inaczej ułożyło się w przeszłości życie.(...) Pozdrawiam serdecznie zespół portalu MyDwoje! Iwona B."

K3C65991, 43 lata, handlowiec, handlowiec
 
 
 
Otrzymano: 07.01.2013

 "Bardzo podoba mi się Państwa profesjonalne podejście do tematu. Jest to bodaj pierwszy tego typu portal, oferujący poważne traktowanie klientów, a nie tylko naciąganie na pieniądze... Pewnie zostanę tu na dłużej..."

M71DEF5A, 58 lat, twórca, Gdynia
 
 
 
Otrzymano: 20.12.2012

 "Witam! Myślę, że podjąłem dobrą decyzję o skasowaniu mojego profilu ponieważ poznałem wartościową kobietę w swojej miejscowości. Jestem cierpliwym człowiekiem i... opłaciło się:) Byłem z Wami chyba jakieś 4 lata. Jestem wdzięczny Wam za wszystko, bo poznałem tu kilka fajnych kobiet i doszło do spotkań, no ale niestety nic z tego nie wyszło ;). Dużo wiadomości, różnych nowych doświadczeń. Portal jest bardzo czytelny i zawiera dużo informacji o osobach, a do tego świetny test :). Na pewno będę polecał Was swoim znajomym :). Pozdrawiam cały zespół Mydwoje.pl :) Mateusz "

M127529E, 28 lat, technik leśnik/student, woj. zachodniopomorskie
 
 
 
Otrzymano: 08.12.2012

 "Zawieszenie konta. 9. grudnia kończy się mój pobyt na portalu. Dlatego pozwolę sobie zawiesić moją w tym zakresie działalność, ponieważ tradycyjnie koniec roku spędzam po za domem z rodziną i krewnymi. Obecny mój wyjazd przewiduje pobyt w różnych miejscach na okres 4 do 6 tygodni, a to nie jest decyzja ostateczna. Podobnie jak w ubiegłym roku będzie to dla mnie przerwa zimowa w przyjemnej działalności w celu zamknięcia ogromnej luki po owdowieniu. Stwierdzam, że MyDwoje.pl to najbardziej profesjonalny portal i chętnie powrócę do niego, po powrocie do domu. Poznałem tu kilka bardzo ciekawych osób, zasługujących na kontynuowanie znajomości w celu pogłębienia kontaktów i być może.... (...). Podsumowując swój pobyt na portalu, potwierdzam: JEST TO PORTAL NR 1 W MOIM RANKINGU. Życząc powodzenia w dalszej działalności sądzę, że i mnie spotka coś bardzo miłego. Zygmunt"

M79DD9D6, 74 lata, inżynier, Poznań
 
 
 
Otrzymano: 12.11.2012

 "Witam, (...) dziękuję bardzo za miłą współpracę. Jestem pełna podziwu dla Waszego profesjonalizmu. Życze skojarzenia wielu szczęśliwych par! Pozdrawiam serdecznie. Jagoda. "

K589717B, 53 lata, statystyk, Białystok
 
 
 
Otrzymano: 05.11.2012

 "Witam. Dziękuję za możliwość uczestniczenia w poszukiwaniach partnera na Waszym Portalu. (...) poznałam ciekawych ludzi, z którymi utrzymuję korespondencję, za co jestem wdzięczna. Uważam, że Wasz Portal jest bardzo dobrze zorganizowany i ciekawie prowadzony. Będę polecać go znajomym, którzy podobnie jak ja poszukiwać będą możliwości zakończenia statusu singla. Pozdrawiam, życzę powodzenia w działaniu i jak najwięcej szczęśliwie skojarzonych par. Elżbieta"

KCDDC1E9, 60 lat, własna działalność terapeutka, Bielsko-Biała
 
 
 
Otrzymano: 01.11.2012

 "Tak przy okazji - jesteście najlepszym pod każdym względem serwisem matrymonialnym. Konkurencja nie dorasta Wam do pięt. Pozdrawiam. (...) Naprawdę jesteście najbardziej wiarygodni psychologicznie, przyjaźni użytkownikom pod każdym względem i świetnie zorganizowani. Dziękuję i pozdrawiam. "

