Opinie Użytkowników o serwisie

Opinie o serwisie MyDwoje

Użytkownicy wypowiadają się o jakości usług MyDwoje


Cenimy opinie Użytkowników MyDwoje.pl. Interesuje nas, co sądzicie o naszym portalu. Zachęcamy do wyrażania komentarzy o naszym serwisie! Dla Was zmieniamy się codziennie!
 
 
Otrzymano: 29.03.2014

 "Szanowni Państwo, Dziękuję bardzo za możliwość prezentacji swojej osoby jako twarzy portalu MyDwoje. Sądzę, że stworzenie udanego profilu nie jest zadaniem łatwym i inicjatywy takie jak propozycja, którą otrzymałem od Państwa są godne polecenia. Oceniam bardzo pozytywnie portal MyDwoje. (...) Z poważaniem, Mariusz "

M6596662, 52, analityk, okolice Warszawy
 
 
 
Otrzymano: 24.02.2014

 ""Dziękuję za wskazówki, opiekę i wszechstronne wsparcie (...) Serdecznie pozdrawiam Ola""

K181118E, 67, emerytka , Warszawa
 
 
 
Otrzymano: 18.02.2014

 ""(...) Podobało mi się ,że Wasz portal daje poczucie bezpieczeństwa i jeśli ktoś nie chce, to nie można go odszukać w realu. (...) Bardziej poznałam sama siebie. Pozdrawiam Małgosia z Bukowiny""

K4F32FEC, 57, kwaterodawca i masażysta, Bukowina Tatrzańska
 
 
 
Otrzymano: 16.02.2014

 "Szanowni Państwo! Przede wszystkim chcę Państwu podziękować za portal. Miałem przyjemność poznać Panią, z którą przeszliśmy na kontakt telefoniczny. Nie wiem, jak dalej potoczy się nasza znajomość, ale należę do osób, które nie mają w zwyczaju utrzymywania kontaktu z kilkoma Paniami jednocześnie. Według mnie tak jest uczciwiej. Jeżeli początek znajomości przekształci się w związek, chciałbym trwały, z pewnością podziękuję Państwu raz jeszcze. Z wyrazami szacunku M1976A94"

M1976A94, 55, historyk, Łomża
 
 
 
Otrzymano: 03.02.2014

 ""(...) Wasz portal jest profesjonalny i przejrzysty technicznie. pozdrawiam"."

M8B3C6C7, 63, Praca na morzu , Gdańsk
 
 
 
Otrzymano: 19.01.2014

 "Bardzo dziękuję , że mogłam być na Waszym portalu . Jesteście naprawdę bardzo dobrym portalem w porównaniu z innymi . Nie przedłużam abonamentu , ponieważ chyba dzięki Wam poznałam pana z którym zanosi się na dłuższą znajomość. Na razie jesteśmy sobą zauroczeni i mamy dużo wspólnych zainteresowań i poglądów na życie . Mam cichą nadzieję , że przerodzi się to w uczucie i wspólne życie .Jeżeli ( co nie daj Boże ) to się nie uda to chętnie wrócę na Wasz portal . Polecałam już Wasz portal koleżanką , które poszukują partnera , ale nie maja szczególnie okazji poznać Go wokół siebie . Będę Was polecać . Dzięki Wa ,że Jesteście . Pozdrawiam Wszystkich pracowników tego portalu . Z wyrazami szacunku . Jadwiga G ."

KE51A5B5, 48 , pomoc nauczyciela w przedszkolu, Wieliczka
 
 
 
Otrzymano: 15.01.2014

 "Dobrze, że istnieją portale, które umożliwiają (w tym m. in. też mi) zawarcie znajomości wirtualnej, która może doprowadzić później do poznawania wybranej osoby w świecie realnym. Portal MyDwoje jest moim zdaniem jednym z najbardziej profesjonalnych, na których byłam. Duża liczba osób do poznania oraz szczegółowe wizytówki dostarczają wiedzy na temat drugiej osoby."

K19BD138, 28 , pracownik biurowy , Płońsk
 
 
 
Otrzymano: 12.01.2014

 ""Moje oczekiwania w związku z pełnym dostepem do portalu z jakiego korzystałem zostały spelnione w 100% .Portal ten wybrałem świadomie i po długich wywiadach wśród znajomych i nie tylko, bo i po rankingach też. Właśnie Wasz okazał się najlepszy (...) dodatkowych udogodnien nie chciałbym wprowadzać, wszystko jest jasne czytelne i konkretne świetnie zorganizowane i poukładane.Uważam też, że portal jest potrzebny, bardzo pomocny ludziom młodym i nie tylko, bo i starszym. Dobrą sprawa są codzienne raporty kto coś napisał i kto odwiedzal moj profil jest to też czytelnie ujęte na ekranie.""

