Opinie Użytkowników o serwisie

Opinie o serwisie MyDwoje

Użytkownicy wypowiadają się o jakości usług MyDwoje


Cenimy opinie Użytkowników MyDwoje.pl. Interesuje nas, co sądzicie o naszym portalu. Zachęcamy do wyrażania komentarzy o naszym serwisie! Dla Was zmieniamy się codziennie!
 
 
Otrzymano: 02.04.2015

 "Państwa portal funkcjonuje bardzo dobrze, jest precyzyjny i profesjonalny, ale niestety na oszustów nie ma rady. Pozdrawiam Państwa serdecznie i dziękuję za wszystko. Teresa"

KF5A11EE, 46 lat , urzędnik , Katowice
 
 
 
Otrzymano: 26.02.2015

 "Dziękuję serdecznie, gdyż spotykam tu coraz ciekawszych dla mnie mężczyzn o większych wartościach."

KF9E5511, 56, nauczycielka muzyki,spiewu,gry na pianinie.art.muzyk , Kielce
 
 
 
Otrzymano: 05.02.2015

 "Dziękuje za udostępnienie mi sensu tego programu, przez kilka dni oglądałem Wasz portal jest to fajna zabawa i naprawdę można spotkać swoją miłość (...) Bardzo dziękuje za miłe chwile ,gratulacje dla szczęśliwców oraz życzenia dla Redakcji."

M5DC72DD, 53 lata, budownictwo, motoryzacja, Warszawa
 
 
 
Otrzymano: 03.02.2015

 "może warto większy nacisk płożyć na reklamę strony M/D. Według mnie jest bardzo profesjonalna i dba swoich klientów (...) POMÓŻCIE NAM STARSZYM OSŁODZIĆ JESIEŃ ŻYCIA .Wierze w to, że potraficie zrobić to profesjonalnie jak całą resztę"

K2AFF697, 59 lat , własna działalność , Warszawa
 
 
 
Otrzymano: 09.01.2015

 ""Bardzo dziękuję za miłe słowa. Obok profesjonalizmu, "ludzki" element Serwisu My Dwoje robi wrażenie i sprawia, że czuję przyjazność tego portalu. Szukanie bratniej duszy, czy "drugiej połówki" jest samo w sobie przedsięwzięciem dość karkołomnym i raczej dla hurra-optymistów, choć też i dla niepoprawnie ufnych w maksymę: "Cierpliwość igłą wykopie studnię" i stąd dobra atmosfera na portalu wydaje mi się bardzo potrzebna. Ja należę do ludzi, którzy się szybko zrażają, których łatwo zranić (co potwierdził również godny podziwu co do trafności mój profil osobowości sporządzony przez Państwa wspaniałych fachowców). O zakończeniu mojej poprzedniej aktywności na MD zdecydował niefortunny epizod z osobą niezrównoważoną i niekulturalną (pomimo gry pozorów). Powinnam była być przygotowaną i na taką ewentualność, jednak przeżyłam to bardzo. Mam nadzieję, że odebrana lekcja uchroni mnie przed nowymi istotnymi przykrościami. Myślę, że problemem tkwi w tym, iż nie wszyscy zalogowani mają czyste intencje. Cóż, jest to portal dla dorosłych, trzeba zastosować zasadę ograniczonego zaufania. Dobrze, że jesteście Wy, Drodzy Państwo: życzliwi, pomocni, superkulturalni i profesjonalni. Tak więc - próbuję jeszcze raz. Może, wbrew logice i rachunkowi prawdopodobieństwa, "zaplącze się" wśród uczestników kulturalny starszy pan, dobry, wartościowy człowiek, który nie dość, że akceptuje nowoczesne technologie, to nie szuka niestosownej przygody z osobą w wieku własnej wnuczki ale relacji z pokrewną duszą. Serdecznie pozdrawiam""

K181118E, 68 lat, emerytowany pracownik h.z., Warszawa
 
 
 
Otrzymano: 21.11.2014

 "Chciałabym podzielić się swoją opinią na temat portalu MyDwoje.Zanim się zarejestrowałam przeczytałam kilka negatywnych opinii na forum i miałam pewne obawy.Jednak po tych kilku dniach pobytu tutaj,obawy zniknęły :) Nie spotkało mnie nic niemiłego,przeciwnie,widzę,że mężczyźni raczej poważnie traktują ten portal a większość z nich jest kulturalna i sympatyczna.Nawet jeśli mój udział nie zaowocuje zmianą w moim życiu,to i tak będę czuła się zadowolona z tego,że zdecydowałam się na rejestrację. Cenne porady pani psycholog wzięłam do serca,pomogły mi uwierzyć w siebie i myślę,że wszystko będzie dobrze :):)"

K65AA615, 50 lat, obecnie pracuję jako niania , Kraków
 
 
 
Otrzymano: 20.11.2014

 ""(...)moim zdaniem to portal mydwoje.pl ma atrakcyjniej i bezpieczniej dla użytkowników zaprojektowany program np. zdjęcia można ukazywać wybranym osobom i ukryć wizyty jeśli ktoś takiego wyboru dokona.(...)Pozdrawiam ciepło Cały Zespół.""