KC1B4EA5, 38 lat, terapeutka, Gorzów Wielkopolski
 
 
 
Otrzymano: 02.10.2012

 "Szanowni Państwo, Serdecznie dziękuję za mój krótki udział w Waszym Serwisie MyDwoje.pl. (...) O Waszym Serwisie mam bardzo dobre zdanie i niech ono pozostanie u mnie na długie lata. Życzę Wam, abyście dopomogli wielu osobom poważnie poszukującym miłości u swoich partnerów życiowych, odnaleźć tych najodpowiedniejszych dla każdej osoby poszukującej. W imieniu własnym i mojego ojca Krzysztofa, który również miał wgląd w Wasze oferty, bardzo serdecznie pozdrawiam, Roman "

MB6FD155, 44 lat, muzyk, teolog, konserwator, Ciechocinek i Włocławek
 
 
 
Otrzymano: 30.09.2012

 "Witam Zespół MyDwoje.pl! (...) Jesteście NAJLEPSZYM portalem w Polsce, na Najwyższym poziomie, Najlepiej zorganizowanym i Najbardziej profesjonalnym, o czym wielokrotnie pisałam i zdania nie zmieniłam i nie zmienię. Pobyt u Was był czystą przyjemnością i, jak kiedyś napisałam, przy każdym przedłużaniu abonamentu czułam jakbym wracała do domu :-))))) (...) Chciałam podziękować za czas, jaki tu spędziłam, za wspaniała obsługę i Wasza pracę, jesteście naprawdę Najlepsi. Życzę samych sukcesów i dalszego tak wspaniałego rozwoju. Pozdrawiam serdecznie cały Zespół MyDwoje.pl! Renata"

K2FDC7CC, 59 lat, doradca osobisty, Słupsk
 
 
 
Otrzymano: 05.09.2012

 "WITAM, NA POCZĄTKU CHCIAŁEM PODZIĘKOWAĆ ZE ZOSTAŁEM TAK MIŁO PRZEZ PAŃSTWA POTRAKTOWANY, ŻE ZOSTAŁEM TWARZĄ PORTALU (...) ALE JESZCZE RAZ DZIĘKUJĘ PIĘKNIE ZE MOGŁEM Z WAMI BYĆ NA TYM DOBRYM PORTALU, NAPRAWDĘ DOBRYM [PORTALU]. POZDRAWIAM CIEPŁO Z CHŁODNEJ NORWEGII MARCIN."

MA2B4132, 35 lat, malarz piaskarz metalizer konstrukcji platform, RANDABERG, Norwegia
 
 
 
Otrzymano: 12.08.2012

 "Dziękuje - jest wszystko dobrze. Nie ukrywam, że jestem pod wrażeniem Państwa profesjonalizmu :-))) To był bardzo dobry pomysł, aby wybrać Państwa portal. Miłego wieczoru :-) Basia"

KB5D117D, 39 lat, wolny zawód, Warszawa
 
 
 
Otrzymano: 08.08.2012

 "Szanowna(y) Pani(ie) Administrator(ze)! (...) dziękuję za wyrozumiałość i cierpliwą korespondencję ze mną. (...) Z portalu jestem zadowolona i życzę wszystkim Użytkownikom podobnych wrażeń. Pozdrawiam cały Zespół MyDwoje.pl, Ewa"

KFC4FDB5, 45 lat, specjalista ds. HR, Łódź
 
 
 
Otrzymano: 25.07.2012

 "Szanowni Państwo, dziękuję za list. Państwa Portal jest chyba najbardziej profesjonalny z dostępnych tego typu na rynku. Ciekawy jest profil osobowości, oraz to, że Państwo przysyłają na E - mail oferty, które spełniają w jakiejś mierze oczekiwania, czy kryteria. (...) Z wyrazami szacunku pozostaję, Dominika"

K7ED512A, 32 lata, urzędnik administracji państwowej, Bydgoszcz
 


* autorzy wszystkich cytowanych listów wyrazili pisemną zgodę na ich publikację oraz podanie wybranych danych osobowych do publicznej wiadomości.