MD7C383D, 39, serwisant, Lublin
 
 
 
Otrzymano: 09.01.2014

 "Wasz portal uważam za bardzo fajny i czytelny.Byłam zadowolona z możliwości korzystania z niego.Już wilokrotnie nosiłam się z zamiarem wykupu abonamentu i myślę,że to w końcu zrobię."

K78CC974, 54, nauczyciel, Tarnów
 
 
 
Otrzymano: 01.01.2014

 ""Witam, najgorętsze życzenia noworoczne 2014 pomyślności zdrowia sukcesów w kojarzeniu par u was poznałem moja miloś, dzięki jesteście najlepszym portalem jaki znam, a bylem na wielu, profesjonalna obsługa bezbłędny dobór propozycji. Polecam was wszystkim znajomym jeszcze trochę u was zostanę z ciekawości. Pozdrowienia z Niemiec dla całego zespołu jesteście kochani to też portal dla nieśmiałych serdeczne dzięki Sławomir Niemcy""

MB16C5AA, 59, mech sam.mercedes-benz , Groß--Gerau
 
 
 
Otrzymano: 09.12.2013

 ""Właśnie zarejestrowałam się na Państwa portalu. Jestem pod wrażeniem profesjonalizmu i rzetelności portalu. Pozdrawiam serdecznie. P.S. Szczególnie jestem pod wrażeniem Testu Doboru Partnerskiego. Dziękuje bardzo.......""

K55fbc94, 34, księgowa, Lublin
 
 
 
Otrzymano: 25.11.2013

 "Dziękuję bardzo, jestem pod wrażeniem państwa szybkości odpowiedzi jak i życzliwości . Pozdrawiam gorąco"

M4C52568, 53, informatyk, Rzeszów
 
 
 
Otrzymano: 11.11.2013

 ""Witam serdecznie!Chciałabym podzielić się z Państwem kilkoma przemyśleniami.(...) Portal MyDwoje od razu wydał mi się miejscem, gdzie będę się dobrze czuła, jeśli można użyć w ogóle takiego określenia. Widać, że naprawdę dokładacie wszelkich starań i naprawdę jesteście profesjonalni! Mam porównanie z innymi portalami, które do Was nawet się nie umywają. Tam każdy jest traktowany tak "bezosobowo", przynajmniej takie są moje odczucia. Tak więc pozostaję Wam wierna i raczej w najbliższym czasie nie usunę profilu, po prostu mi szkoda... (...) Tymi oto kilkoma przemyśleniami chciałam się z Państwem podzielić. Tak się zastanawiałam, czy wysłać do Was tych kilka słów, ale stwierdziłam, że w sumie dlaczego nie. Przecież dobrze się u Was czuję i chętnie wracam, jak do dobrych znajomych :) Bardzo dziękuję za należyte traktowanie na portalu w imieniu swoim i innych użytkowników. KB991AF3""

KB991AF3, 36, administratywista, , Nowa Ruda
 
 
 
Otrzymano: 31.10.2013

 "Witam :), jestem tutaj od 4 dni ,wszystko mi się tutaj podoba (...) pozdrawiam"

M5BF9E9D, 25, Technik informatyk - grafik komputer., Starogard Gdański
 
 
 
Otrzymano: 16.10.2013

 ""Dziękuję za wskazówki jak szukać miłości i kontaktów w tym niezwykle profesjonalnym portalu. (...) Niemniej jestem bardzo ujęta formą Państwa portalu i w sensie "opieki" nad użytkownikiem i graficznej oprawy. Życzę moc sukcesów i wielu pełnoprawnych użytkowników.""

K1E146C4, 62, emeryt, warszawa
 
 
 
Otrzymano: 16.10.2013

 ""(...) Naprawdę jesteście bardzo dobrym biurem. Nie mam do Was zarzutów. Robicie i pomagacie wszystko, co w Waszej mocy. Tu problem nie w biurze, a w nas szukających sobie swojej drugiej połowy. Wszystkiego Wam najlepszego! Birutė""

KE2E191E, 57 lat, własna działalność, Wiewis
 
 
 
Otrzymano: 08.10.2013

 ""(...) Chciałem przy okazji wyrazić opinię, że pomysł Certyfikatu Wiarygodnego Profilu świadczy, że traktujecie użytkowników bardzo poważnie. Proszę w przyszłości legitymować wszystkich normalnych - szukających prawdziwej miłości ludzi, którzy są dla Państwa serwisu prawdziwym kapitałem. Łączę pozdrowienia."."

M119AF11, 29, Muzyk oraz branża energetyczna, Bielsko-Biała,Geneve, Luzern
 
 
 
Otrzymano: 07.10.2013

 "Witam serdecznie wróciłem do was bo uważam, że jesteście jedni z najlepszych na rynku (...)"