KD217E31, 43 lata, fizyk, Częstochowa
 
 
 
Otrzymano: 26.09.2014

 ""Proszę o usunięcie mojego konta. Prośba ta związana jest ze zmianą mojej sytuacji życiowej czyli poznania (przez stronę My Dwoje) partnera życiowego z którym się zaręczyłam i podejmuję formalności ślubne. Życzę wszelkiej pomyślności i sukcesów prowadzącym stronę My Dwoje i pozdrawiam serdecznie. Perspektywa wspólnej"jesieni życia" jest naszą"wiosną życia"Jesteśmy szczęśliwi.Warto było wierzyć i działać.""

KF285553, 68 lat, artysta i nauczyciel, Gdańsk
 
 
 
Otrzymano: 20.08.2014

 "Na wstepie mojego listu, chcialbym wam bardzo podziekowac, za znakomita obsluge i dodac ze dzieki wam odnalazlem tu milosc mojego zycia. Ponad 7 miesiecy temu poznalem na waszej stronie kobiete, ktora na dzien dzisiejszy dzieli wraz ze mna moje zycie, jestesmy bardzo szczesliwi i to wasza zasluga. Pozdrawiam"

M6844116, 39 lat, Managing Director, Kraków
 
 
 
Otrzymano: 11.08.2014

 "Dzisiaj zalogowałem się po raz pierwszy na MyDwoje i jestem bardzo mile zaskoczony. Jest to według mnie jedyny portal który fachowo podchodzi do klienta, dodatkowo obsługa jest bardzo sympatyczna. Wiążę z nim duże nadzieję na poznanie partnerki życiowej i szczerze Wam polecam."

M2C6FB56, 32, informatyk, Warszawa
 
 
 
Otrzymano: 08.08.2014

 "Witam! Szczerze przyznaje ze, jestem bardzo zadowolona z Panstwa portalu.Mimo ze, od zeszlego roku nawiazalam rozne znajomosci niestety - nie zaiskrzylo.Jest mi przykro z tego powodu, ale mam nadzieje ze w koncu sie uda tak jak wielu innym.Pozdrawiam serdecznie zwlaszcza Panie ktore mialy duzo cierpliwosci kiedy dzwonilam do nich po rady i bede polecac ten portal znajomym takim samotnym jak ja aby nie tracily nadziei. Pozdrawiam"

K2A8381B, 59 lat, pracownik umysłowy, Kraków
 
 
 
Otrzymano: 02.08.2014

 "Korzystałem przez jeden miesiąc i serwis jest świetny ;) nie poznałem co prawda Partnerki, ale podejście osób na tym portalu jest doskonałe ;-) To doskonały portal ze świetnym podejściem do prowadzonej działalności :-) Piotr"

ME438993, 29 lat, prezenter, promotor muzyczny, manager ds promocji, współwłaściciel, Poznań
 
 
 
Otrzymano: 23.07.2014

 "Witam, dopiero jest początek, ale widzę że Sto arrivando! Oferty poważne. Podoba mi się to, chociaż nie mam porównania, bo jest to moje pierwsze doświadczenie. Jest wygodny układ , pytania stosowne i myślę, że mając tak trudny i wymagający charakter spotkam kogoś wartościowego. Pozdrawiam, Izabela"

KA6E7A91, 60, Consultant Turystyczny , Wrocław
 
 
 
Otrzymano: 23.06.2014

 "JESTEŚCIE FAJNYM PORTALEM-BARDZO MI POMOGLIŚCIE"

M7168257, 39, pracownik gospodarczy , WLOCLAWEK , TORUN
 
 
 
Otrzymano: 16.06.2014

 "Dobór partnerski dla wymagających,tak jest napisane i to jest prawda.Nie jest to portal dla każdego i byle kogo,ale dla wyrafinowanych gustów.Dla tych co wiedzą kogo i czego szukają.Dyskrecja jest jego mocną stroną.Podoba mi się pomoc w poszukiwaniach partnera i jego odpowiedni dobór.Reszta zależy już tylko od samych zainteresowanych.Nic na siłę,nikogo nie zmusimy aby polubił osobę,która się druga stroną zainteresowała. Fajny pomysł na portal randkowy,gratuluję.Oryginalny.Pozdrawiam "MY Dwoje" Wiesława - Toruń"

K1913676, 63 lata, emerytka, Toruń
 
 
 
Otrzymano: 12.06.2014

 "Jestem -Bylam zadowolona z waszego serwisu ale uswiadomilam sobie ze nie jestem jeszcze gotowa na nowy zwiazek I mam nadzieje ze kiedys to sie zmieni I wtedy do was powroce. Serdecznie dziekuje i pozdrawiam,Sylwia H."

K4C57151, 34, kucharz, Pila /Rendsburg
 
 
 
Otrzymano: 25.05.2014

 "Serwis spełnił moje oczekiwania. Godny polecenia."