1-20 | 21-40 | 41-60 | 61-80 | 81-100 | 101-120 | 121-140 | 141-160 | 161-180 | 181-200 | 201-214 |

Dołącz do nas!
* POLA OBOWIĄZKOWE
e-mail:*
hasło (min. 6 znaków):*
powtórz hasło:*
jestem:*
  kobietą piksel
  mężczyzną
data urodzenia:*
skąd znasz mydwoje.pl:
*Oświadczam, iż zapoznałem się z Regulaminem świadczenia usług oraz Polityką prywatności i je akceptuję.
*Zgoda na przesyłanie informacji handlowych drogą elektroniczną (powiadomienia dzienne i natychmiastowe). Zgodę można wycofać w każdej chwili.
Wyrażam zgodę na Newsletter z ofertami matrymonialnymi i wydarzeniami dla singli.

lub zarejestruj się przez Facebooka
facebook register

Administratorem podanych danych osobowych jest: Katarzyna Bieber reprezentująca Serwis Doboru Partnerskiego z siedzibą przy ul. Domaniewskiej nr 37 lok. 2.43, Warszawa 02-672, NIP: 9511875187. Administrator wyznaczył IOD, jest nią Małgorzata Lewandowska, z którą kontakt jest pod adresem e-mail iod@mydwoje.pl. Kategorie danych jak: e-mail, data urodzenia, fotografia, wiek, zawód, miasto, charakterystyka, poglądy oraz dane dotyczące preferencji tzw. dane szczególnej kategorii zostają przekazane dobrowolnie w celu realizacji usługi i przesyłania oferty marketingowej zgodnie z Regulaminem Serwisu. Podstawa prawna: Serwis Internetowy przetwarza dane osobowe na podstawie wyrażonej zgody, jest to niezbędne do wykonania umowy, do wypełnienia obowiązku prawnego ciążącego na administratorze, na podstawie prawnie uzasadnionych interesów administratora i jest niezbędne do ochrony żywotnych interesów osoby, której danej dotyczą lub innej osoby fizycznej. Dane osobowe będą przetwarzane przez okres wymagany obowiązującymi przepisami prawa i maksymalnie trzydzieści lat od czasu ustania trwania umowy. Dane są przekazywane do zaufanych podmiotów współpracujących z serwisem w ściśle określonych celach. Użytkownik ma prawo poprawiania danych, usuwania, ograniczenia przetwarzania a także wniesienia sprzeciwu, oraz przeniesienia ich do innego administratora. Podanie danych nie jest wymogiem ustawowym lecz umownym i jest dobrowolne jednak niezbędne do wypełnienia umowy. Dane będą wykorzystywane do automatycznego podejmowania decyzji w celu przygotowania wyboru ofert matrymonialnych dopasowanych do kandydata. Użytkownik ma prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego na adres Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, ul. Stawki 2, 00-193 Warszawa. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajdziesz w Polityce prywatności Serwisu.

Napisz do nas



Konsultacje telefoniczne
są dostępne w abonamentach VIP


MyDwoje - krok po kroku

powered by WEB interface


Szanowna Użytkowniczko, Szanowny Użytkowniku!

Nasza strona używa plików cookie w celu personalizowania treści i reklam, zapewnienia funkcji mediów społecznościowych i analizy ruchu na naszej stronie. Udostępniamy również informacje o korzystaniu z naszej strony internetowej naszym zaufanym partnerom. Dzięki cookies możemy dopasować wyświetlaną treść do Twoich preferencji.

Zaakceptuj wszystkie stosowane przez nas pliki cookie lub dokonaj własnych ustawień i zmieniając zakres swojej zgody w ustawienia zaawansowane. Czytaj więcej o ciasteczkach w Polityce prywatności.  Jeżeli korzystasz ze strony, wyrażasz zgodę na stosowanie przez nas plików cookie.


  Akceptuję
zamknij