ME28A625, 36, malarz konstrukcji platform wiertniczych , RANDABERG
 
 
 
Otrzymano: 27.09.2013

 "Jestem wdzięczna za dotychczasowe Państwa działania – wszystko było i jest bardzo profesjonalnie zorganizowane : możliwość prezentacji własnej osobowości, możliwość kontaktu z innymi uczestnikami Waszego serwisu. Cała oprawa graficzna jest również bardzo przejrzysta i mila dla oka. Jednocześnie niezwykła subtelność Państwa działań dawała poczucie Intymności i niezależności. Owszem poznałam kilka niezmiernie interesujących osób , z którymi warto jest utrzymywać kontakt i za to dziękuję. Owszem jedna z moich znajomości jest bliższa być może będzie jeszcze bliższa. Hanna "

KF88C493, 58, marketing, Warszawa
 
 
 
Otrzymano: 26.09.2013

 " Dziękuję za miłą obsługę i życzę Państwu wielu spektakularnych sukcesów! Mój pobyt u Państwa zmusił mnie do wielu przemyśleń oraz dał to, na co liczyłam najbardziej: przyjaźń. Dziękuję i pozdrawiam cały Zespół. Iza "

KB461298, 56, urbanistka , Neustrelitz
 


* autorzy wszystkich cytowanych listów wyrazili pisemną zgodę na ich publikację oraz podanie wybranych danych osobowych do publicznej wiadomości.

1-20 | 21-40 | 41-60 | 61-80 | 81-100 | 101-120 | 121-140 | 141-160 | 161-180 | 181-200 | 201-214 |

Dołącz do nas!
* POLA OBOWIĄZKOWE
e-mail:*
hasło (min. 6 znaków):*
powtórz hasło:*
jestem:*
  kobietą piksel
  mężczyzną
data urodzenia:*
skąd znasz mydwoje.pl:
*Oświadczam, iż zapoznałem się z Regulaminem świadczenia usług oraz Polityką prywatności i je akceptuję.
*Zgoda na przesyłanie informacji handlowych drogą elektroniczną (powiadomienia dzienne i natychmiastowe). Zgodę można wycofać w każdej chwili.
Wyrażam zgodę na Newsletter z ofertami matrymonialnymi i wydarzeniami dla singli.

lub zarejestruj się przez Facebooka
facebook register

Administratorem podanych danych osobowych jest: Katarzyna Bieber reprezentująca Serwis Doboru Partnerskiego z siedzibą przy ul. Domaniewskiej nr 37 lok. 2.43, Warszawa 02-672, NIP: 9511875187. Administrator wyznaczył IOD, jest nią Małgorzata Lewandowska, z którą kontakt jest pod adresem e-mail iod@mydwoje.pl. Kategorie danych jak: e-mail, data urodzenia, fotografia, wiek, zawód, miasto, charakterystyka, poglądy oraz dane dotyczące preferencji tzw. dane szczególnej kategorii zostają przekazane dobrowolnie w celu realizacji usługi i przesyłania oferty marketingowej zgodnie z Regulaminem Serwisu. Podstawa prawna: Serwis Internetowy przetwarza dane osobowe na podstawie wyrażonej zgody, jest to niezbędne do wykonania umowy, do wypełnienia obowiązku prawnego ciążącego na administratorze, na podstawie prawnie uzasadnionych interesów administratora i jest niezbędne do ochrony żywotnych interesów osoby, której danej dotyczą lub innej osoby fizycznej. Dane osobowe będą przetwarzane przez okres wymagany obowiązującymi przepisami prawa i maksymalnie trzydzieści lat od czasu ustania trwania umowy. Dane są przekazywane do zaufanych podmiotów współpracujących z serwisem w ściśle określonych celach. Użytkownik ma prawo poprawiania danych, usuwania, ograniczenia przetwarzania a także wniesienia sprzeciwu, oraz przeniesienia ich do innego administratora. Podanie danych nie jest wymogiem ustawowym lecz umownym i jest dobrowolne jednak niezbędne do wypełnienia umowy. Dane będą wykorzystywane do automatycznego podejmowania decyzji w celu przygotowania wyboru ofert matrymonialnych dopasowanych do kandydata. Użytkownik ma prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego na adres Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, ul. Stawki 2, 00-193 Warszawa. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajdziesz w Polityce prywatności Serwisu.

Napisz do nas



Konsultacje telefoniczne
są dostępne w abonamentach VIP


MyDwoje - krok po kroku

powered by WEB interface


Szanowna Użytkowniczko, Szanowny Użytkowniku!

Nasza strona używa plików cookie w celu personalizowania treści i reklam, zapewnienia funkcji mediów społecznościowych i analizy ruchu na naszej stronie. Udostępniamy również informacje o korzystaniu z naszej strony internetowej naszym zaufanym partnerom. Dzięki cookies możemy dopasować wyświetlaną treść do Twoich preferencji.

Zaakceptuj wszystkie stosowane przez nas pliki cookie lub dokonaj własnych ustawień i zmieniając zakres swojej zgody w ustawienia zaawansowane. Czytaj więcej o ciasteczkach w Polityce prywatności.  Jeżeli korzystasz ze strony, wyrażasz zgodę na stosowanie przez nas plików cookie.


  Akceptuję
zamknij