MDC82116, 39 lat, Finansista, Warszawa
 
 
 
Otrzymano: 23.05.2014

 "Serwis najwyższej noty sprawny solidny ..."

K751EB5A, 39 lat, studentka, Poznań
 
 
 
Otrzymano: 22.05.2014

 "Bardzo wiarygodny i przyjazny serwis, w którym jest się ostrzeganym o zagrożeniach w postaci nieuczciwych profili."

M7389DF1, 40 lat, wolny zawód, Chełm
 
 
 
Otrzymano: 14.04.2014

 "zwracam się z podziękowaniem dla redakcji portalu mydwoje za bardzo rzetelne prowadzenie strony , jestem zadowolony z ofert i sposobu ich wyszukiwania , zdjęcia zamieszczone są bardzo realistyczne, mam ogromną nadzieje że dzięki waszemu portalowi odmieni się moje życie, choć wiem że wymaga to cierpliwości i rozwagi ponieważ stale przybywa nowych interesujących ofert. z poszanowaniem wasz klient Robert"

M1A712C1, 45 lat , kierowca samochodu ciężarowego , Tarnów
 


* autorzy wszystkich cytowanych listów wyrazili pisemną zgodę na ich publikację oraz podanie wybranych danych osobowych do publicznej wiadomości.

1-20 | 21-40 | 41-60 | 61-80 | 81-100 | 101-120 | 121-140 | 141-160 | 161-180 | 181-200 | 201-214 |

Dołącz do nas!
* POLA OBOWIĄZKOWE
e-mail:*
hasło (min. 6 znaków):*
powtórz hasło:*
jestem:*
  kobietą piksel
  mężczyzną
data urodzenia:*
skąd znasz mydwoje.pl:
*Oświadczam, iż zapoznałem się z Regulaminem świadczenia usług oraz Polityką prywatności i je akceptuję.
*Zgoda na przesyłanie informacji handlowych drogą elektroniczną (powiadomienia dzienne i natychmiastowe). Zgodę można wycofać w każdej chwili.
Wyrażam zgodę na Newsletter z ofertami matrymonialnymi i wydarzeniami dla singli.

lub zarejestruj się przez Facebooka
facebook register

Administratorem podanych danych osobowych jest: Katarzyna Bieber reprezentująca Serwis Doboru Partnerskiego z siedzibą przy ul. Domaniewskiej nr 37 lok. 2.43, Warszawa 02-672, NIP: 9511875187. Administrator wyznaczył IOD, jest nią Małgorzata Lewandowska, z którą kontakt jest pod adresem e-mail iod@mydwoje.pl. Kategorie danych jak: e-mail, data urodzenia, fotografia, wiek, zawód, miasto, charakterystyka, poglądy oraz dane dotyczące preferencji tzw. dane szczególnej kategorii zostają przekazane dobrowolnie w celu realizacji usługi i przesyłania oferty marketingowej zgodnie z Regulaminem Serwisu. Podstawa prawna: Serwis Internetowy przetwarza dane osobowe na podstawie wyrażonej zgody, jest to niezbędne do wykonania umowy, do wypełnienia obowiązku prawnego ciążącego na administratorze, na podstawie prawnie uzasadnionych interesów administratora i jest niezbędne do ochrony żywotnych interesów osoby, której danej dotyczą lub innej osoby fizycznej. Dane osobowe będą przetwarzane przez okres wymagany obowiązującymi przepisami prawa i maksymalnie trzydzieści lat od czasu ustania trwania umowy. Dane są przekazywane do zaufanych podmiotów współpracujących z serwisem w ściśle określonych celach. Użytkownik ma prawo poprawiania danych, usuwania, ograniczenia przetwarzania a także wniesienia sprzeciwu, oraz przeniesienia ich do innego administratora. Podanie danych nie jest wymogiem ustawowym lecz umownym i jest dobrowolne jednak niezbędne do wypełnienia umowy. Dane będą wykorzystywane do automatycznego podejmowania decyzji w celu przygotowania wyboru ofert matrymonialnych dopasowanych do kandydata. Użytkownik ma prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego na adres Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, ul. Stawki 2, 00-193 Warszawa. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajdziesz w Polityce prywatności Serwisu.

Napisz do nas



Konsultacje telefoniczne
są dostępne w abonamentach VIP


MyDwoje - krok po kroku

powered by WEB interface


Szanowna Użytkowniczko, Szanowny Użytkowniku!

Nasza strona używa plików cookie w celu personalizowania treści i reklam, zapewnienia funkcji mediów społecznościowych i analizy ruchu na naszej stronie. Udostępniamy również informacje o korzystaniu z naszej strony internetowej naszym zaufanym partnerom. Dzięki cookies możemy dopasować wyświetlaną treść do Twoich preferencji.

Zaakceptuj wszystkie stosowane przez nas pliki cookie lub dokonaj własnych ustawień i zmieniając zakres swojej zgody w ustawienia zaawansowane. Czytaj więcej o ciasteczkach w Polityce prywatności.  Jeżeli korzystasz ze strony, wyrażasz zgodę na stosowanie przez nas plików cookie.


  Akceptuję
zamknij